Hogere trillingsfrequentie ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent.

De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie.

❥ Je kunt niet alleen je persoonlijke trillingsfrequentie vaststellen, maar je kunt deze ook leren te verhogen.

Door het vinden van je ‘kernfrequentie’ – de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat een kraakhelder bewustzijn te bewaren, je weerstanden en sabotage te verminderen en je kwaliteiten en unieke talenten te ontplooien. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een prachtige nieuwe realiteit, zonder zweverig te doen. Je merkt dat je relaties verbeteren, je telkens nieuwe creatieve oplossingen vanzelf binnen komen druppelen voor de problemen die je onderweg tegenkomt. Maar vooral bereik je van binnenuit een geheel vervuld leven.

De trilling van de aarde is enorm aan het verhogen, zo ook al het leven op aarde, zo ook bij ons mensen. Jouw persoonlijke vibratie, de energetisch trilling die jouw lichaam, emoties en mind van minuut tot minuut hebben, is het belangrijkste middel dat je hebt voor het creëren en ervaren van jouw ideale leven.

De mensheid heeft inmiddels door dat we van 3D naar 5D gaan waarin we veel meer inzichten binnen krijgen. We zijn hierdoor veel bewuster van onze collectieve energetische verbondenheid, een gezamenlijke eenheid. We beginnen door te krijgen dat we het samen moeten doen door juist onze krachten en liefde te bundelen, samen met de kosmos, het universum en vooral in samenwerking met onze moeder Aarde en de onzichtbare energetische grondwetten die ten grondslag liggen aan al het leven.

Van haar kunnen we opnieuw leren hoe wij in harmonie zouden kunnen leven met de onzichtbare energetische wetten die ten grondslag liggen aan al het leven. Juist als onze trillingsfrequenties hoger worden, raken we meer op elkaar afgestemd. Hoe hoger onze trillingsfrequentie in een goed geaard lichaam wordt, hoe meer onvoorwaardelijke liefde wij ervaren en willen creëren met elkaar.

We voelen vaak zelf het verlangen om dit weer te leven. Afgestemd zijn op jezelf, de aarde en de kosmos of het universum. Dit kosmische energieveld zit binnen in ons, niet buiten ons wat veel mensen denken. Deze is te vinden in je persoonlijke ruimte, waar je je op kunt afstemmen, waarop je je trilling leert verhogen.

Door goede training te volgen wordt je bewustzijn via diverse ingangen geprikkeld en kun je zelf ervaren hoe ons briljante systeem van trillingsniveaus in elkaar steekt. Dat geeft ons veel inzicht waardoor wij ons lichaam, onze emoties en onze gedachten voortdurend kunnen beïnvloeden en onze eigen trilling kunnen verhogen. Door een verhoogde trilling sta je veel positiever in het leven en trek je de juiste dingen aan. Alles in en om je heen wordt gezonder, heler en je ervaart zo veel meer levenskracht, blijdschap en moeiteloosheid.

Als jouw energietrilling hoog genoeg wordt, gaat ook jouw leven zich moeiteloos ontvouwen in overeenstemming komen met je zielenopdracht, terwijl een lagere en tragere trilling een leven vol moeilijkheden en teleurstellingen schept. Angst, negatieve gedachten en oordelen naar binnen en naar buiten. Dat verlaagt je trilling en energieniveau.

Er zijn verschillende fases waar je trilling kunt verhogen. Iedereen zit in een ontwikkelingsproces dat bepaalde fases kent en als je groeit, stappen zet en positief in het leven staat, neemt de energetische trilling in je leven toe. Dan word je bewuster gevoeliger, meer helderziend, empathischer en liefdevoller.

❥ Het is soms moeilijk om bij jezelf te blijven met deze hoge trilling. De vraag is eigenlijk: Hoe leren we hoe deze nieuwe wereld van hogere vibraties werkt en hoe ontwikkelen we de vaardigheden om daarin energetisch bewust te functioneren?

Wist je dat je hoogste trillingsfrequentie jouw normale ‘zijnstoestand’ kan worden! Dat energieveld is jouw kernfrequentie. Als je steeds meer leert van hieruit te gaan leven, kun je je misschien wel invoelen hoe dat zou zijn, wat voor impact dit op de kwaliteit van je leven zal hebben.

 

Je hooggevoeligheid kan je kracht worden en waarschijnlijk is dat al je kracht. Het kan je geweldige vaardigheden geven bij het vinden van jouw weg in het leven. Het kan je helpen je angsten te doorzien en een liefdevoller mens voor jezelf en anderen te worden, echte stabiliteit te krijgen, betere relaties aan te gaan en het leven creëren dat je nodig hebt en wenst. Zelfs je spirituele groei kan zich versnellen.

❥ We zitten in een fase waarin het ene tijdperk het andere opvolgt en waarin alles mogelijk is.

Plezier maken is een heel belangrijk onderdeel, net zoals verbinding. Plezier, verbondenheid, kennis, wijsheid delen, intenties neerzetten en ervaringen opdoen zal onze trilling doen verhogen. Positiviteit, lachen, samen zijn, vuur maken, dansen, mediteren, inspirerende lezingen volgen, gevoed worden vanuit je ziel, rituelen bekrachtigen en gewoon samen zijn, zitten in het gras, samen eten en gewoon ‘zijn’. Maak daar ruimte voor, er is energetische draagkracht waarop je je aan kunt sluiten, het net van licht, er is zoveel wijsheid te delen. We zijn geen concurrenten van elkaar, we zien elkaar vanuit het zusterschap, vanuit het gunnen en elkaar optillen.

Een hoge trilling gaat ook over liefdesbewustzijn, hartsbewustzijn. Hoe hoger je trilling is, hoe meer je jouw onvoorwaardelijke liefde blijvend door je heen voelt stromen.

Tamara Beekmans

vrouwenkrachtacademie.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.