Hoe om te gaan met (tegenstrijdige) informatie vanuit de (social) media ♥ Arjun van de YahYel ♥ Wieteke Koolhof


Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel
Over de huidige omstandigheden 2020 deel 5. Hier lees je eerst deel 1deel 2deel 3 en deel 4.

Vraagsteller: “Er is op dit moment zoveel informatie te vinden, als het gaat om dit virus, of over wat er op dit moment 'zogenaamd' allemaal gebeurt op aarde.. Hoe navigeer je door deze ongelooflijke hoeveelheid gegevens zonder dat je ervan in de war raakt?”

Arjun: “Onthoud dat het beste navigatiesysteem dat je je maar voor kan stellen – zich al binnenin jou bevind. Wij zijn er niet om jullie te vertellen wat je moet geloven of niet – of welke verhaallijn afkomstig van het internet – er eentje is waarin je je eens ‘meer zou moeten verdiepen’ bijvoorbeeld. Dat is niet aan ons.

Wij kunnen je enkel aanmoedigen om je eigen innerlijke kompas te gebruiken - en jezelf ten alle tijden af te blijven vragen; welke informatie jou nu daadwerkelijk inspireert. 

❥ Waardoor voel je je geroepen om op een positieve manier actie te ondernemen? Waar krijg jij energie van? 

 

Of...

Door welke zaken voel je je verdoofd of machteloos?

Laten we een voorbeeld geven: stel, jij bent een verpleegster of je werkt in de zorg en je vindt informatie op het internet die verband houdt met de huidige situatie op jullie planeet. Misschien inspireert deze informatie jou wel om actie te nemen en misschien zelfs om nieuwe en effectieve verbeteringen voor jullie gezondheidszorgsysteem te creëren - op de beste manier die op dat moment voor jou beschikbaar is.

Maar als de informatie jou een soortement van ‘bevroren’ gevoel geeft – jou vooral overweldigd en machteloos doet voelen – en jou duidelijk niet inspireert om tot enige vorm van positieve actie over te gaan.. Dan is dit het eerste signaal om je te laten weten dat er op DAT MOMENT dus weinig tot geen overlap is – tussen die informatie – en jouw persoonlijke energetische trilling - op dat punt van jouw ontwikkeling.


Opmerking:

 

❥ Er zijn doorgaans 2 redenen waarom iets niet resoneert:

1) De gegeven informatie is voor jou eenvoudig niet relevant – jezelf pushen er dan toch iets mee te doen is dan zeer vermoeiend.

2) De gegeven informatie IS relevant maar je gelooft niet dat jij het op een positieve manier zou kunnen toepassen in je leven. De discrepantie tussen de informatie en jouw staat van zijn is dan het gevolg van een angst die ‘eerst’ nog getransformeerd dient te worden. In dat geval is het belangrijk te kijken naar de onderliggende geloofsovertuiging die het doet LIJKEN alsof de informatie voor jou niet relevant is. In het bovenstaande stukje werd verwezen naar deze eerste variant van ‘niet-relevante informatie’.)

Jouw unieke persoonlijke energetische trilling, kan door middel van een sensatie van ‘natuurlijke desinteresse’ (zonder dat daar een negatief oordeel aan gekoppeld hoeft te worden) aan je laten weten dat JOUW natuurlijke creatieve expressie, eenvoudig niet gevoed wordt door de gegeven informatie.

Het kan daarnaast – in tijden van ogenschijnlijke turbulentie (in het veld van het collectief) - ook behulpzaam zijn om je te realiseren, dat zoiezo niet ALLE informatie die op dit moment beschikbaar is, voor jou persoonlijk relevant is.

 Dit is waarom jullie vandaag de dag met zovelen, op jullie overlappende versies van - de aarde zijn. Jullie dragen dit ‘theaterstuk’ samen – en jullie mogen allemaal kiezen welke rol je daarin wilt spelen! En daarbij.. vind je het stiekem niet eigenlijk geweldig hoe geniaal jullie dit allemaal voor jezelf hebben ontworpen?! ❥ Als er iets is wat massale spirituele groei initieert in de mensheid, is het wel dit!

 

Je hebt gelijk; op dit moment zijn er veel mensen die zoeken naar duidelijkheid op bijvoorbeeld het internet. En dankzij alle weerstand en alle euforie – die zij tijdens zo’n zoektocht in zichzelf kunnen waarnemen – komt als vanzelf een soortement ‘fine-tuning’ proces op gang waardoor zij steeds nauwkeuriger – en steeds specifieker in staat gesteld worden om de “Ja!” of de “Nee!” (zonder waarde-oordeel) die vanuit hun eigen innerlijk kompas komt, te leren (h)erkennen.

 

Daarbij komt, dat ook door je steeds beter te realiseren wat jou niet inspireert of voedt, de helderheid van datgene wat jou dan WEL inspireert – energetisch zal toenemen

 

Anders gezegd; door tijd en ruimte – zal ‘weerstand’ (hoe gek dit misschien ook mag klinken) altijd een keerzijde ‘willen’ hebben. Het bouwt daarom ALTIJD als vanzelf een energetisch momentum op voor bijvoorbeeld een groot en diep verlangen in een bepaald persoon, naar het tegenovergestelde ervan / naar het andere eind van het spectrum. Of dit dan ook manifesteert in jullie ‘fysieke droom’ voor de persoon die de weerstand voelt hangt dan nog af van verschillende factoren. MAAR die keerzijde ZAL zich uiteindelijk toch op 1 of andere manier manifesteren!! (Al is het in het non-fysieke).

Dit is bijvoorbeeld waarom er geen enkele reden is boos te worden omdat anderen boos zijn – of omdat zij niet zien wat jij (al) wel ziet...


❥ Als met hen niet valt te praten - laat hen dan hun weerstand uitspelen. Realiseer je dat zij blijkbaar nog wat meer ‘momentum’ nodig hebben, voordat zij het tenslotte zullen loslaten en de ‘route van de minste weerstand’ (= de onvoorwaardelijke liefde) door zich heen kunnen laten stromen.

En terwijl jij jezelf toestaat om je focus te verplaatsen van de ene naar de andere tijdlijn en steeds beter leert om onderscheid te maken tussen dat wat gewenst is – en dat wat ‘losgelaten’ mag worden, leer je jezelf steeds beter kennen. Dit is wat uiteindelijk het punt van elke reflectie / van ieder stukje informatie – in welke vorm dan ook, wat je op ieder gegeven moment in de tijd in jouw bewustzijn toelaat.

Je zult tenslotte steeds helderder zien – voelen en ervaren; datwat je waarneemt uiteindelijk niets met jou te maken heeft, tenzij jij dit natuurlijk voor jezelf als waarheid verkiest aan te nemen (en daarmee manifesteer je dan meteen zelf de ‘impact’ die het op je heeft). JIJ bent degene die de aan omstandigheden inhoud en betekenis geeft, door deze al dan niet - te ondersteunen met jouw overtuigingen over de omstandigheden. Maar herinner je – als je wilt – dat uiteindelijk GEEN ENKELE SITUATIE, hoezeer deze jou ook van streek lijkt te kunnen maken - daadwerkelijk macht over jou kan hebben.”

Arjun van de Yahyel

 

Gechanneld door:

© Wieteke Koolhof

www.design4awareness.com

Vertaling:

© Denise Diekstra & Wieteke Koolhof

 

www.lichtwerkersnederland.nl


Bekijk hier de volledige Engelstalige channeling

 

Nieuwsgierig naar het verhaal van Wieteke en Arjun?


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.