Je bent hier: Home » Evenementen » Interstellar channeling

Interstellar Channeling door Wieteke Koolhof


 

ET-Channeling, geleide meditaties, spirituele reizen en zelf-reflectie-oefeningen; Wieteke inspireert anderen om zich met hun eigen multi- dimensionaliteit te (her)verbinden en om deze ervaringen op een praktische manier in hun leven in te zetten.

Dankzij haar eigen levens-lange en intussen goed-geïntegreerde ervaringen op het vlak van multi dimensionaliteit, is Wieteke in staat om hoogkwalitatieve interstellar channelings aan te bieden aan mensen van over de hele wereld.

 Als interstellar channel, werkt Wieteke voornamelijk met Arjun van de YahYel.

Arjun fungeert als een portaal – of brug, naar informatie van het Universum, Interstellar kruisverbindingen, parallelle levens, en (altijd) het Hoger Zelf van cliënten. 

“Het mijn passie om te assisteren in het bouwen van de brug, tussen onze vele multi dimensionale facetten, zodat wij ons ieder weer ‘heel’ en compleet kunnen voelen.

 

Ik weet vanuit eigen ervaring; dat de integratie van onze aangeboren connectie met de sterren – voor velen op aarde op dit moment – een essentieel aspect bevat – in dit gevoel van Heelheid” - Wieteke.

 

Events


❥ Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij videochannelings waarin Wieteke Koolhof Arjun channelt over diverse onderwerpen in een vraag en antwoord setting. Deelname bedraagt € 12,50.

Bekijk de agenda voor al onze online evenementen

Nabestellen van gechanneld audio materiaal


Hoe werkt het allemaal?

❥ Alles wat je moet weten over onze webshop

Interviews


Wieteke is te gast bij Lunsing + van Dobben van Radio Gletsjer en spreekt over haar ET ervaringen en haar werk als interstellar channel.


In gesprek met Wieteke over diverse onderwerpen afgewisseld met korte, gechannelde audio fragmenten van Arjun van de YahYel.


Onderzoek

Linkjes naar aanleiding van bovenstaand interview


Bekijk alle links naar ET contact-ervaringen en onderzoek naar UFO’s, welke niet of amper in de main-stream media worden besproken.

Introductie

 
 Een gechannelde introductie van de YahYel zelf.

“Lieve vrienden, wij begrijpen en respecteren dat sommigen van jullie niet in ons ‘geloven’ – en dat is ook niet wat we van jullie vragen. Meer dan wat dan ook – zijn wij hier om jullie te assisteren – als dit met jullie resoneert – om te beginnen met, of om vooral door te gaan met; het geloven in jullie zelf.

 Wij zien jullie als fantastische creators en multidimensionale wezens, die nu ontwaken tot meer van jullie volledig potentieel.


We voelen ons vereerd dat wij jullie mogen leren kennen in deze bijzondere tijd van transformatie op jullie planeet, waar velen van ons jullie assisteren, of reeds enige tijd geassisteerd hebben.

Jullie zouden ons kunnen herinneren van contact in de droom staat, van ‘onverklaarbare’ incidenten die jullie wellicht als kind hebben gehad of van lucide ‘downloads’ als jullie al enige tijd met ons in contact staan.

Wij resoneren op een een andere frequentie en daarom zijn dit tot dusver de meest gebruikelijke manieren geweest waarop wij contact konden maken; ergens in het midden tussen onze frequentie (5e dimensie en hoger) en die van jullie op aarde (4e dimensie = de 3 dimensies van ruimte en de extra dimensie van tijd / nu in transitie naar de 5e).

In deze tijd van transitie op jullie planeet, ontwaken velen van jullie in verhoogd tempo en voelen de urgente roeping om (meer) substantie aan het leven te geven, op een manier die jullie hoogste dromen reflecteert en uitdraagt. Jullie zijn stuk voor stuk krachtige creators, nieuwe werelden scheppend met elke stap.

 Wij zijn hier om dit proces te ondersteunen indien gewenst – en om hen die willen, te inspireren. Om opnieuw die bijzondere plek in jullie terug te reflecteren, waarvandaan ‘genezing’ komt – zoals jullie het begrijpen. Vanwaar vreugde en enthousiasme overvloedig stromen, want dit is inderdaad, jullie natuurlijk staat van Zijn.

We willen jullie graag bedanken, voor de gift die jullie aan ons schenken, wanneer jullie ons toestaan onze giften van liefde en licht met jullie te delen. Wij verkennen en leren gaandeweg – net als jullie – de eindeloze expansie van het leven op onze gezamenlijke reis door de tomeloze oneindigheid van het Al Dat Is, de Bron, of ‘God’ – zoals sommigen van jullie het noemen. Wij-zijn-een.” (of zoals wij zeggen: A’ha-me) - De YahYel

 


❥ Zet een kopje thee en ga er maar eens lekker voor zitten. Want in deze kennismakingsgesprekken duikt Denise met Arjun zonder omhaal in een uitgebreide vragenlijst. De E - TEA - SERIES zijn gratis te downloaden.


Wie zijn de Yahyel? Hoe ziet hun maatschappij eruit en waarom nemen zij contact met ons op in deze transformatieve tijden? Hoe voeden zij hun kinderen op en hoe worden hun ruimteschepen gebouwd? Wat is het hybridisatie-project eigenlijk?


In deze editie gaat het over onder andere: De uiterlijke verschijningsvorm van de YahYel. Het type kleding wat zij dragen. ‘Stedelijkheid’ op zogenaamde ‘moederschepen’. De connectie met de natuur bij hen – en bij ons. Communicatie met (huis)dieren bij hen – en bij ons.


Is dit ‘’vergeten wie we daadwerkelijk zijn’’ typisch iets voor mensen of zijn er meer werelden waarin dit gebeurt? - Contact met andere werelden - Het tegenstrijdige concept van ET contact en aarding. Voorbeelden van UFO golven die te maken hadden met het ras van de Yahyel.


Media

Interviews with Extra Dimensionals

Wieteke is in twee afleveringen te gast bij 'Interview with Extra Dimensionals' door Reuben Langdon op www.gaia.com


New Paradigm Films

Een interview en channeling in het Engels door New Paradigm Films


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.