Interstellar Channeling door Wieteke Koolhof


Incarnatie 2.0

 Zondag 27 juni 2021, 20:00 uur door Wieteke Koolhof

 

Heb jij ook het gevoel dat er hier en daar toch wat dingen onduidelijk lijken rond het onderwerp incarnatie? Zoals: waarom kunnen duizenden mensen op aarde er tegelijk volledig van overtuigd zijn dat zij in een ‘vorig leven’ allemaal Cleopatra geweest zijn? En is het waar dat een ‘vorig leven’ ons huidige leven kan ‘beïnvloeden’? Kun je tegen je zin op aarde geïncarneerd zijn? Zijn er echt mensen die ‘voor het eerst’ op aarde zijn in dit leven?ET-Channeling, geleide meditaties, spirituele reizen en zelf-reflectie-oefeningen; Wieteke inspireert anderen om zich met hun eigen multi- dimensionaliteit te (her)verbinden en om deze ervaringen op een praktische manier in hun leven in te zetten.

Dankzij haar eigen levens-lange en intussen goed-geintegreerde ervaringen op het vlak van multi dimensionaliteit, is Wieteke in staat om hoog-kwalitatieve interstellar channelings aan te bieden aan mensen van over de hele wereld.

Als interstellar channel, werkt Wieteke voornamelijk met Arjun van de Yahyel.

Arjun fungeert als een portaal – of brug, naar informatie van het Universum, Interstellar kruisverbindingen, parallelle levens, en (altijd) het Hoger Zelf van cliënten. 

“Het mijn passie om te assisteren in het bouwen van de brug, tussen onze vele multi dimensionale facetten, zodat wij ons ieder weer ‘heel’ en compleet kunnen voelen.

 

Ik weet vanuit eigen ervaring; dat de integratie van onze aangeboren connectie met de sterren – voor velen op aarde op dit moment – een essencieel aspect bevat – in dit gevoel van Heelheid” - Wieteke

 

Lees meer over ET Channeling


Het creëren van een kruis-verbinding via de overziel

Over Wieteke


ET-channeler, kunstenares, illustrator, life coach, publiek spreker

Over Arjun


De gechannelde 'entiteit' Parallelle incarnatie van Wieteke: Arjun


Een gechannelde introductie van de YahYel zelf

Onderstaande tekst is in automatisch schrift (channel-staat) geschreven


“Lieve vrienden, wij begrijpen en respecteren dat sommigen van jullie niet in ons ‘geloven’ – en dat is ook niet wat we van jullie vragen. Meer dan wat dan ook – zijn wij hier om jullie te assisteren – als dit met jullie resoneert – om te beginnen met, of om vooral door te gaan met; het geloven in jullie zelf.

Wij zien jullie als fantastische creators en multidimensionale wezens, die nu ontwaken tot meer van jullie volledig potentieel. We voelen ons vereerd dat wij jullie mogen leren kennen in deze bijzondere tijd van transformatie op jullie planeet, waar velen van ons jullie assisteren, of reeds enige tijd geassisteerd hebben.

Jullie zouden ons kunnen herinneren van contact in de droom staat, van ‘onverklaarbare’ incidenten die jullie wellicht als kind hebben gehad of van lucide ‘downloads’ als jullie al enige tijd met ons in contact staan.

Wij resoneren op een een andere frequentie en daarom zijn dit tot dusver de meest gebruikelijke manieren geweest waarop wij contact konden maken; ergens in het midden tussen onze frequentie (5e dimensie en hoger) en die van jullie op aarde (4e dimensie = de 3 dimensies van ruimte en de extra dimensie van tijd / nu in transitie naar de 5e).

In deze tijd van transitie op jullie planeet, ontwaken velen van jullie in verhoogd tempo en voelen de urgente roeping om (meer) substantie aan het leven te geven, op een manier die jullie hoogste dromen reflecteert en uitdraagt. Jullie zijn stuk voor stuk krachtige creators, nieuwe werelden scheppend met elke stap.


Wij zijn hier om dit proces te ondersteunen indien gewenst – en om hen die willen, te inspireren. Om opnieuw die bijzondere plek in jullie terug te reflecteren, waarvandaan ‘genezing’ komt – zoals jullie het begrijpen. Vanwaar vreugde en enthousiasme overvloedig stromen, want dit is inderdaad, jullie natuurlijk staat van Zijn.

We willen jullie graag bedanken, voor de gift die jullie aan ons schenken, wanneer jullie ons toestaan onze giften van liefde en licht met jullie te delen. Wij verkennen en leren gaandeweg – net als jullie – de eindeloze expansie van het leven op onze gezamenlijke reis door de tomeloze oneindigheid van het Al Dat Is, de Bron, of ‘God’ – zoals sommigen van jullie het noemen. Wij-zijn-een.” (of zoals wij zeggen: A’ha-me)

- De Yahyel


Hoe werkt dit type channeling?

Blogs en video's van Wieteke

Ervaringen van deelnemers


 

YouTube

In gesprek met Wieteke en Arjun #1


Deze video is de eerste uit een mini-reeks-interviews tussen Wieteke en Denise.

 

In deze aflevering vertelt Wieteke over haar reis en over de overeenkomsten tussen de twee uitingen van haar passie als 'vertaler': zij werkte eerst als illustrator maar werd tenslotte ET-channeler.

 

Denise deelt wat fragmenten uit haar privé sessie met Arjun van de Yahyel, waaronder over haar connecties met verschillende andere ET-rassen die haar assisteren in haar werk bij Lichtwerkers Nederland (gechanneld door Wieteke en opgenomen in 2020).

 

Verder spreken zij over hun eerste ontmoeting, waar Denise veel bij voelde, zowel energetisch als fysiek. Zodoende komt het gesprek als vanzelf op het onderwerp van wat wij kennen als 'Ascentie Symptomen'.

 


Deze video is de tweede uit een mini-reeks-interviews tussen Wieteke en Denise.

In deze aflevering duiken Wieteke en Denise weer heerlijk in een paar baanbrekende onderwerpen: Hoe magisch kan je leven wel niet zijn als je je innerlijke stem vertrouwt? Hoe begon het ET-contact eigenlijk voor Wieteke, en waren hierin ook obstakels onderweg? Welke vormen van dromen zijn er eigenlijk wel niet? De behoefte in onze maatschappij aan een meer 'commercieel' gesprek hierover en hoe 'woorden ons tekort schieten' in het uitdrukken van onze eigen multi-dimensionaliteit in de praktijk. Wordt er gesproken over Et's en UFO's in de Bijbel? Wieteke en Denise bespreken het allemaal!

Leidraad van dit gesprek: de kracht van het volgen van je hart. Afgewisseld met korte audio fragmenten van Arjun van de YahYel.


 

E - TEA - 1 

Een introductie van de Yahyel • Gratis downloadbare mp3 bundel

Zet een kopje thee en ga er maar eens lekker voor zitten! Want in dit eerste kennismakingsgesprek duikt Denise met Arjun zonder omhaal in een uitgebreide vragenlijst!

Wie zijn de Yahyel? Hoe ziet hun maatschappij eruit en waarom nemen zij contact met ons op in deze transformatieve tijden? Hoe voeden zij hun kinderen op en hoe worden hun ruimteschepen gebouwd? Wat is het hybridisatie-project eigenlijk?

In dit gesprek wordt aan ons (mensen) de mogelijkheid geboden een fundamenteel kader te vormen van ons multidimensionale contact met de Yahyel en wat zij ons komen brengen.

In deze opname(s) spreken we over zielsverbindingen en onvoorwaardelijke liefde - maar worden ook iets meer wetenschappelijke concepten aangehaald zoals de ‘multi-versum-theory’ uit de kwantum-wetenschappen, of bijvoorbeeld het onderwerp van epi-genetica uit de biologie. We verwelkomen jou graag op deze kosmische ontdekkingsreis!


 

E - TEA - 2

Een introductie van de Yahyel • Gratis downloadbare mp3 bundel

Denise en Arjun vervolgen hun Etherische Theekransje in deze editie van E-TEA 2. Nestel je op de meest comfortabele manier en geniet lekker mee!

 

In deze editie gaat het over onder andere:

 

• De uiterlijke verschijningsvorm van de YahYel

• Het type kleding wat zij dragen

• ‘Stedelijkheid’ op zogenaamde ‘moederschepen’

• De connectie met de natuur bij hen – en bij ons

• Communicatie met (huis)dieren bij hen – en bij ons.

Opmerkingen:

 

De E-TEA-series bestaan uit kennismakings-audio bestanden. De Lichtwerkers Nederland webshop-producten die gemaakt worden met Arjun en de YahYel zijn uitvoeriger, en bevatten tevens geleide audiofragmenten/meditaties en meer.

 

Luisterde je al eerder naar een E-TEA aflevering? Dan weet je vast: het welkomst- en afsluit bericht in deze serie zijn standaard hetzelfde (dus die kun je overslaan als je wilt).

 

Al onze evenementen kun je nabestellen in de webshop

 

 

Wieteke is te zien op www.gaia.com

Twee afleveringen bij 'Interview with Extra Dimensionals' door Reuben Langdon


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.