Interstellar Channeling door Wieteke Koolhof

 

Zondag 25 april 2021 om 20:00 uur is de gechannelde Starseed Special met Wieteke en Arjun.

Starseeds of Sterrenzaden; je hoort er de laatste tijd steeds vaker over. Maar wat betekent dit nu echt en wat kun je ermee in je dagelijks leven?

In dit event zal Arjun meer vertellen over het gedachtengoed achter de term Starseeds (of Sterrenzaden) en de energie die hierbij komt kijken. Hij duikt diep in zowel de uitdagingen als de voordelen die sommige Starseeds mogelijk (hebben) ervaren in deze Aarde-incarnatie.

Misschien heb je altijd al sterk het gevoel gehad dat je een specifieke verbinding hebt met de Kosmos, misschien volg je gewoon een algemene nieuwsgierigheid.

 

Wat het ook is voor jou; we nodigen jou van harte uit op deze Interstellar reis die zowel informatief als diep energetisch balancerend kan zijn voor een ieder die zich door de Universele liefdes-frequenties wil laten dragen en omarmen.

 

Inclusief: unieke geleide meditatie om je eigen Kosmische Connecties te ontdekken, danwel te verdiepen.

 

Starseed Special

 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel

 Zondag 25 april om 20:00 uur

 In het Nederlands

 

Enkele ervaringen van deelnemers 


 ''
Ohhh, wat is dit prachtig. Pure vreugde. Bevestigend van wat ikzelf al had ontdekt; een stimulans om nóg aandachtiger te zijn. Fantastisch. Dank aan jullie allemaal.''

  ''Wow!!! Wat was het mooi!! Ik heb al ontzettend veel gechanteerde informatie van Arjun (en ook Bashar) beluisterd, deze informatie was in dat opzichte niet ‘nieuw’, maar wel ontzettend uitgebreid en fijn praktisch door de voorbeelden die gegeven werden (ik vond Lina’s verhaal erg vermakelijk :) Dit was mijn eerste keer dat ik een channeling op Lichtwerkersnederland.nl heb gekocht en beluisterd. Ik vond het even wennen dat het een audio-opname is, en dus geen beeld heeft. Maar ik heb er heerlijk bij zitten breien en de tijd vloog voorbij :)''

 

  Heel erg bedankt voor deze prachtige creatie, ik heb ervan genoten!

 

❥ Geweldig. Heel hartelijk dank voor al deze mooie woorden, het raakt me diep. Een heerlijke rilling door m'n lijf bij het horen van het lachende kind en het blaffende hondje.


❥ 
''Lieve Wieteke, Arjun , alle mensen van lichtwerkers en iedereen die dit mogelijk maakt. Wat is dit WAANZINNIG GEWELDIG FANTASTISCH. Het is zo helder verteld en verwoord, met zoveel respect en liefde. Met zoveel waarheid, op zo'n begrijpelijke manier. Ik snap alles wat je zegt, ik voel alles wat je zegt. Ik wil zoveel zeggen, maar heb tegelijk geen woorden. Dít is wat de mensheid nodig heeft ❤''

❥ ''In een woord WAUW!

 

❥ Echt waar dit had ik niet verwacht wat een geweldige ervaring was dit voor mij. Ik heb er erg van genoten. Van koude rillingen tot de tranen over mijn wangen., van de woorden van Arjun en de meditatie ze waren geweldig. Nogmaals WAUW.''

❥ ''Het was een heel gezellige ervaring, vertrouwd, zo liefdevol, zo rijkelijk gevuld.

Dankjewel!!!!''

❥ ''Ik vond het heel bijzonder, wat een informatie. De meditatie was ook waanzinnig. Ik voel me zo geliefd en ook geaard.''

 

Wieteke Koolhof

 

ET-Channeling, geleide meditaties, spirituele reizen en zelf-reflectie-oefeningen; Wieteke inspireert anderen om zich met hun eigen multi- dimensionaliteit te (her)verbinden en om deze ervaringen op een praktische manier in hun leven in te zetten.

Dankzij haar eigen levens-lange en intussen goed-geintegreerde ervaringen op het vlak van multi dimensionaliteit, is Wieteke in staat om hoog-kwalitatieve interstellar channelings aan te bieden aan mensen van over de hele wereld.

Als interstellar channel, werkt Wieteke voornamelijk met Arjun van de Yahyel.

Arjun fungeert als een portaal – of brug, naar informatie van het Universum, Interstellar kruisverbindingen, parallelle levens, en (altijd) het Hoger Zelf van cliënten. 

“Het mijn passie om te assisteren in het bouwen van de brug, tussen onze vele multi dimensionale facetten, zodat wij ons ieder weer ‘heel’ en compleet kunnen voelen.

 

Ik weet vanuit eigen ervaring; dat de integratie van onze aangeboren connectie met de sterren – voor velen op aarde op dit moment – een essencieel aspect bevat – in dit gevoel van Heelheid” - Wieteke

 

Lees meer over ET Channeling


Het creëren van een kruis-verbinding via de overziel

Over Wieteke


ET-channeler, kunstenares, illustrator, life coach, publiek spreker

Over Arjun


De gechannelde 'entiteit' Parallelle incarnatie van Wieteke: Arjun


Een gechannelde introductie van de YahYel zelf

Onderstaande tekst is in automatisch schrift (channel-staat) geschreven


“Lieve vrienden, wij begrijpen en respecteren dat sommigen van jullie niet in ons ‘geloven’ – en dat is ook niet wat we van jullie vragen. Meer dan wat dan ook – zijn wij hier om jullie te assisteren – als dit met jullie resoneert – om te beginnen met, of om vooral door te gaan met; het geloven in jullie zelf.

Wij zien jullie als fantastische creators en multidimensionale wezens, die nu ontwaken tot meer van jullie volledig potentieel. We voelen ons vereerd dat wij jullie mogen leren kennen in deze bijzondere tijd van transformatie op jullie planeet, waar velen van ons jullie assisteren, of reeds enige tijd geassisteerd hebben.

Jullie zouden ons kunnen herinneren van contact in de droom staat, van ‘onverklaarbare’ incidenten die jullie wellicht als kind hebben gehad of van lucide ‘downloads’ als jullie al enige tijd met ons in contact staan.

Wij resoneren op een een andere frequentie en daarom zijn dit tot dusver de meest gebruikelijke manieren geweest waarop wij contact konden maken; ergens in het midden tussen onze frequentie (5e dimensie en hoger) en die van jullie op aarde (4e dimensie = de 3 dimensies van ruimte en de extra dimensie van tijd / nu in transitie naar de 5e).

In deze tijd van transitie op jullie planeet, ontwaken velen van jullie in verhoogd tempo en voelen de urgente roeping om (meer) substantie aan het leven te geven, op een manier die jullie hoogste dromen reflecteert en uitdraagt. Jullie zijn stuk voor stuk krachtige creators, nieuwe werelden scheppend met elke stap.


Wij zijn hier om dit proces te ondersteunen indien gewenst – en om hen die willen, te inspireren. Om opnieuw die bijzondere plek in jullie terug te reflecteren, waarvandaan ‘genezing’ komt – zoals jullie het begrijpen. Vanwaar vreugde en enthousiasme overvloedig stromen, want dit is inderdaad, jullie natuurlijk staat van Zijn.

We willen jullie graag bedanken, voor de gift die jullie aan ons schenken, wanneer jullie ons toestaan onze giften van liefde en licht met jullie te delen. Wij verkennen en leren gaandeweg – net als jullie – de eindeloze expansie van het leven op onze gezamenlijke reis door de tomeloze oneindigheid van het Al Dat Is, de Bron, of ‘God’ – zoals sommigen van jullie het noemen. Wij-zijn-een.” (of zoals wij zeggen: A’ha-me)

- De Yahyel


Hoe werkt dit type channeling?

Blogs en video's van Wieteke

Ervaringen van deelnemers


 

YouTube

In gesprek met Wieteke en Arjun #1

 

E - TEA - 1 

Een introductie van de Yahyel • Gratis downloadbare mp3 bundel

Zet een kopje thee en ga er maar eens lekker voor zitten! Want in dit eerste kennismakingsgesprek duikt Denise met Arjun zonder omhaal in een uitgebreide vragenlijst!

Wie zijn de Yahyel? Hoe ziet hun maatschappij eruit en waarom nemen zij contact met ons op in deze transformatieve tijden? Hoe voeden zij hun kinderen op en hoe worden hun ruimteschepen gebouwd? Wat is het hybridisatie-project eigenlijk?

In dit gesprek wordt aan ons (mensen) de mogelijkheid geboden een fundamenteel kader te vormen van ons multidimensionale contact met de Yahyel en wat zij ons komen brengen.

In deze opname(s) spreken we over zielsverbindingen en onvoorwaardelijke liefde - maar worden ook iets meer wetenschappelijke concepten aangehaald zoals de ‘multi-versum-theory’ uit de kwantum-wetenschappen, of bijvoorbeeld het onderwerp van epi-genetica uit de biologie. We verwelkomen jou graag op deze kosmische ontdekkingsreis!


 

E - TEA - 2

Een introductie van de Yahyel • Gratis downloadbare mp3 bundel

Denise en Arjun vervolgen hun Etherische Theekransje in deze editie van E-TEA 2. Nestel je op de meest comfortabele manier en geniet lekker mee!

 

In deze editie gaat het over onder andere:

 

• De uiterlijke verschijningsvorm van de YahYel

• Het type kleding wat zij dragen

• ‘Stedelijkheid’ op zogenaamde ‘moederschepen’

• De connectie met de natuur bij hen – en bij ons

• Communicatie met (huis)dieren bij hen – en bij ons.

Opmerkingen:

 

De E-TEA-series bestaan uit kennismakings-audio bestanden. De Lichtwerkers Nederland webshop-producten die gemaakt worden met Arjun en de YahYel zijn uitvoeriger, en bevatten tevens geleide audiofragmenten/meditaties en meer.

 

Luisterde je al eerder naar een E-TEA aflevering? Dan weet je vast: het welkomst- en afsluit bericht in deze serie zijn standaard hetzelfde (dus die kun je overslaan als je wilt).

 

Wieteke is te zien op www.gaia.com

Twee afleveringen bij 'Interview with Extra Dimensionals' door Reuben Langdon


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland