Interstellar Channeling door Wieteke Koolhof

Wieteke Koolhof

 

ET-Channeling, geleide meditaties, spirituele reizen en zelf-reflectie-oefeningen; Wieteke inspireert anderen om zich met hun eigen multi- dimensionaliteit te (her)verbinden en om deze ervaringen op een praktische manier in hun leven in te zetten.

Dankzij haar eigen levens-lange en intussen goed-geïntegreerde ervaringen op het vlak van multi dimensionaliteit, is Wieteke in staat om hoogkwalitatieve interstellar channelings aan te bieden aan mensen van over de hele wereld.

Als interstellar channel, werkt Wieteke voornamelijk met Arjun van de Yahyel.

Arjun fungeert als een portaal – of brug, naar informatie van het Universum, Interstellar kruisverbindingen, parallelle levens, en (altijd) het Hoger Zelf van cliënten. 

“Het mijn passie om te assisteren in het bouwen van de brug, tussen onze vele multi dimensionale facetten, zodat wij ons ieder weer ‘heel’ en compleet kunnen voelen.

 

Ik weet vanuit eigen ervaring; dat de integratie van onze aangeboren connectie met de sterren – voor velen op aarde op dit moment – een essentieel aspect bevat – in dit gevoel van Heelheid” - Wieteke.

 

De Arjun Channelings

 

Dit is een open uitnodiging om ons allemaal gelijktijdig te verbinden met deze boodschap ‘vanuit de toekomst’ waarin onvoorwaardelijke Liefde en daarbij aansluitende Kosmische connecties al veel nadrukkelijker tot uiting zijn gekomen voor de mensheid en op Aarde. Hiermee maken wij deze energie in het nu op een dieper niveau beschikbaar voor ons bewuste Zelf en voor alle andere mensen met diezelfde interesse. Zo banen wij samen een energetisch pad voor anderen om op te volgen – mochten zij daarvoor kiezen.

Evenementen

Deze zijn te volgen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis


Hoe werkt het precies?

Informatie over je downloads en toegang


Nabestellen

Alle events zijn na te bestellen in onze webshopMeer over Wieteke Koolhof

ET channeling

Het creëren van een kruis-verbinding via de overziel

Wieteke

ET-channeler, kunstenares, illustrator, life coach, publiek spreker

Arjun van de Yahyel

De gechannelde 'entiteit' Parallelle incarnatie van Wieteke: Arjun


Gechannelde introductie

Een gechannelde introductie van de Yahyel zelf

“Lieve vrienden, wij begrijpen en respecteren dat sommigen van jullie niet in ons ‘geloven’ – en dat is ook niet wat we van jullie vragen. Meer dan wat dan ook – zijn wij hier om jullie te assisteren – als dit met jullie resoneert – om te beginnen met, of om vooral door te gaan met; het geloven in jullie zelf.

Wij zien jullie als fantastische creators en multidimensionale wezens, die nu ontwaken tot meer van jullie volledig potentieel. We voelen ons vereerd dat wij jullie mogen leren kennen in deze bijzondere tijd van transformatie op jullie planeet, waar velen van ons jullie assisteren, of reeds enige tijd geassisteerd hebben.

Jullie zouden ons kunnen herinneren van contact in de droom staat, van ‘onverklaarbare’ incidenten die jullie wellicht als kind hebben gehad of van lucide ‘downloads’ als jullie al enige tijd met ons in contact staan.

Wij resoneren op een een andere frequentie en daarom zijn dit tot dusver de meest gebruikelijke manieren geweest waarop wij contact konden maken; ergens in het midden tussen onze frequentie (5e dimensie en hoger) en die van jullie op aarde (4e dimensie = de 3 dimensies van ruimte en de extra dimensie van tijd / nu in transitie naar de 5e).

In deze tijd van transitie op jullie planeet, ontwaken velen van jullie in verhoogd tempo en voelen de urgente roeping om (meer) substantie aan het leven te geven, op een manier die jullie hoogste dromen reflecteert en uitdraagt. Jullie zijn stuk voor stuk krachtige creators, nieuwe werelden scheppend met elke stap.


Wij zijn hier om dit proces te ondersteunen indien gewenst – en om hen die willen, te inspireren. Om opnieuw die bijzondere plek in jullie terug te reflecteren, waarvandaan ‘genezing’ komt – zoals jullie het begrijpen. Vanwaar vreugde en enthousiasme overvloedig stromen, want dit is inderdaad, jullie natuurlijk staat van Zijn.

We willen jullie graag bedanken, voor de gift die jullie aan ons schenken, wanneer jullie ons toestaan onze giften van liefde en licht met jullie te delen. Wij verkennen en leren gaandeweg – net als jullie – de eindeloze expansie van het leven op onze gezamenlijke reis door de tomeloze oneindigheid van het Al Dat Is, de Bron, of ‘God’ – zoals sommigen van jullie het noemen. Wij-zijn-een.” (of zoals wij zeggen: A’ha-me)

- De Yahyel

Introductie bundels


Zet een kopje thee en ga er maar eens lekker voor zitten. Want in deze kennismakingsgesprekken duikt Denise met Arjun zonder omhaal in een uitgebreide vragenlijst. De E - TEA - SERIES zijn gratis te downloaden.


Wie zijn de Yahyel? Hoe ziet hun maatschappij eruit en waarom nemen zij contact met ons op in deze transformatieve tijden? Hoe voeden zij hun kinderen op en hoe worden hun ruimteschepen gebouwd? Wat is het hybridisatie-project eigenlijk?

 


In deze editie gaat het over onder andere: De uiterlijke verschijningsvorm van de YahYel. Het type kleding wat zij dragen. ‘Stedelijkheid’ op zogenaamde ‘moederschepen’. De connectie met de natuur bij hen – en bij ons. Communicatie met (huis)dieren bij hen – en bij ons.


Is dit ‘’vergeten wie we daadwerkelijk zijn’’ typisch iets voor mensen of zijn er meer werelden waarin dit gebeurt? - Contact met andere werelden - Het tegenstrijdige concept van ET contact en aarding. Voorbeelden van UFO golven die te maken hadden met het ras van de Yahyel.

 


Meer van Wieteke

 

Ervaringen van deelnemers

 

 ‘‘Lieve licht zielen, dank jullie wel voor deze prachtige meditatie… ik weet al langer dat ik niet van deze aarde ben en voel me inderdaad een vreemde hier… ik zie en weet dat er s avonds “sterren” zichtbaar zijn die geen sterren zijn… ik voel de intense liefdevolle aanwezigheid en voel dat zij ankers zoeken op aarde… ik heb daar gehoor aan gegeven…”

 ‘‘Wauw! Deze transmissie is de bijzonderste die ik ooit heb gedaan! Heel speciaal wat ik hier allemaal bij voel. Wat een mooie informatie en wat een gevoel van thuiskomen. Ook de meditatie is werkelijk erg bijzonder. Ik mag het nog allemaal een plaatsje gaan geven. Ook merk ik dat ik echt bij moet komen van deze hogere frequenties, op een positieve manier. Ik mag het nog verder integreren. Bedankt Wieteke en Arjun!”

❥ ‘‘Bedankt voor de gratis downloads. Ik heb lange tijd weerstand gevoeld voor te luisteren naar de channelings van Wieteke. Wil nu even mee geven. PRACHTIG!! Toppie zeg... Bedankt!! Pass the word... 🌠🕊🥂

 
‘‘Lieve Wieteke, Arjun, alle mensen van lichtwerkers en iedereen die dit mogelijk maakt. Wat is dit WAANZINNIG GEWELDIG FANTASTISCH. Het is zo helder verteld en verwoord, met zoveel respect en liefde. Met zoveel waarheid, op zo’n begrijpelijke manier. Ik snap alles wat je zegt, ik voel alles wat je zegt. Ik wil zoveel zeggen, maar heb tegelijk geen woorden. Dít is wat de mensheid nodig heeft.”

Hoe werkt dit type channeling?

Blogs en video's van Wieteke

Ervaringen van deelnemers


 

Mini serie met Wieteke en Arjun

 


Deze video is de eerste uit een mini-reeks-interviews tussen Wieteke en Denise.

 

In deze aflevering vertelt Wieteke over haar reis en over de overeenkomsten tussen de twee uitingen van haar passie als 'vertaler': zij werkte eerst als illustrator maar werd tenslotte ET-channeler.

 

Denise deelt wat fragmenten uit haar privé sessie met Arjun van de Yahyel, waaronder over haar connecties met verschillende andere ET-rassen die haar assisteren in haar werk bij Lichtwerkers Nederland (gechanneld door Wieteke en opgenomen in 2020).

 

Verder spreken zij over hun eerste ontmoeting, waar Denise veel bij voelde, zowel energetisch als fysiek. Zodoende komt het gesprek als vanzelf op het onderwerp van wat wij kennen als 'Ascentie Symptomen'.

 


Deze video is de tweede uit een mini-reeks-interviews tussen Wieteke en Denise.

In deze aflevering duiken Wieteke en Denise weer heerlijk in een paar baanbrekende onderwerpen: Hoe magisch kan je leven wel niet zijn als je je innerlijke stem vertrouwt? Hoe begon het ET-contact eigenlijk voor Wieteke, en waren hierin ook obstakels onderweg? Welke vormen van dromen zijn er eigenlijk wel niet? De behoefte in onze maatschappij aan een meer 'commercieel' gesprek hierover en hoe 'woorden ons tekort schieten' in het uitdrukken van onze eigen multi-dimensionaliteit in de praktijk. Wordt er gesproken over Et's en UFO's in de Bijbel? Wieteke en Denise bespreken het allemaal!

Leidraad van dit gesprek: de kracht van het volgen van je hart. Afgewisseld met korte audio fragmenten van Arjun van de YahYel.


 

Wieteke is te zien op Gaia

Twee afleveringen bij 'Interview with Extra Dimensionals' door Reuben Langdon


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.