Hoe kun je je medemens het beste van dienst zijn (in deze tijd?) ♥ Arjun van de YahYel ♥ Wieteke Koolhof

 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

Hier lees je meer informatie over Wieteke en Arjun.

Over de huidige omstandigheden 2020 deel 3.

 


Je bent anderen het meest tot dienst door allereerst goed voor jezelf te zorgen.

 

Zoals in vele andere gevallen adviseren wij ook hier om ‘de Formule’ te gebruiken; “Het ondernemen van ACTIE, in lijn met jouw allergrootste vreugde / passie – danwel datgene wat jou daadwerkelijk en oprecht ‘roept’ – in ieder gegeven Hier en Nu, met al wat binnen jouw bereik ligt, zover je dit in de flow van het leven kunt laten ontvouwen… Terwijl je al doende, in een staat blijft van volledige onvoorwaardelijke liefde / dus zonder erop te staan dat de uitkomst van deze actie tot een bepaalde specifieke uitkomst zal leiden. 

 

Wanneer iemand zichzelf toestaat om op deze manier zijn of haar leven te laten ontvouwen; dan zal de natuurlijke synchroniciteit van hun leven - hen er automatisch op wijzen of er nog meer nodig is om anderen van dienst te kunnen zijn – mocht dit hun wens zijn – en mocht dit relevant zijn voor hun persoonlijke pad.

 

We begrijpen dat het misschien wat tegenstrijdig lijkt, om juist nu wat extra tijd aan jezelf te besteden. Terwijl je mogelijk juist NU - intuïtief het enorme groeipotentieel ziet dat aanwezig is voor het (menselijk) collectief.

 

Maar weet dat veel, heel veel, multidimensionale wezens meekijken terwijl jullie helpen met het aandragen van nieuwe mogelijkheden voor andere mensen, die op hun eigen manier ‘ontwaken’ / zich in transitie bevinden. En wij/zij zien, hoe jullie je hulp aanbieden om dit soepeler te laten verlopen voor hen - of dit nu op een fysieke, mentale of spirituele manier is. 

Velen van ons zijn - waar dat relevant is - op de achtergrond aanwezig om jullie subtiel hulp te bieden op een energetisch niveau. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons hierom te vragen (en het zal je altijd worden gegeven). 

 

Echter - los daarvan kunnen wij het ‘aarden’ van het daadwerkelijke leven in lijn met ‘de Formule’ niet voor jou volbrengen. Je zult in de fundatie - zelf moeten zorgen voor de verankering van jouw zelfliefde in deze fysieke dimensie. En dit is precies wat jou zal helpen om op de been te blijven. Om een flexibele mentaliteit te behouden inclusief het vermogen om steeds weer een reden te vinden om te blijven glimlachen – onafhankelijk van hetgeen je verder nog tegenkomt onderweg.

 

De energetische respons op jouw versie van de realiteit ligt - zoals altijd - volkomen in jouw eigen handen. Velen van jullie weten intussen heel goed hoe je aan anderen kunt geven, maar nu meer dan ooit - word je tegelijkertijd uitgenodigd om te leren hoe jij zelf beter kunt ontvangen. Het is namelijk op het perfecte middelpunt van deze balans, dat je merkt dat je volledig ondersteund wordt. Dat je intuïtief begeleid wordt (ook van onze kant) en dat je in staat blijft om jouw (harte-) werk moeiteloos uit te kunnen voeren, zolang en waar het echt nodig is. 

 

Vraag

 

 Wat kun je zeggen over de manier waarop de politiek met deze situatie omgaat? Kunnen we iets doen om de balans weer terug te brengen, misschien op een manier die politieke actie met zich meebrengt?

 

Het meest relevante wat we hierover kunnen zeggen op dit moment, is dat het jullie dient jezelf vooral te herinneren dat jullie onderdeel uitmaken van de regering. Vooral nu (de afgelopen weken begin maart – april 2020) heb je misschien kunnen waarnemen dat jullie eigen politici zich ook uitgedaagd voelden of misschien heb je sommigen zelfs ziek of onwel zien worden. Toen dit gebeurde, voelden velen van jullie empathie voor hen, wat liet zien dat je ernaar verlangt om deze mensen meer als ''menselijk'' te zien, meer als jezelf.

Blijkbaar is er voor sommigen een wereldwijde crisis nodig zodat je jezelf de kans geeft om de overeenkomsten (weer) te zien. We moeten hier even lachen, want politiek en mensen op de zogenaamde hoge posities zijn door jullie - de ‘normale’ mensen – uiteindelijk in deze posities terechtgekomen (en worden daar ook ‘gehouden’ als gevolg van jullie gezamenlijk instemmen).

 

Realiseer je, dat de reden dat zij soms zo zelfverzekerd overkomen – een resultaat is van het feit dat zij echt geloven dat jullie hen nodig hebben. Dat jullie in principe zelf verlangen (niet altijd op bewust niveau) dat zij doen wat ze doen. Zelfs al ben je het er niet mee eens. En het is alleen vanwege die overeenkomst die jullie samen hebben gecreëerd, dat bepaalde individuen op dit podium, gaandeweg meer en meer in de verleiding zijn gekomen om te profiteren van deze door jullie allen tezamen opgebouwde illusie van wederzijdse afhankelijkheid. ‘Waar er twee vechten hebben er twee schuld’ - zoals jullie zeggen. Niet dat wij – op wat voor manier dan ook – het idee van schuld ooit zouden promoten. Maar binnen jullie Nederlands-talige gezegdes – sluit deze het beste aan, wanneer je je plots realiseert dat de politiek teveel ‘iets buiten jullie om’ is geworden.

 

De eerste stap die dan gemaakt dient te worden is – om die scheve verhoudingen weer 'in balans' te laten komen - is door vooraleerst naar binnen te kijken, en met liefde en compassie. En te begrijpen – hoe dit IDEE (want meer is het niet) zo heeft kunnen ontstaan. 

 

Het helpt om jezelf bijvoorbeeld eens af te vragen wat het precies is dat jij verwacht van je manager, je baas, je president, je regering, je technische diensten, de politie, etc. En meer nog dan dat… WAAROM je denkt dat dit jullie (beide kanten van de overeenkomst) zou dienen. 

 

Stel jezelf eens de vraag: Waarom hebben jullie deze divisies eigenlijk gecreëerd en ben je het eigenlijk nog wel eens met de vorm die het over de loop van de tijd heeft aangenomen?

 

Welke ''behoefte'' in jou of de massa wordt hiermee volgens jou vervuld? Zou deze ''behoefte'' op een meer passende manier kunnen worden vervuld? Heb je daar voorbeelden van gezien (of kun je die zelf bedenken)? 

 

Uiteindelijk gaat het erom dat jullie het hele systeem daadwerkelijk gaan (her)ZIEN / dat men het recht in de ogen durft te kijken, inclusief alle verbeterpunten die er mogelijk nog zouden kunnen zijn.

 

Wat is het bijvoorbeeld precies dat er WEL accuraat voor je voelt in het systeem wat je kent? En wat inspireert jou om je dankbaar voor te voelen in datzelfde systeem? En wat voelt voor jou verouderd en is klaar voor groei en verbetering? 

 

Nogmaals, jullie zijn jullie politici. En de politici zijn jullie. Jullie zijn onlosmakelijk verbonden en jullie zijn gelijkwaardig. Laat hen weten en zien, dat zij niet alleen staan in hun (door jullie aan hen toegeschreven) taken. Dat jullie als mensheid verenigd kunnen staan in jullie natuurlijke vermogen tot oplossingsgericht denken, en je zult zien dat omstandigheden vanaf dat moment heel snel kunnen veranderen omdat jullie allemaal - diep van binnen – die frequentie (van daadwerkelijke self-empowerment) zullen herkennen – en eraan bij zullen willen dragen.

 

Gebruik visualisatie en/of vind actief manieren die speels en oprecht zijn, om jouw unieke stemgeluid en visie – op liefdevolle wijze doch heldere wijze - met de wereld te delen. Wij weten dat de meerderheid van jullie – sterk verlangt (juist nu) naar een meer op liefde gebaseerde, vreugdevolle vorm van communicatie. 

 

Dus als het jouw passie is - en als je hierbij oprecht enthousiasme voelt - zeg het dan voort en breng jouw visie naar buiten vanuit een plaats van vreugde, niet vanuit bitterheid. Kom niet vanuit angst maar vanuit liefde! Niet vanuit woede maar vanuit mededogen, zodat dit het geheel ten goede kan komen.

 

Kom met nieuwe ideeën voor een systeem dat in harmonie werkt met jullie van nature creatieve menselijke essentie, die respectvol samenvallen met de behoeftes van planeet Aarde en alle wezens die hierop leven. Kom met ideeën die ondersteunend zijn voor een ieder die voelt dat ze nog steeds bezig zijn om hun eigen weg te vinden. Zodat jullie uiteindelijk allemaal, en in je eigen tempo - je innerlijk centrum kunnen vinden. En op een dag zullen jullie als één soort kunnen navigeren, in harmonie en met respect voor elkanders fantastische verscheidenheid – maar tezamen geleid vanuit die oneindige innerlijke bron van onvoorwaardelijke liefde.

 

Wij weten dat dit binnen jullie bereik ligt. Lag dit niet in het veld der mogelijkheden voor ieder van jullie – dan zouden wij hier nooit op hebben kunnen ‘in-tunen’ en waren wij letterlijk niet in staat geweest - om hier zelfs maar met jullie over te kunnen praten. 

 

Arjun van de YahYel

© Wieteke Koolhof

design4awareness.com