Hij is er klaar voor om rijk te zijn ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Het geld wat stroomt is gewoon bewijs van de vibrationele valuta die je gaande hebt; het is gewoon de volgende, logische stap.

Maar de meeste mensen hebben het gebrek aan geld geoefend, geldgebrek, geldgebrek....

Dus ze laten wel overvloed aan vitaliteit toe, of overvloed aan verkwikking, of overvloed aan vriendschappen, of overvloed aan liefde, of overvloed aan zonsondergangen – ze zijn daar zo goed in dat ze iedere zonsondergang meepikken. Er zijn zo veel mensen die overvloed van het één of ander toelaten, alleen overvloed aan geld nog niet omdat ze de gedachte van niet-genoeg-geld steeds geoefend hebben.... ze kunnen net op tijd alles betalen en maken zich zorgen om geld.

 

Ze hebben geld afgemeten aan

 
- actie ondernemen
- hoeveel je per uur krijgt
- wat je salaris is
- wat je kunt
- hoeveel je kunt krijgen voor wat je doet,
- en waarom je met dit meer kunt verdienen dan met dat.

Mensen zijn helemaal verwikkeld in de manifestaties van geld en je wilt gewoon een stap terugdoen van al die manifestaties en over energie gaan praten, wat zeggen wil.... praat over tevreden zijn.

Je wilt stinkend rijk zijn aan enthousiasme, stinkend rijk aan gelukkig zijn, stinkend rijk aan voldoening.... “Ik ben zo rijk aan hele goede ideeën, ik ben zo rijk aan gelukkig zijn als ik ’s morgens wakker word,” DAT is waar je klaar voor moet zijn.

En als je daar bent zodat je zo ook voelt - ongeacht hoe het met je geld staat - dan moet de staat van je geld een match worden met de staat van je vibratie.

 

Zo is de Wet

 
Wat er met veel mensen gebeurt, is dat hun vibratie een match blijft met de staat van hun geld omdat ze ernaar blijven kijken, en erover blijven praten en afwegen en erover blijven klagen en zorgen blijven maken. Ze proberen actie te ondernemen en slagen daar niet in en vragen het dan aan iemand anders, “Regering geef mij geld, vader en moeder geef mij geld, rechtszaak geef mij geld, geef mij een grote zak met geld.” Maar als je geen grote zak met geld hebt, dan ben je er ook nog niet klaar voor.

 

Je bent vibrationeel nog niet klaar voor een grote zak met geld als je nog geen grote zak met geld hebt.

Als je echt klaar zou zijn voor een grote zak met geld, dan had je al een grote zak met geld. Maar als je nog niet klaar bent voor een grote zak met geld, dan kun je de grote zak met geld ook niet binnenlaten.

 

En we zeggen je dat er grote zakken met geld zijn, ze regenen naar beneden, de wereld wordt overspoeld met geld. Je hebt erover gehoord – ben je niet verbaasd over hoeveel geld sommige mensen hebben? En hoe voel je je daarover?

“Schoften! [lol]  Waarom moeten zij al dat geld hebben? Ze zouden het in een grote pot moeten doen en allemaal verdelen.”

En als ze dat zouden doen dan zou het geen jaren duren voordat het geld weer terug is waar het nu is. Je moet klaar zijn voor het geld!

 

Je moet klaar zijn voor het geld, wat zeggen wil dat je gelukkig moet zijn zonder geld, wat zeggen wil dat je je vibrationele cheques moet innen; je moet dankbaar zijn voor deze dag, en dankbaar voor deze stoel, en dankbaar voor deze kans, en dankbaar voor dit gesprek, en dankbaar voor de zon, en voor die snelwegen, dankbaar voor dit en waardering voor dat.

Dankbaar voor een rustige geest, dankbaar voor het inzicht, dankbaar voor het enthousiasme, dankbaar voor de liefde in mijn hart, dankbaar voor dat heerlijke gezicht, dankbaar voor ‘deze persoon in de lift die ik niet kende maar waar ik zo’n leuke uitwisseling mee had zonder ook maar enig woord omdat er een taalbarrière was, maar oh mijn God, wat was het fijn je te ontmoeten.’

 

Dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar, dankbaar.

 

Dankbaar zijn brengt gewoon meer en meer en meer en meer..... en argumenteren niet

 

Gast: Dat was geweldig. Dankjewel.

 

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.