Hoe werkt dit type channeling?

 

Je zou kunnen zeggen dat wanneer ik channel: Arjun mij (en ik hem) ontmoet op dezelfde 'radio-frequentie'. Dit is een trilling die zich ongeveer in het midden bevind ten opzichte van onze individuele frequenties. Dit niveau wordt door mij ervaren als 'hoger' en door hen als ietswat 'lager' - vergeleken bij onze gangbare staten van Zijn.

Terwijl we dit doen, creëren wij als het ware een (energetische) 3e Persoonlijkheid, welke ons beiden tegelijk kan representeren. Dit wezen of deze persoonlijkheid, kan boodschappen doorgeven van Arjun, middels mijn persoonlijke ‘akkoord’ om deze voor hem te vertalen met behulp van mijn stem, vorm en fysieke zintuigen.

Op deze manier overbruggen wij samen de ogenschijnlijke ‘kloof’ tussen onze dimensies, en kan ik boodschappen van de YahYel doorgeven aan anderen op aarde, die een persoonlijke interesse hebben in deze informatie. Hierbij wordt mij niets opgedrongen. Dit alles gebeurd in volledige overeenkomst met de liefdevolle acceptatie van elkanders individualiteit.

 

Iedere liefdevolle channeling tussen mensen en entiteiten met een hogere frequentie ten opzichte van die van ons, werkt technisch gezien op deze manier

Dit betekent overigens ook; dat geen enkel menselijk channel geheel filter-vrij is. Dit heeft met name te maken met de limitaties die meekomen bij een vertaling in gesproken talen in 3D. Gesproken talen zijn trager en veel incompleter vergeleken met tele(m)patische boodschappen. Ondanks het feit dat er vele multidimensionale vertalers te vinden zijn – en ondanks het feit dat sommigen overduidelijk meer ‘filter-vrij’ zijn dan andere; de ware kracht van om het even welke channeling wordt altijd het beste (h)erkent door het hart. 

Er zijn vele variaties van channeling, en op een bepaalde manier channelen we allemaal altijd wel iets (al is het maar onze eigen persoonlijkheid). Een kunstenaar, een danser, een chef-kok, dromer, uitvinder, technicus…je kunt het zo gek niet bedenken. Dit is een beknopte uitleg mbt hoe ‘entiteit-channeling’ werkt – gebaseerd op de informatie die ik tot nog toe heb doorgekregen van Arjun en de YahYel en via de bron die ons allen verbindt in Onvoorwaardelijke Liefde.

 

Doe je eigen onderzoek ✮ Wat definieert een hoge kwaliteit channeling?

 

Opmerking: ook al vind je hier vandaag wat antwoorden, ik raad mensen altijd aan om ook verder reikend onderzoek te doen. Er valt een hoop te vinden over het onderwerp van Interstellar Contact. Mijn persoonlijk advies is bij dergelijk onderzoek vooral te focussen op love-based informatie (informatie die geen ondertoon van angst bevat – en zich richt op de zelf-bekrachtiging van de lezer). Je zult zien dat de beste channelings (Abraham Hicks, Bashar, Neale Donald Walsh, Seth etc) allemaal – in de basis – dezelfde positieve en optimistische boodschap delen.

Ze zeggen het misschien in andere bewoordingen, maar uiteindelijk komen de boodschappen op hetzelfde neer...


En eveneens zul je ontdekken dat – hun boodschappen elkaar op geen enkele manier tegenspreken. Hoge kwaliteit channelings zijn positief, liefdevol, uplifting, vrij, respectvol t.o.v. jouw persoonlijke keuzes, en zullen nooit van jou vragen om iets te geloven of doen, wat niet met jou resoneert. Met dat in gedachten, wens ik je veel plezier in het doen van je eigen onderzoek online –  speel met dit prachtige aanbod aan wijsheid – op een manier die voor jou goed voelt. 


(Gratis) audio opnames


Wieteke's blogs en video's


Meer over Wieteke


Ervaringen van deelnemers


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.