Energie update: het bewaken van je grenzen ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland


 Er lopen collectief gezien diverse thema's door elkaar heen momenteel.

Er wordt van ons gevraagd onze grenzen te bewaken en dat niet alleen, we mogen er nog een stap aan verbinden, namelijk door ons uit te spreken waar en waarom we deze grens stellen.

De uitdaging hierbij is om ons ego aan de kant te zetten, geen gelijk willen hebben en om in verbinding te blijven met de persoon waar je mee in gesprek gaat.

Dit is niet makkelijk maar wel de enige manier om te groeien in authenticiteit.

Waar we onszelf ook op mogen afstemmen is het huidige seizoen, namelijk de herfst. De herfst is het seizoen bij uitstek waar het gaat over loslaten (de bladeren), onthechten, in overgave verblijven en vertrouwen hebben in de loop van het moment en het leven zelf.

Wanneer je zelf steeds de regie over alles in handen wilt houden, ga je uit verbinding met de Universele Intelligentie, die voor je werkt en niet tegen je werkt


Als je op dit moment uitgedaagd wordt door situaties die je frustreren, irriteren en negatieve emoties naar boven halen is het goed om eens rustig bij JEZELF naar binnen te kijken wat er nu werkelijk speelt, in plaats van je ongenoegen op een ander persoon af te vuren.

❥ Dat laatste is een vluchtmechanisme om niet te (h)erkennen wat er bij jou zelf in je binnenwereld afspeelt en om te omarmen dat er een schaduwdeel is wat het daglicht wil zien.

Daarnaast gaat het er nu ook om dat je gaat beseffen dat hulp vragen iets moois en goeds is en geen teken van zwakte.


Hulp vragen en hulp ontvangen is een vrouwelijke kwaliteit die jou veel meer in je zachte kracht (authentieke) brengt.

Alles zelf willen oplossen en hierdoor voorbij gaan aan je eigen grenzen is geen teken van leiderschap maar eerder een teken van de lat veel te hoog voor jezelf neerleggen waardoor je jezelf uitput en het onmogelijke van jezelf verwacht.

In alle gevallen, de natuur nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in haar wijsheid en kracht


Ja ook in de regen, of juist in de regen! Laat je zorgen maar van je af glijden en vraag jezelf af wat er nu werkelijk belangrijk is in het leven. Weet dat je vanuit een ontspannen houding vol vertrouwen heel veel kunt bereiken. Laat het idee los dat alles anders zou moeten zijn dan het is. Dat is namelijk niet zo en door je zo te verzetten stem je jezelf af op nog meer obstakels en uitdagingen. Ja, echt waar!

Gerda Duin
www.gerda-duin.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.