Een manifest van Marcel Messing

Waarom dit manifest?

Dit manifest tracht in het kort een aantal zaken aan het licht te brengen die de bestaande machtselite liever verborgen (Lt. occultus) wil houden, zodat gewone mensen zoals u en ik onwetend zouden blijven van wat er zich werkelijk in de wereld afspeelt. Zonder enige kennis van het occulte kan mijns inziens de wereldgeschiedenis niet doorgrond worden. 

Dit manifest is Emiel Zola’s J’accuse (1898) voor onze tijd en de voorpublicatie van een boek dat nog in statu nascendi verkeert en dat een uitgebreid notenapparaat en literatuuroverzicht zal bevatten.

Over de huidige coronapandemie is al veel geschreven. Ik zal me beperken tot een aantal achtergronden waardoor u hopelijk de vele leugens met betrekking tot het coronavirus beter kunt plaatsen.

Het betreft de duistere rol van de farmacie, het massale testen van de wereldbevolking, uitgaansverboden, gehele of gedeeltelijke lockdowns, noodwetten, de massale ‘maskerade’, de verplichte maatregelen om ‘mensenlevens te redden’, de rol van de media, de naderende crash van de wereldeconomie, de klimaatverandering, de versnelde uitrol van 5G in relatie tot het coronavirus en de mijns inziens mogelijk gevaarlijke vaccins die momenteel in ijltempo op grote schaal door farmaceutische bedrijven geproduceerd worden als dé panacee voor alle ellende. 

 

Zoals ik het beleef, is er een intense oorlog aan de gang tegen de ziel van de mens. Een grootschalige poging om ons voorgoed gevangen te houden in de goed geoliede matrix van artificiële scheppers, ook wel archontische machten en krachten genoemd, onder andere in de gnostische Nag-Hammadigeschriften.

Er is een soort eindslag aan de gang om ons onze vrijheid, het kostbaarste geschenk dat we hebben mogen ontvangen, volledig af te nemen en ons door bewaking en totale controle tot slaaf te maken. En als de klap op de vuurpijl, ons onze menselijkheid af te nemen en ons te ontzielen door transhumanisering.

Code rood: alarm: Mensheid en planeet Aarde 'in gevaar'

(Niet primair vanwege de coronapandemie,  maar om wat er onder deze dekmantel schuilgaat)

 

Ken je deze video nog?

We hebben deze video al een aantal keer gedeeld. Hier is hij nog een keertje.


Marcel Messing
www.marcelmessing.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.