Deze update is voor jou en gaat over jou 2020 - 2021 ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze update is voor jou en gaat over jou. Het gaat nu dus even niet om 'die ander', het gaat even alleen over jou. Want, jij en ik weten allebei, hoe we soms kunnen verdwijnen in het verhaal van een ander. Bezig zijn met een ander. De hele dag druk, nog even snel dit, nog even snel dat en vooral niet te lang stil staan bij datgene wat ons raakt of misschien wel intens verdrietig heeft gemaakt het afgelopen jaar.

De overgang naar een nieuw jaar beleeft iedereen weer anders, sommige mensen storten zich in 'de feestdrukte', terwijl anderen het liefst in stilte nog even bij de kerstboom of een paar kaarsjes gaan zitten om alles nog even de revue te laten passeren.

We kunnen er niet om heen, we laten iets los, een jaar, in dit geval 2020, waarin er van alles is gebeurd met ons


Er waren mooie momenten, er waren teleurstellingen. Er gingen deuren dicht en er gingen deuren open. Je ging misschien een keer (of vaker) hard onderuit en als het goed is ben je weer opgekrabbeld. Je hebt mooie kansen benut maar sommige kansen misschien voorbij laten gaan. Je bent moedige gesprekken aangegaan waar je trots op kunt zijn. Maar je hebt waarschijnlijk ook af en toe gezwegen, uit angst om iemand te kwetsen of iemand kwijt te raken.

Je hebt mogelijk gewerkt aan meer zichtbaarheid, zelfvertrouwen en meer verbinding met jezelf en anderen. Maar misschien ben je ook wel mensen kwijtgeraakt, niet echt, maar emotioneel gezien, omdat je samen de 'vonk' niet meer voelde van jullie verbinding. Misschien ben je daar oké mee, maar misschien voel je ook wel verdriet, omdat je het graag anders had gezien.

Zo op de doorgang naar een nieuw jaar kan het gevoelens en herinneringen oproepen. Al dan niet fijn, maar je kunt er niet omheen. En het kan ook zijn dat je daadwerkelijk afscheid heb moeten nemen van dierbare mensen die het aardse hebben verlaten.

Je kunt jezelf gelukkig prijzen als je alles tegen deze mensen hebt gezegd wat je had willen zeggen, maar misschien durfde je niet of was die mogelijkheid er niet meer. Gewoon, omdat het zo liep... of omdat je het ontbrak aan de moed.

Bovenal ben je in 2020 ongetwijfeld als mens enorm gegroeid, emotioneel en spiritueel gezien


Meer bewust geworden van jezelf en 'je rol' in het 'grotere geheel'. Je hebt vast ook in 2020 regelmatig gevoeld en meegekregen hoe kwetsbaar je bent als mens. Hoe klein en nietig heb je je soms gevoeld als het leven ineens een andere wending nam, terwijl je tegelijkertijd ook zo groots bent, als je in verbinding staat met je unieke zelf, met je pure kwaliteiten en je gaven.

Op de laatste dag van 2020 wil ik je meegeven dat iedereen deze gevoelens kent. Dat iedereen zich soms eenzaam en alleen voelt. Ook de mensen waarvan je denkt dat ze 'het zo goed voor elkaar hebben'. Iedereen twijfelt soms aan zichzelf, vindt zichzelf soms 'slap' en iedereen kent gevoelens van rouw en teleurstelling.

Wat ik iedereen wil meegeven is dat ieder mens haar of zijn eigen pad loopt op haar of zijn eigen tempo. Dat jij ook trouw mag zijn aan jouw pad. Dat je geen ijzer met handen kunt breken. Dat je een mens bent van vlees en bloed die soms een keuze maakt die niet handig was of die je achteraf gezien, graag anders had gedaan.

Je mag fouten maken, je mag constateren dat je misschien niet zover bent gekomen als je had gewild.

Maar lief mens, als je alles hebt gegeven wat je te geven had, je uiterste best hebt gedaan om zuiver en integer te zijn, naar jezelf en de ander, dan ben je een mooi en goed mens. Dan ben je 'right on track' en dan ben je in afstemming met je zielsplan. Je kunt niet meer dan je kunt. En.... vergeet niet dat alle zaadjes die je in 2020 hebt geplant, in 2021 zomaar boven de grond uit kunnen groeien.

Onderschat nooit wat 'een simpel 'geplant zaadje' voor uitwerking kan hebben


Stop met jezelf vergelijken en wees trots op wie je bent en waar je voor staat. Je bent een mens in ontwikkeling. Het gaat om het proces, maar niet om perfectie. De perfectie zit m, in de liefdevolle intentie die je hebt. Het universum zelf regelt de rest, de timing en het ontvouwen.

We sluiten vandaag 2020 af.

Doe dit met liefde in je hart naar jezelf en de mensen om je heen die je dierbaar zijn.

Ontbreekt het je aan woorden, zend dan in stilte liefde naar jezelf en naar anderen. Maar bovenal aan jezelf. Kijk in de spiegel en zie dat iedere rimpel, iedere frons, iedere traan en ieder litteken je zoveel wijzer en mooier hebben gemaakt.

Zolang je hart puur is ben je een geschenk voor de wereld


Of jij dat nu geloven kan of (nog) niet, dat is een wetmatigheid. Dank je wel lief mens, dank dat jij er bent. Je voegt iets toe. Ik wens je een liefdevolle jaarwisseling en alle goeds, vreugde en warmte in 2021. Ik gun het mijzelf ook. Samen maken wij de wereld mooier. In verbinding met een puur hart.

Liefs Gerda Duin
www.gerda-duin.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.