De Schepper, eeuwig in het lichaam (2/2) ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland


De Schepper, eeuwig in het lichaam deel 1

Ik was een paar jaar oud en heerlijk aan het spelen op het strand. Moe gespeeld aan het einde van de dag, liet ik het zand nog even een beetje door m'n handen glijden. Ik vroeg mezelf opeens af hoeveel zandkorrels er zouden zijn. Ik kon al een beetje tellen maar het begon me te duizelen, zeker toen ik dacht aan de vele andere stranden op aarde.

Ik vroeg papa hoeveel zandkorrels er zijn op aarde en hij antwoordde mij: “Net zoveel als de sterren in de lucht.” Die avond viel ik tevreden in slaap, denkend aan de sterren en mezelf afvragend hoeveel dat er zouden zijn. 

Van de fysieke realiteit naar de ‘‘droomwereld”

 

Het begon vlak voordat ik in slaap viel. Ik zag een soort ouderwets test (sneeuw) beeld van een oude tv en opeens zag ik een dubbele helix; net als de vorm van de DNA, maar dan eindeloos als een soort nevel van sterren in het Universum. 

Op dat moment wist ik dat ik dat zelf was, ondanks dat ik aards gezien nog zo jong was. Ik begreep dat ik zoveel meer omvatte dan mijn lichaam en wilde mezelf vinden op wat voor mij leek op een tijdlijn van eindeloos veel levens die: Ik Ben. 

Ik bleef maar inzoomen om mijzelf te vinden in dit DNA Universum en stopte daar geschrokken mee. Ik realiseerde mij hoe minuscuul mijn leven hier en nu op aarde was in het grotere geheel en raakte in paniek. 

Ik stapte mijn bed uit en deed het gordijn opzij om naar de sterren te kijken. Dit maakte mijn paniek alleen nog maar groter en ik besloot - ondanks dat het midden in de nacht was - mijn ouders slaapkamer binnen te gaan. 

Mijn papa maakte ik wakker en hij kwam direct met me mee. Het duurde even voordat hij tot de conclusie kwam dat ik in paniek was omdat ik de sterren aan het vergelijken was met de zandkorrels. En ondanks hij ook geen antwoord had op dit soort grote vragen kreeg hij mij rustig en viel ik weer in slaap. Dit maakte veel indruk op mijn vader en hij schreef hierover in één van zijn nummer 1 bestseller boeken ‘‘Als leven pijn doet.

 

Ondanks dat ik nog veel vaker voor mijn gevoel het Universum in werd gezogen naar soortgelijke ervaringen, probeerde ik deze zoveel mogelijk te vermijden en stopte ze ook direct - omdat ik de onbenulligheid voor mijn gevoel van het leven dat ik nu leefde niet kon plaatsen - zonder bang te worden. 

Bijna-doodervaring

 

Dit hield aan tot ik volwassen was en tijdens een bijna-doodervaring hier weer terecht kwam: in het Universum, alleen dan zonder de angsten die ik als kind had beleefd. Nu zag ik ook in de dubbele helix van de DNA een soort wokkel, met in het midden een energetische straal die kaarsrecht leek. 

Ik besloot die straal in te stappen en maakte ervaringen mee die eigenlijk super simpel zijn, maar die ook weer niet uit te leggen zijn. Het gevolg was dat ik opeens compassie kon voelen voor mijzelf, voor de ander en voor het plan wat we het leven op Aarde noemen. De behoefte van compassievolle actie werd in mij geboren en nam ik mee terug naar de Aarde.

Als je opeens écht realiseert dat je eindeloos bent - en de ander dat dus ook is - en dat het plan van het leven zoveel groter is dan dat je jezelf kan voorstellen, begin je voorzichtig te bewegen naar het kijken door de ogen van Spirit / God / De Bron. Hierdoor kan je compassie channelen, omdat compassie de manier van ‘‘denken is van Spirit. Compassie is dus niet iets wat je kan doen, je kan het alleen maar door je heen te laten stromen. 

 

Omdat je werkelijk Spirit / God / De Bron bent, is het door je heen laten stromen van compassie eigenlijk een dieper contact maken met jezelf, met wie je daadwerkelijk bent. 

Na mijn bijna-doodervaring en de genezing die daarbij mee kwam, was ik eindeloos geïnteresseerd in genezing en bewust over hoe onwetend de mensheid nog is op dit onderwerp. De eerste die ik tegenkwam - die voor mij als waarheid aanvoelde - was Pamela Kribbe toen ze Jeshua channelde. Jeshua gaf duidelijk aan dat alle genezing in werkelijkheid een dieper contact maken is met jezelf.

Dit is ook in lijn met de Jezus die we uit de bijbel kennen en die nooit verantwoordelijkheid nam voor de genezingen die plaatsvonden. Hij was heel duidelijk tegen mensen die hem bedankte voor de genezing door te zeggen: “Niet ik maar je geloof, jouw bewustzijn heeft je behouden.”

Wachtkamer van de Godheid

 

Zodra we tijdens een activatie de multidimensionale realiteit van de ziel binnengaan, vraag ik je praktisch altijd om jezelf richting jouw tempel te bewegen. Het woord tempel betekent: ‘‘Wachtkamer van de Godheid” en wijst - net zoals de eerste zin in jouw DNA - naar God / de Schepper, eeuwig in het lichaam. 

 

Als je weleens met ons mee hebt gedaan, dan weet je dat we het Colosseum betreden met een enorm, rond podium in het midden. De tribune van het Colosseum is de beeldspraak die ik gebruik voor de dubbele helix van de DNA en het podium is de straal in het midden. 

Je weet waarschijnlijk vast wel dat jouw DNA iets te maken heeft met je familie. In deze tijd wordt DNA ook als gevaar gezien voor overerfbare problemen. Hoewel hier een kern van waarheid in zit, wordt jou daarbij niet vertelt dat jij daar zelf controle over hebt. 

❥ Jouw DNA omvat praktisch alles en daardoor is het ook logisch dat Spirit / God / De Bron in jou is.

Jouw “vorige levens”, jouw voorvaderen, alle wezens, alle meesters die ooit hebben bestaan, zijn op een bepaalde manier in jouw DNA en daardoor is de tribune in het Colosseum van jouw tempel gevuld met de gehele schepping. 

 

Multidimensionaliteit is niet te begrijpen omdat begrip afhankelijk is van tijd, plaats, grootte, etc., wat niet bestaat in die realiteit. Gelukkig hoef je het niet te begrijpen om er gebruik van te kunnen maken, net zoals jouw computer - die je waarschijnlijk ook niet begrijpt maar wel volop benut in je leven. 

Het binnenstappen van het centrum van het Universum - als je de realiteit van de ziel binnengaat - is niet standaard aan het begin, hoewel het toch jouw beginpunt was van deze reis en ook je eindpunt zal zijn. Vaak denkt men dat het donker is in het Universum terwijl donker alleen het gevolg is van een Aarde die zich bij een zon heeft weggedraaid en in het Universum alle zonnen jou belichten.

Ik hoop dat je op deze manier iets meer context hebt bij de trance reizen die we maken en dat we; de schepper, eeuwig in jouw lichaam aan het verlichten zijn. We lossen stap voor stap de sluiers op tussen jouw en de schepper die je zelf hebt gemaakt door ideeën over anderen en over jezelf.

❥ “Wat is nu handig voor mij om te weten?”

❥ “Hoe zie jij deze situatie?”


❥ “Ik ben een tijdloos en prachtig wezen op deze planeet, laat me zien wat dit inhoudt!”

 

Denk je dat een gesprek met de Schepper in jou op deze manier een verschil zal maken in je leven?

Het zal alles veranderen als je daarvoor kiest

 

Voor veel mensen die menen spiritueel te zijn en alles al weten, is deze weg vaak afgesloten omdat de vrije wil niet samengaat met hoogmoed. Mocht jij bijvoorbeeld denken dat dit veel te moeilijk is voor jou - maar je wilt het toch proberen - dan zet jij jouw vrije wil in op een zachtmoedige manier en is het succes onvermijdelijk. 

❥ Net als ik vreugdevol verlang naar mijn kinderen die op zoek gaan naar hun vader, zo verlangt onze Vader / Moeder ook dat wij op zoek gaan naar Hem / Haar, de Schepper in ons.

Ik wens dat je kunt voelen dat het hier niet gaat om schuld en zonde, maar om een onvermijdelijke, vreugdevolle hereniging tussen jou en het allergrootste. Alle sprookjes wijzen hier ook naar toe; het arme meisje of het arme jongetje dat zich vroeg of laat realiseert een kind te zijn van de koning of koningin. Het lelijke eendje die een zwaan blijkt te zijn, is als een kind dat niet wordt geleerd een kind van god te zijn, om het zich later te herinneren dat het nooit anders is geweest. 

Ondanks dat de artsen en big pharma mij tot een mega klant wilde maken met bestralingen, operaties en medicijnen voor de rest van mijn leven (als ik dat zou overleven) - bleek een reis mijn ziel in genoeg te zijn voor een totale gezondheid in een paar minuten. 

Veel meer mensen kennen totale genezing na een bijna-doodervaring, die tegen alle medische logica in gaat en ook zijn hier heel veel boeken over geschreven. Daarom stoppen Denise en ik zoveel liefde in onze verlichtingsactivaties, omdat wij begrijpen dat de genezing ons niet is gegeven als een pakketje aan de voordeur. Wij zijn het zelf gaan halen in de realiteit van de ziel. 

 

Het grote wakker worden in deze tijd, wijst ook naar het wakker worden in deze realiteit waarin de Schepper, eeuwig in het lichaam is en jij daarmee contact kunt maken en daardoor automatisch dieper met jezelf - en genezing onvermijdelijk is.

Daarom is mijn wens voor jou: “Haal die heling!”, welke heling dan ook, terwijl je in wezen al heel bent, maar dit waarschijnlijk nog niet zo ervaart.

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


Meer van Davy

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.