De Schepper, eeuwig in het lichaam (1/2) ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Wetenschap is het onderzoeken van de schepping en deze bewonderen en pogen te vatten. Zolang dit gebeurd zonder een prachtige schepper mee te nemen in het grote plaatje, dan is er eigenlijk geen sprake van wetenschap.

Sterker nog: er lijken ‘bewuste’ pogingen te worden gedaan om het volk onwetend te houden.

Er is al zoveel echte wetenschap die ontdekkingen doen; die het echte dagelijkse nieuws zouden moeten zijn in plaats van bijvoorbeeld Big Pharma te verrijken met nepnieuws/leugens om mensen bang te maken en hun drugs te verkopen. 

Gelukkig kijk jij verder dan de tv programma’s - die ook programma heten, met de intentie om jou te programmeren. Om niet jou, maar zichzelf te verrijken. Nu je dit leest wil ik super gaaf echt nieuws met je delen.

De Schepper, eeuwig in het lichaam

 

Een top wetenschapper en een wereldberoemde is Gregg Braden. Hij vertelt over hoe de letters in oude alfabetten ook een nummer hebben. Als je deze nummers koppelt aan de nummers van jouw DNA wordt het leesbaar. Ik weet wat de eerste zin is als we jouw DNA gaan lezen ;-)

Ik heb twee keer de eer gehad om als eerste het pasgeboren kindje op mijn blote borst hebben, terwijl mama nog lag bij te komen van een operatie. Hierdoor kreeg ik vanaf het begin als vader, het maximaal druk voor een vader. Dit patroon bleef in stand en ik kreeg buitengewoon veel de mogelijkheid om met de kinderen te zijn. 

Ondanks alle wijsheid van Pamela Kribbe - die ze mij en de moeder gaf over onze ‘‘vorige levens als partners, een ouder kind relatie en nog veel meer - wenst de moeder geen contact meer na onze scheiding. 

 

Dit is een wens die meer mensen hebben na een relatie, die nog niet kunnen liefhebben. Liefde is namelijk onvoorwaardelijk, anders heeft het niets met liefde te maken. Het feit dat ik oprecht geïnteresseerd ben in hoe het met haar gaat en graag in contact zou willen zijn en wens dat het haar extreem goed gaat, toont mij dat ik gezegend ben om onvoorwaardelijk te kunnen zijn.

De bijwerking van een moeder die de vader uit haar leven wenst te bannen, is dat de kinderen vaak dat karma delen. Het voorbeeld dat de moeder in levende lijve is voor de kinderen, van iemand die wilde trouwen tot iemand die doet alsof je dood bent zonder begrafenis en predikt als een apostel over hoe fout de vader is en hoe goed de moeder wel niet is. 

Het ‘‘Vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij aan anderen vergeven uit het ‘‘Onze Vader - is een prachtige uitleg hoe een mens zelf de sluier maakt tussen zichzelf en Onze Vader. 

 

Het is letterlijk in dit soort situaties dat je voor jezelf kunt ervaren of je liefde echt kent in je leven. Je kunt alleen liefde kennen door het zelf te zijn. Het wachten en hopen of er ooit van je wordt gehouden is eindeloos, omdat je het eerst zelf moet zijn om het buiten jezelf waar te kunnen nemen.

Na bijna 10 jaren waarbij één van de kinderen nog geen jaar oud was toen mij werd belemmerd om een vader te zijn, zou ik er voor kunnen kiezen om de moeder schuld toe te wijzen. Door dit niet te kiezen - in al dit soort vreemde relaties in je leven - geef je jezelf vrede en vreugde waar maar weinig mensen weet van hebben.

 

Wat dit alles nu te maken heeft met de eerste regel in jouw DNA, wens ik je duidelijk te maken met een vraag


❥ Hoe denk je dat het voor mij zou voelen als ik zou weten dat mijn kinderen contact met mij wensen en zoeken?

❥ Misschien is dat niet meteen mogelijk omdat de moeder nog krachten uitoefent in hun leven, maar de intentie alleen al van deze kinderen, hoe denk je dat het voor mij zou voelen als ik dat zou weten?

Door de letters van het oude alfabet dan ook nog eens te koppelen aan de scheikundige periodieke tabel, maakt jouw DNA als eerste de zin: “De Schepper, eeuwig in het lichaam.”

 

Dit is de basis van de activaties


Het wakker worden dat er ook een hele grote Jij bestaat, die je God, de Schepper of ziel, etc., kunt noemen. Dat deze ‘‘Onze Vader je luid en duidelijk hoort en super verheugd is: “Dat jij zelf hiermee de processen start die nodig zijn om dit ook daadwerkelijk te kunnen ervaren zonder totaal uiteen te vallen.”

Toen ik een bijna dood ervaring had en terugkwam met  genezing, was die genezing niet als een pakket dat aan mijn voordeur werd bezorgd, maar was ik deze (onbewust) gaan halen. Dit is het doel van de activaties, om je een weg te wijzen hoe jij dat voor jezelf kunt halen. Of het nu gaat om genezing van iets groots of iets kleins, het vrijmaken van angst of schuldgevoel of wat voor negativiteit dan ook: je zult minimaal de vrede over de situatie kunnen oogsten. 

❥ Het allergrootste wat jij jezelf ooit hebt kunnen voorstellen zit dus blijkbaar in je.

Meesters weten dit en zijn hiervoor veroordeeld door dit te verklaren in een rechtbank. De beroemdste is toch wel de meester die gekruisigd werd omdat hij volhield een kind van God te zijn. 

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.