De reactie van de Lichtwerker op De Overgang ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels


❥ Gegroet geliefden, ik ben Kryon van Magnetic Service.

Veel mensen praten over de toekomst van deze planeet, dus laten we teruggaan in de tijd. Niet veel, maar een beetje, en praten over wat astronomen De Precessie van de Equinoxen noemen. Om precies te zijn, het tijdsbestek waarover we willen spreken is het midden van de precessie van de equinoxen, het einde van het jaar 2012.

In de astronomie stond die naam voor een tijdstip waarop de 26.000 jaar durende wobbel van de aarde om haar as zich op het neutrale punt bevond, of het midden van haar wobbel. Het is waar de hoek van het wiebelen door het neutrale punt gaat en een nieuwe cyclus voortzet. Deze positie van de planeet heeft een geweldig potentieel, en de Ouden wisten dat. Het werd door veel samenlevingen en culturen gezien als een tijd van nieuwe kalenders en nieuw bewustzijn. Het was ook de tijd dat we jullie vertelden dat er een Grote Verschuiving op komst was.

Dus in wezen is jullie toekomst hier. Jullie zitten in de energie van De Verschuiving en dit is een korte herinnering dat er een test op jullie is afgekomen - hebben jullie die zien aankomen, of heeft hij jullie op andere manieren gegrepen?

Ik heb de afgelopen acht jaar veel channelings gegeven over hoe Oude Zielen klaar kunnen zijn voor De Verschuiving, en nu is de Aarde er stevig bij betrokken. Niet alleen erin, maar er komt nog meer. 

Velen van jullie voelden dat deze nieuwe energie op komst was, maar dat zij zich heel langzaam zou ontwikkelen. Zoals alles wat met de planeet te maken heeft, dachten jullie dat jullie een kans zouden hebben om een nieuw normaal langzaam te zien ontstaan en dat jullie tijd zouden hebben om je aan te passen.

Wij hebben de term “Nieuw Normaal” keer op keer gebruikt, nog lang voordat jullie het op het nieuws zagen. Hoewel je De Verschuiving had verwacht, had je het misschien niet zo snel verwacht als dat het ging. Covid was precies op tijd zou je kunnen zeggen, want nu is er iets dat begonnen is om jullie normaal te herschrijven. Dit was een veel snellere verandering dan je had verwacht en het ziet er naar uit dat het niet meer wordt zoals het was en dat klopt.

Hoe ging het met je tot covid? Was je er klaar voor? Was je bezig met nieuwe energie? Was je je leven aan het veranderen? Het is waar: Dingen begonnen al te veranderen in het bewustzijn. Je kreeg een nieuwe Paus die ik had aangekondigd, en je had de Me-too beweging. Jullie waren begonnen om allerlei dingen te veranderen die het paradigma van een oud-energetisch verleden begonnen te herschrijven. Het was al bezig. Sommigen van jullie zeiden: “Nou, dit is het nieuwe normaal en we maken ons klaar voor een hoger bewustzijn op deze planeet. Dat hogere bewustzijn zal ons langzaam brengen in wat is beschreven als “Een geëvolueerd bewustzijn voor de mensheid.” En toen was er COVID.

Waar ga ik nu naartoe?

Ik ga het je gericht vragen, Lichtwerker:

Hoe gaat het met je Shift?

 

Hoe gaat het met het nieuwe normaal? Op dit moment, terwijl ik deze boodschap doorgeef, blijft De Verschuiving alles wat normaal was in vele levens verstoren.

 

We zijn in 2023 waar deze planeet nog steeds te maken heeft met vergrendelingen, mandaten, demonstraties, ontevredenheid en een gepolariseerde bevolking. Er is een grote verdeeldheid tussen degenen die het oneens en eens zijn met wat de regeringen doen - het is universeel. Het is niet alleen in jouw land.

 

Er is nog nooit zoiets als deze splijtzwam geweest, die de hele planeet op deze manier beïnvloedt. Er zijn regeringen geweest die dingen deden, en landen die daarop reageerden. Er zijn generaties lang demonstraties geweest over vele dingen, maar dit is de eerste keer dat jullie een wereldprobleem als dit zien.

 

Geliefden, de Shift is een wereldprobleem. Beginnen jullie te zien hoe dit allemaal precies op tijd kan zijn? De planeet staat nu op het punt beslissingen te nemen, maar in het proces van beslissingen nemen is er polariteit. Die polariteit is: Wie heeft er gelijk? Wie heeft er ongelijk wat betreft de regels van het virus?

 

De meningen zijn enorm verdeeld.

 

“Kijk, ze gehoorzamen niet, en hun acties brengen anderen in gevaar.” of “Dat is onjuist. De regels zelf zijn wat ons pijn heeft gedaan, zie je dat niet?” Laat me je vragen: Kun je kijken naar degenen met wie je het niet eens bent en zeggen: “Zij zijn ook Lichtwerkers - en ik hou zielsveel van hen?” Of niet?

 

Hoe gaat het, Lichtwerker, met de Verschuiving?

 

Deze dingen die op deze planeet worden gepresenteerd zijn werkelijk de lakmoesproef voor een Lichtwerker.

❥ Zag je de test aankomen, of greep hij je... en maakte je er deel van uit?

Werd je gegrepen door het goede of het verkeerde, en ging je recht op de woede af die het je gaf?

Dit is de tijd, geliefden, voor jullie om actie te ondernemen die alleen Lichtwerkers weten te doen.

 

Mijn partner [Lee Carroll zelf] vertelde jullie eerder in dit programma: Lichtwerkers weten dat hun mededogen en liefde een energie is die gericht kan worden - letterlijk gericht op andere plaatsen. Je bewustzijn is energie. Het is de houding van hoe je denkt, en dat creëert een patroon van energie.

 

Om woorden te gebruiken die jullie echt begrijpen, waarom noemen we het niet een raket met een patroon van liefde of mededogen dat overal naartoe gestuurd kan worden.

Het is een liefdesraket


Als het de lading bereikt explodeert het in liefde en mededogen, met duizenden harten die eruit komen. Het valt en landt zachtjes op anderen die het nodig hebben. Wat een visualisatie! Wat een visualisatie waarbij je compassie en liefde zou kunnen richten. Inderdaad, het kan van het ene land naar het andere zijn. Maar soms is het aan de overkant van de straat. Misschien aan de andere kant van de kamer? Misschien aan de andere kant van de telefoon? Heb je daaraan gedacht?

 

De volgende keer dat je je opwindt over wat je gelooft of boos wordt over het feit dat anderen niet geloven wat jij gelooft, wat doe je dan? Denk je gewoon: “Ze hebben het mis! Hoe kunnen ze zo denken? Waarom zien ze de waarheid niet?”

 

❥ Of - misschien, heel misschien heb je geluisterd naar de eigenschappen van meesterschap die ik je heb gegeven?

Misschien herinner je je dat je krachtig bent, voorbij de emoties van het uur, en heb je de volwassenheid en de wijsheid om een liefdesraket te sturen? Er is geen betere manier om het te zeggen waar je mededogen en liefde op richt, en het door de kamer te sturen, misschien over de tafel, naar iemand die het misschien helemaal niet met je eens is. De liefde zal hen of jou niet van gedachten doen veranderen over een kwestie, maar het stuurt een boodschap: "Ik ben het er misschien niet mee eens, maar ik heb vriendelijkheid tegenover dit alles. Ik weet hoe ik vriendelijk moet zijn tegen degenen waar ik het niet mee eens ben. Als dit voorbij is, zal de liefde winnen." Laat me je vertellen wat er gebeurt als je dit doet: Hoe boos ze ook zijn, ze voelen wat je doet. Hoe kan het ook anders? Je hebt ze net een liefdesraket uit mededogen gestuurd. Ze voelen het.

 

 

De fysica van vriendelijkheid

 

Het andere deel van deze vergelijking? Ze kunnen een liefdesraket terugsturen! Zo werkt het! We hebben het hier zelfs over gehad bij genezing. Wanneer je een proces start om iemand anders te helpen genezen, komt deze energie bij je terug. Er wordt een wederkerige energie ontvangen - altijd.

 

De natuurkunde werkt in paren. Alle natuurkundige energie werkt in paren. Vriendelijkheid, mededogen en iets helpen genezen is energie sturen. Het is energie en hoe meer je het stuurt, hoe meer het terugkomt op bepaalde manieren. Je krijgt het misschien niet terug, maar ik zeg je dit: Met de energie van hoog bewustzijn weet de ander wat je doet! Je begrijpt dat je het in liefde doet. Misschien ben je het er niet mee eens, omdat je dit nog niet hebt zien gebeuren? Dat geeft niet, want de energie is ontvangen. Mensen zijn gebouwd om energie te voelen. Je voelt angst en woede meteen aan, hè?

❥ Hoe gaat het met het zenden en ontvangen van liefde van degenen waar je het niet mee eens bent?

 

❥ Hoe doen jullie het tot nu toe, geliefden, lieve lichtwerker?

 

Dit is het nieuwe normaal. Het is hier. Je zou kunnen zeggen, “Kryon, zal het altijd zo zijn?” Natuurlijk niet. Dit zijn de testen waarvan we zeiden dat ze zouden komen. En het virus is niet de test! Alles rond het virus en het vaccin is een test van je bewustzijn, gegeven aan je waar je het het meest voelt.

Hoe heb je het gedaan? Hoe ben je hier doorheen gekomen?


Kijk je terug en zeg je: “Ik deed het in liefde en vriendelijkheid?” Of, kijk je achterom en zeg je, “Hoe kunnen ze het zo fout hebben? ... die andere lichtwerker vrienden die ik had.”

 

Kijk je boos achterom en zeg je: “Nou, ik ben blij dat we er doorheen zijn gekomen."

Laat me je vertellen: Je zult nog een tijdje in deze kleine test zitten. Het heeft zijn hoogtepunt nog niet bereikt. Het virus wel, maar er is meer. En het zal voor meer beslissingen en de kans op liefdesraketten, of nee, en je zult weten wanneer het zover is. Ondertussen hebben jullie een prachtige reeks kansen.

 

Nu, voor degenen die luisteren en misschien in de toekomst zitten, en dit is nu oud nieuws - jullie zullen ook iets hebben: Je zult altijd iets hebben om je te testen of je je meesterschap en je licht gaat gebruiken, of niet.

 

Geliefden, hoe meer Lichtwerkers dit kunnen doen, hoe sneller het bewustzijn van deze planeet zal stijgen tot het punt waarop je niet meer zo hoeft te oefenen van de testen. Het zal automatisch zijn dat jullie naar vriendelijkheid in anderen zullen zoeken als de lakmoesproef om te zien of zij bij jullie horen als vriend of niet, of dat jullie willen dat zij jullie partner zijn misschien in wat dan ook.

 Je zult zoeken naar meesterschap en vriendelijkheid en volwassenheid, en het zal er niet toe doen wat zij geloven


Luister lieverd: Er zal altijd een scheiding zijn tussen wat jij gelooft en iemand anders. Er is altijd een discrepantie tussen jouw perceptie en hun perceptie. Dat is de menselijke natuur.

❥ Het is hoe je ermee omgaat, dat is de test. Dat is waar meesterschap begint.

 

Hoe doen jullie het tot nu toe?

 

Dit zijn de testtijden, geliefden. Dit is waar een Lichtwerker laat zien dat hij een Lichtwerker is. Dit zijn de tijden waarin meer mededogen, vriendelijkheid en liefde beschikbaar is dan ooit in de afgelopen acht jaar.

 

Dit zijn de tijden waarvan we jullie al jaren vertellen dat ze eraan komen. Dit is De Verschuiving... een tijd waarin het bewustzijn van de planeet begint te veranderen.

 

Op een dag zullen jullie ontwaken, wanneer de tijd voorbij is, en jullie zullen beseffen hoe onbeduidend en klein de onderwerpen zijn die de argumenten deze jaren hebben gecreëerd.

De tijd zal verder zijn gegaan en de situaties die woede veroorzaakten zijn ook verdwenen. De grote vraag is deze: Hebben jullie reacties op dit alles gezorgd voor een overwinning in vriendschap en liefde?

 

Als het liefde is, zijn je vrienden en familie nog steeds je familie.

Hoe gaat het met jullie?

 

❥ Ik ben Kryon verliefd op jullie allemaal.

 

En zo is het.

Kryon


Gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com 
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.