De overgang van religie naar spiritualiteit ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Spiritualiteit is een levende relatie aangaan met de ziel in alles dat je doet. De realisatie dat je in deze wereld bent maar niet van deze wereld bent, maar van de wereld van Spirit.

 

❥ Religie is iemand anders deze functie aan iemand anders geven dan jezelf, in de verschillende jurken en pakjes. Religie is hierdoor iets buiten jezelf volgen terwijl spiritualiteit het volgen is van iets in jezelf.

 

Deze alles bepalende houding zien we terug in de vele, vele gebieden van onze samenleving

 

In 2020 is het kristal helder waar te nemen, dat er maar al te veel mensen zijn die ''de leiders'' maar al te graag (blindelings) willen volgen, terwijl er ook genoeg mensen zijn die juist wensen te doen wat goed voelt voor hun. 

 

De kerk martelde en verbrandde andersdenkenden als ketters en heidenen, en onze politiek nu volgt deze trend met straffen en boetes voor mensen die hun intuïtie wensen te volgen door te doen wat goed voelt voor hun.

 

❥ Vandaag de dag zijn 'het 8 uur journaal' en bijna alle andere kanalen niets anders dan dat: onderdelen van politieke partijen die maar één doel hebben: jouw houding beïnvloeden opdat je braaf volgt.

 

Je zou dus simpel kunnen zeggen dat voor velen God, de media is en wensen deze blind te volgen. Dit zijn dus ook mensen die religieus zijn zonder door te hebben dat hun ''ziel is gekidnapt.'' Dit is een normale fase waar iedere ziel doorheen gaat en voor deze grote groep zal het de komende tijd nog veel zwaarder worden, omdat dit (het afnemen van vrijheden) de enige manier is voor hen om wakker te worden geschud. 

 

Hier in het Westen is de grote mascotte van de religie, van katholiek tot Jehova, etc., onze beroemde en geliefde broer Jeshua, die ons vandaag de dag nog bijstaat via prachtige mensen zoals Pamela Kribbe. Het is normaal dat dit soort gechannelde informatie vaak niet toegankelijk is voor religieuze mensen. Zij verwerpen deze mogelijkheid liever zonder er ook maar aan te proeven of de informatie hun leven zou kunnen verrijken. 

 

De Italianen, vroeger bekend als de romeinen kwamen op het bizarre idee om Jeshua te kruisigen
maar dat was pas het begin


De Italianen namen hun daad van het kruisigen van Jeshua en waren daar zo trots op, dat ze van die daad een beeld maakte om te vereren en om hun nek te hangen als een soort jachttrofee: Jeshua aan het kruis.

 

Laten we eens echt kijken naar wat Jeshua ons kwam brengen en waarom de Italianen hem kruisigden.

 

❥ Simpel en duidelijk heeft Jeshua aangegeven dat wat je zoekt in jezelf te vinden is en niet buiten jezelf. Jeshua heeft ook geen religie gestart en zeker geen religie die hem als jachttrofee gebruikt.

 

Voor mijn gevoel heeft de kerk(en) het verhaal van Jeshua zo verdraaid voor het eigen gewin, op dezelfde manier als de media het nu doet voor de politieke agenda’s: om controle te krijgen over het belastinggeld van het volk en meer. Bizar genoeg lijkt dit bij de kerk gepaard te gaan met kinder-seks-slaaf praktijken die na duizenden jaren eindelijk aan het licht komen. Het zal ook niet als een verrassing komen dat dit soort kinder-seks-slaaf praktijken ook aan het licht zullen komen in de politiek.

 

Jeshua is door de Italianen dood gemarteld omdat hij had aangegeven dat hij de zoon van God is en dat jij dat ook bent - en hij dit bevestigde in de rechtsgang.

 

Jeshua is dus gestorven als een lichtwerker-held die het vaandel van waarheid hooghield. Met deze waarheid heb je nu hopelijk helder wat het verschil is tussen religie en spiritualiteit of tussen een religieus persoon en een spiritueel persoon. 

 

❥ Of je jezelf nu begeeft in de ontwikkelingsfase van religie, het zoeken en vereren van antwoorden buiten jezelf of dat je een lichtwerker bent, het is allemaal gepast voor jouw unieke ontwikkelingsweg.

 

Religie betekent niet voor niets in het Latijn; her-verbinden en heeft ook deze functie gehad in onze geschiedenis.

 

Mijn vraag voor jou, of jij de jachttrofeeën van de muur en mogelijk van je nek wilt afhalen en jezelf afvraagt of het mogelijk is dat jij ook de zoon of dochter van Spirit bent. Zou dit jouw leven kunnen veranderen?

 

In iedere bijbel is Jeshua duidelijk over jouw toekomst toen hij zei: ”Dit en meer zul jij ook doen!” Jouw potentie is dus groter dan die van Jeshua in dat leven. Durf jij jouw religieuze zelf schaakmat te zetten met de waarheid van Jeshua en herboren te worden als een kind van Alles wat is? 

 

Liefs,

 

Davy Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl 


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.