De overgang van religie naar spiritualiteit ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Spiritualiteit is een levende relatie aangaan met de ziel en Spirit in alles dat je doet. De realisatie dat je in deze wereld bent maar niet van deze wereld bent, maar van de wereld van Spirit.

Religie is iemand anders deze functie in je leven geven in de vele verschillenden jurken en pakjes. Religie is hierdoor dus iets volgen buiten jezelf terwijl spiritualiteit het volgen van iets in jezelf  is.

Deze alles bepalende houding zien we terug in de vele, vele gebieden in onze samenleving.

In 2020 is het kristal helder waar te nemen dat er maar al te veel mensen zijn die ''de leiders'' maar al te graag willen volgen, terwijl er ook genoeg mensen zijn die juist wensen te doen wat goed voelt voor hun. 

De kerk martelde en verbrandde andersdenkenden als ketters en heidenen en de politiek volgt deze trend nu met straffen en boetes voor mensen die hun intuïtie wensen te volgen door te doen wat goed voelt voor hun.

Vandaag de dag zijn het ‘8 uur journaal’ en bijna alle andere kanalen niets anders dat: onderdelen van de politieke partijen die maar één doel hebben: “Jouw houding te beïnvloeden opdat je braaf volgt.”

Je zou dus simpel kunnen zeggen dat voor velen Spirit; de media is en deze blind wensen te volgen. Dit zijn dus ook mensen die religieus zijn zonder door te hebben dat hun ''ziel is gekidnapt.'' Dit is een normale fase voor iedere ziel en voor deze grote groep wordt de komende tijd nog veel zwaarder omdat dit (het afnemen van vrijheden) de enige manier is voor hen om wakker te worden geschud. 

Hier in het Westen is de grote mascotte van de religie, van katholiek tot Jehova, etc., onze beroemde en geliefde broer Jeshua, die ons vandaag de dag nog bijstaat via prachtige mensen zoals Pamela Kribbe. Natuurlijk is dit soort gechannelde informatie vaak niet toegankelijk voor religieuze mensen, zij verwerpen deze mogelijkheid zonder er ook maar aan te proeven of de informatie hun leven zou kunnen verrijken. 

De Italianen, vroeger bekend als de romeinen kwamen op het bizarre idee om Jeshua te kruisingen maar dat was pas het begin. De Italianen namen hun daad van het kruisigen van Jeshua en waren daar zo trots op dat ze van die daad een beeld maakte om te vereren en om hun nek te hangen als een soort jachttrofee. Jeshua aan het kruis.

 

Laten we deze kerst eens echt kijken naar wat Jeshua ons kwam brengen en waarom de Italianen hem kruisigden.


Simpel en duidelijk heeft Jeshua aangegeven dat wat je zoekt in jezelf is en niet buiten jezelf te vinden is.

Jeshua heeft ook geen religie gestart en zeker geen religie die hem als jachttrofee gebruikt. 

Voor mijn gevoel heeft de kerk(en) het verhaal van Jeshua zo verdraaid voor het eigen gewin op dezelfde manier als de media het nu doet voor de politieke agenda’s om controle te krijgen over het belastinggeld van het volk en meer. Bizar genoeg lijkt dit bij de kerk gepaard te gaan met kinder-seks-slaaf praktijken die na duizenden jaren eindelijk aan het licht komen. Het zal ook niet als een verrassing komen dat dit soort kinder-seks-slaaf praktijken ook aan het licht zullen komen in de politiek. 

 

Jeshua is door de Italianen dood gemarteld omdat hij had aangegeven dat hij de zoon van Spirit is en dat jij dat ook bent. En dit bevestigde in de rechtsgang.


Jeshua is dus gestorven als een lichtwerker held die het vaandel van Waarheid hooghield. Met deze waarheid heb je nu hopelijk helder wat het verschil is tussen religie en spiritualiteit of tussen een religieus iemand en een lichtwerker of spiritueel persoon. 

Of je jezelf nu begeeft in de ontwikkelingsfase van religie, het zoeken en vereren van antwoorden buiten jezelf of dat jij een lichtwerker bent, het is allemaal gepast voor jouw ontwikkeling.

Religie betekent niet voor niets in het Latijn; herverbinden en heeft in onze geschiedenis ook deze functie gehad.

Mijn vraag voor jou deze kerst of jij de jachttrofeeën van je muur en mogelijk van je nek wilt halen en jezelf afvraagt of het mogelijk is dat jij ook de zoon of dochter van Spirit bent. 

 

Zou dit jouw leven kunnen veranderen?


In iedere bijbel is Jeshua duidelijk over jouw toekomst toen hij zei: ”Dit en meer zul jij ook doen!” Jouw potentie is dus groter dan die van Jeshua in dat leven. Durf jij jouw religieuze zelf schaakmat te zetten met de waarheid van Jeshua deze kerst en herboren te worden als een kind van Spirit? 

Ik wens je alvast een heerlijke kerst toe en kijk persoonlijk heel erg uit naar Jeshua op kerstavond via Pamela deze kerst. Na tienduizenden uren van het bijwonen van channelings waarvan duizenden uren met dank aan Pamela, is dit voor mij de eerste keer dat ik Jeshua via een livestream mag meemaken op kerstnacht. Wat een prachtig leven. Ik ben dankbaar. 

Liefs,

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland