De Oude Jij laten gaan ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

❥ Hey, lief mens op Aarde.

Besef je wel dat je al aan de andere kant van de drempel naar de Nieuwe Tijd staat?


Dit is geen verdienste vanwege alles waar je aards gezien in “geslaagd” bent ... Nee, dit is een geschenk aan jezelf omdat jij in deze grote overgangstijd wederom naar de Aarde bent afgedaald!

Je draagt ongekend veel potenties, maar je bent het je nog niet bewust. Of je durft er nog niet in te geloven. Vanuit het driedimensionale bewustzijn wordt er ook gezegd: “Eerst zien, dan geloven”. Maar de waarheid is andersom.

Eerst voelen, geloven en innerlijk weten

 

Van daaruit zal wat jij wilt scheppen vorm gaan krijgen

 

En dat weet je inmiddels ook al uit ervaring

 

De evolutie van het menselijk bewustzijn heeft nog nooit zo’n versnelling gekend. Jij neemt daar aan deel en draagt daar aan bij - hoe bijzonder is dat! En je houdt stand, te midden van het oude bewustzijn van waaruit nog altijd veel leugens, chaos en lijden tot stand komen.

❥ Dat alles hoeft echter geen grip meer op jouw evolutie te hebben. Want je bent hier niet gekomen om deel uit te maken van die leugens en chaos. Jij bent hier om vernieuwing te brengen. Hoe? Door jouw waardigheid door NIETS en NIEMAND meer te laten aantasten.

Blijf de koers van jouw hogere Zelf volgen. Jij bent een medeschepper, je weeft mee aan het nieuwe tapijt van Licht op Aarde. Jij hebt multidimensionale capaciteiten waar de oude wereld geen idee van heeft! Adem hun onwetendheid uit als je voelt dat die grip op je gekregen heeft.

De intentie waarmee jij vanuit je liefhebbende en uitdijende harts-energie leeft is verbonden met het welzijn van ALLEN


Dat betekent ook dat je de grote goddelijke Liefde, die jij in jezelf steeds meer toelaat, aan anderen zult doorgeven. Gewoon door wie jij nu bent. Energetisch kun je overdragen wat je maar wilt. Want jij bent een energetisch wezen dat in vele vorige levens met energieën gewerkt hebt die zeer hoge frequenties dragen!

Zo kun je ook bepalen welke energieën je wel of niet naar binnen trekt en jou laat beïnvloeden. Dit geldt óók voor de oude energieën en denkvergissingen van jouw ego! Deze kunnen de instroom van helende en vernieuwende energieën uit jouw hogere Zelf tegenwerken.

 

❥ Ons advies is: Laat jouw ware, prachtige, Licht ontvangende essentie niet langer vertroebelen door de oude prietpraat in het hoofd van je ego.

Erken Jezelf, in plaats van jezelf in de weg te zitten. Neem alleen tot je wat non-duaal is, wat uit een hoger bewustzijnsveld komt. Respecteer het oude bewustzijn, want dat heeft je de ervaringen gegeven die je nodig had om tot de ontdekking te komen dat je eigenlijk al de waarheid kent over wie jij bent en waarom je hier bent. Maar identificeer je alleen nog maar met de hoogst mogelijke versie van Jezelf!'

Dank aan diegenen die mij deze boodschap voor ons allen ingefluisterd hebben terwijl ik me op de nieuwe Lichtcirkel aan het afstemmen was.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Gratis deelname: Evenement Arjun van de Yahyel

 

 

Kan het ‘volgen van je hart’ echt leiden tot een leven waarin je

 

❥ 1: in elk gegeven moment doet wat jou oprecht roept – terwijl je toch

❥ 2: genoeg geld manifesteert (of wat het maar is dat jij daarvoor nodig zou hebben),

❥ 3: verantwoordelijkheid kunt dragen voor jezelf, je familie, andere mensen en de Aarde,

❥ en 4: geen dingen onderdrukt, ontloopt of misloopt?

 

Heeft dit voor jou stiekem ook altijd geklonken als een sprookje? Iets wat vooral mooi klinkt maar toch maar voor heel weinigen haalbaar is?

Arjun geeft in deze 1,5 uur durende transmissie een stap-voor-stap overzicht, rond het concept van ‘het volgen van je hart’. Hij doet dit op zo’n manier, dat niet alleen ons voelen, maar ook onze kritische geest welkom wordt geheten aan boord. De Yahyel bieden ons hiermee een meer holistische manier van kijken, naar het idee van ‘het volgen van je hart’.

Hierdoor wordt het moeiteloos toepassen ervan in ons leven - ineens - en misschien voor sommigen wel voor het eerst - een volkomen realistische mogelijkheid...


Met behulp van alledaagse voorbeelden wordt je als luisteraar stap voor stap begeleid in het idee van het volgen van je hoogste enthousiasme.

De opname duurt 1,5 uur en bevat onder andere:

❥ Een uitleg over de kracht van enthousiasme en hoe dit te herkennen én in te zetten in je leven

 

❥ Een voorbeeldverhaal met personages die bepaalde herkenbare uitdagingen transformeren

❥ De vier pilaren waarmee het volgen van je hart moeiteloos wordt van dag tot dag

 

❥ De 7 punten waarop je een toename van flow in je leven zult (gaan) ervaren wanneer je kiest om deze methode in te zetten in je eigen leven.

Dit alles onder de paraplu van de eindeloos liefdevolle boodschap van de Yahyel - die dit principe al leven, met hun complete maatschappij. Zij hebben er geen twijfel over; dat wij dit ook zouden kunnen.

De hemel op aarde? Die begint bij jezelf, en je kunt er letterlijk direct mee aan de slag.

Channeling: Enthousiasme: De stem van je ziel

 

❥ Zondag 26 februari 2023, 20:00 uur vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

❥ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

 

❥ Audio channeling: reis ontspannen mee met je ogen dicht

 

❥ Deelname is gratis

.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.