De Lichtkrachten zijn Onoverwinnelijk ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Wat een krachten zijn er voelbaar rondom de poort van 22-09-2022!

Het is deze dagen alsof we als mens door een onzichtbaar geboortekanaal geduwd worden


We zijn op weg, en worden daarbij geleid, naar bevrijding van alles waarmee we onszelf beperkt hebben weten te houden.

Binnen een korte tijd zullen we veel grotere, ruimere en lichtere verschijningsvormen van onszelf gaan ervaren.

We komen daar echter niet vanuit onze kleine, persoonlijke wil, maar vanuit overgave


 Tijdens dit proces worden we intensief begeleid door diverse sterrenvolkeren.


Het bijzondere daarvan is dat het onze eigen broeders en zusters van ooit zijn! Deze keer zijn Mercurius (Hermes, Thoth; doorgeven van goddelijke boodschappen!), Andromeda (helende klanken en frequenties!), de Plejaden (wijsheid en  helderheid over jouw weg naar geluk!) en Cygnus (het activeren en bekrachtigen van het goddelijk vrouwelijke in ieder mens!) erg actief met onze hogere zelfdelen bezig. 

Vanuit ons menszijn vergeten we gemakkelijk dat we daar levens gehad hebben


De hogere vermogens die we ons daar eigen gemaakt hebben zitten als opgeslagen potentie in onze goddelijke blauwdruk die, wanneer we daar qua bewustzijn klaar voor zijn, zich weer vanzelf zullen gaan ontvouwen.

Met ons dag-bewustzijn staan we daar vaak niet bij stil, maar dat ontvouwen is precies wat er nu gaande is!

Niet wij als mens regisseren dat die hogere vermogens weer actief worden. Dit wordt allemaal vanuit hogere dimensies geleid, net zoals dat het plan voor de Nieuwe Aarde ook niet in onze menselijke handen ligt.

We kunnen wel de uitvoering en vormgeving beïnvloeden met zuivere gedachten en intenties van dienstbaarheid aan het hogere goed van al. Door niet langer vanuit de persoonlijke wil te handelen maar bewust vanuit onze Liefdeskracht aanwezig te zijn creëren we ruimtes van Licht die veel hogere frequenties kunnen vasthouden.

Alleen in die hogere frequenties kunnen we samenvallen met die hogere vermogens

 

 Na processen van innerlijke zuiveringen zijn we in staat om onszelf te laten leiden door onze eigen hogere zelfdelen, wiens licht gevoed wordt door vele sterrenvolkeren die geen dualiteit meer kennen.

Je kunt dit alles 's avonds bij het in slaap vallen, en ’s nachts, als je persoonlijkheid minder actief is, ervaren doordat er van alles gaande is wat je niet kunt duiden. Sommigen zullen als een springveer draaiend en onrustig in bed liggen; anderen zullen juist als ossen in een diepe slaap zijn.

Ik ervaar zelf een soort druk op en in mijn energetische lichaam, alsof er van alles uitgewrongen wil worden, op het moment dat die hogere lichtlagen aan het indalen zijn. Mijn fysieke lichaam voelt dan als veel te klein! Vaak komt een schopneiging in mijn benen en ik moet dan bijna altijd met mijn buik tegen de matras of vloer gaan liggen om weer rustig te worden. Het voelt alsof ik het incorporeren van die hogere frequenties daarmee ondersteun en dieper in de overgave kan komen.

Zolang ons fysieke lichaam nog niet aan die frequenties gewend is, en we nog in dit overgangsproces zitten, zullen we ons soms heel oncomfortabel voelen en kunnen oude angsten weer de kop opsteken.

 Maar dáár zit een mooie uitnodiging om jezelf helemaal over te geven aan het proces!


In plaats van te denken ‘Huh, wat gebeurt hier?’ en er een punt van te maken dat je misschien ‘te’ weinig slaapt kun je beter al je aandacht geven aan het diepe weten dat er hogere frequenties, vanuit de 11e t/m de 19e dimensies (!) aan het indalen zijn. 

 Jouw sterrendelen weten dat de uitvoering van het hogere plan voor de Aarde en haar bewoners begonnen is!


En dat je er volledig op kunt vertrouwen dat dit alleen nog LIEFDE zal bevatten, want God is Liefde.

 Ook al zie je het niet, begrijp je het niet en heb jij zelf nog geen concreet beeld over wat er allemaal gaat gebeuren; láát gebeuren.

Sta toe en erken dat jij vanuit veel hogere dimensies geleid wordt! Vanaf nu is jouw persoonlijkheid niet meer aan zet. Stap voor stap word je begeleid naar ‘jouw Nieuwe Aarde’.

Jij hoeft slechts bereid te zijn om jezelf als een goddelijk instrument naar jouw juiste plek te laten leiden


Dit is DE tijd om het indalen van jouw hogere zelfdelen te omarmen en alle hulp van jouw puur liefdevolle, onzichtbare broeders en zusters uit het universum te verwelkomen!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlAan de hand van meerdere praktijkvoorbeelden (zoals de huidige prijsstijgingen bijvoorbeeld – en hoe we daar praktisch en energetisch op kunnen reageren) duiken we deze maand met Arjun en de Yahyel weer heerlijk de diepte in op het onderwerp GELD!

Reis jij zondag met ons mee in de transformatie van gebrek- naar overvloeds-denken?

In dit event onder andere:


Hoe ga ik om met het hebben van een schuldgevoel na het ‘nee’ zeggen tegen de collecte voor een goed doel? Hoe energetisch de beste houding aan te nemen als je ‘wacht’ op een bepaald geld-bedrag wat maar niet lijkt te komen – of wanneer je iemand anders observeert die roekeloos met geld omgaat? Is ‘(financieel) arm geboren worden’ een ziels-beslissing en kun je dit veranderen tijdens je leven? En waarom zou in sommige gevallen de Law Of Attraction niet werken?? Dit alles en nog veel meer, komt aan bod in dit event 😊

 

BONUS: Deze transmissie begint met de korte (geleide) contact-meditatie, die Wieteke gebruikt voor het leggen van de energetische link met de Yahyel. Je kunt zelf beslissen of je mee wilt doen met deze meditatie. Voor velen verdiept dit de persoonlijke gewaarwording van de ‘shift in vibratie’ die mee komt met dit type channeling 😊

Het resonantiespel: GELD

 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel
Zondag 25 september 2022, 20:00 - (ongeveer) 21:30 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.