De invoering van een meer gecontroleerd systeem • Deel 2 ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

  Lees hier eerst: totalitaire regimes deel 1

 

Arjun:


En zo zie je maar - dat een politiek systeem gebaseerd op het rigide sturen van zijn bevolking, hoe altruïstisch de bedoelingen ook zijn, fundamenteel voortkomt uit angst. Het stelt in feite; dat zonder dit systeem - de hel zou losbreken. Het stelt zich voor; dat zonder dit systeem, weinigen van u zich zouden bekommeren om de natuur of om elkaar. 

 Aan het hart van zo'n systeem ligt een geloofsovertuiging die gebaseerd is op een ongezonde vorm van afhankelijkheid oftewel co-dependency. 

Of het nu hardop wordt uitgesproken of alleen van binnenuit wordt gevoeld – wanneer mensen geloven en beweren: "we hebben een rigide systeem nodig om ons te beschermen en ons leiding te geven" dan wordt dit de energetische boodschap die zij uitzenden. Als gevolg daarvan, zullen er anderen zijn die opstaan en zeggen: "Goed dan, laat ons jullie deze leiding geven. Laat ons dan degenen zijn die jullie vertellen wat de beste manier is om je leven te leiden.” 

De laatsten treden slechts op om een leegte te vullen, zij reageren op een energetisch vacuüm, wat is ontstaan door de onzekerheid van de mensen.

 Zie je, door niet te weten wie je bent - door te twijfelen aan je eigenwaarde of jouw aangeboren verbinding met Al Wat Is, creëer je energetisch deze leegte. Een open ruimte, die automatisch anderen uitnodigt om dat naar jou terug te reflecteren - wat je onbewust in jezelf hoopt te vinden.

Met andere woorden: als je niet gelooft dat je leiding in jezelf kunt vinden, zullen anderen opstaan en zich aanbieden om jullie die leiding te geven, of dat nu is door het voorzichtig aan te bieden, of op een meer opdringerige manier.   

Vraagsteller: Ik begrijp dat. Echt waar. Maar zou je dan niet denken dat de mensen in een totalitair regime, bij wijze van spreken, in 'veel diepere problemen' zitten, vergeleken met degenen die in het kapitalistische systeem leven? 

Arjun: Als je het ons vraagt, is er een energie van afhankelijkheid aanwezig, in zowel het kapitalistische als in het totalitaire systeem. Ze worden alleen op verschillende manieren uitgedrukt. Is het meten van iemands waarde door te kijken naar de hoeveelheid geld die hij verdient, niet gewoon een andere vorm van het uitdrukken van een loskoppeling van het Grotere Zelf? 

Vraagsteller: Hmmm. 

Arjun: Hoe jullie de politiek ook wensen in te richten, jullie zijn allemaal van nature met elkaar verbonden. Jullie zijn ALLEMAAL met elkaar verbonden. Dit is precies wat jullie je nu collectief beginnen te realiseren. Dus, ook al lijkt 'dat ene land dat onder zo'n regime leeft' - ver, ver weg van jullie te zijn - wat daar gebeurt, heeft wel degelijk een vibrationeel effect op het hele ras. 

En misschien dat op sommige versies van de Aarde, het grotere collectief zich dit nooit volledig zou hebben kunnen realiseren, tenzij men eerst zelf een voorproefje zou krijgen van hoe het is om  onder zulke omstandigheden te moeten leven... 

Vraagsteller:  Dus dit alles - kan gezien worden als een wake up call? 

 

Arjun: Dit alles - net als elke andere uitdaging die jij - of wie dan ook - ooit voor jezelf kunt manifesteren - draagt in zich de mogelijkheid tot spirituele groei en daarmee een toename van innerlijke balans.   

En, nu jullie westerse wereld zich afvraagt wat er aan de hand is en zich afstemt op een breed scala aan nieuwe waarschijnlijkheden wanneer het gaat om jullie organisatiestructuren... en wanneer dit  dit je ongemakkelijk doet voelen zoals je al zei …. – (zie deel 1 van dit blog

Vraagsteller:  ja... 

Arjun (vervolgt); … dan is het gevoel wat zich hiermee aan jou openbaart, de reflectie van het innerlijk weten - dat jij groter bent dan je verkiest te geloven – in relatie tot de ideeën die nu worden voorgesteld aan je (door de politiek etc). 

Het is alsof - in zekere zin - je al ontgroeid bent aan wat jou nu wordt aangeboden – het is een verouderde invalshoek. Het voelt als een een jasje wat duidelijk te strak zit. 

 

Je voelt dat er iets ontbreekt onder de oppervlaktelagen van controle en manipulatie – onder alles wat jou hier wordt aangereikt

 

Je voelt intuïtief de initiële leegte, die de behoefte aan dergelijke systemen creëerde. Zoals we al eerder hebben gezegd; jullie toenemend bewustzijn - zal jullie niet alleen een bewustere toegang geven tot hogere frequentie staten van zijn - maar zal jullie ook in staat stellen je bewuster te worden van de lagere vibraties, die nog steeds in jullie realiteit aanwezig zijn. 

En zo, op meer dan één manier; kan dat onbestemde onderbuikgevoel - inderdaad gezien worden als een persoonlijke wake up call, die probeert jullie bewuste aandacht te krijgen. Als iets wat de hele mensheid uitnodigt om nieuwe woorden te vinden - om uitdrukking te geven aan wat jullie in jullie harten WETEN dat waar is. Het nodigt jullie uit om jullie natuurlijke onderlinge verbondenheid te herinneren. 

 

Het nodigt jullie allemaal uit - om je af te stemmen op die innerlijke helderheid en je te laten leiden door je hart


 Maar ook: om anderen te zien, die nog niet zien zoals jullie - om hen te zien waar ze zijn, in de rollen die ze besloten hebben te spelen, en om te zien of je vanuit een plaats van licht kunt komen in reactie naar hen.

Jullie allen - willen van nature creëren vanuit alle niveaus – dus met je hele wezen. En met die niveaus bedoelen we de fysieke, emotionele, mentale, en zeer zeker ook de spirituele aspecten van je Grotere Zelf. Uitsluiting van een van deze lagen, zal uiteindelijk een disbalans in alle andere creëren. 

Aangezien jullie allemaal gemaakt zijn van bewustzijn - ligt het in jullie aard om uit te reiken naar een toenemend bewustzijn in je Zelf, hoe zich dit ook uit voor jou. 

 Waar jullie nu zijn in jullie geschiedenis; begint jullie collectief zich dit nu stap voor stap dieper te realiseren.

Of dit nu bewust of onbewust gebeurt - en of dit nu het gevolg is van het feit dat jullie zijn opgegroeid in de context van een bepaald politiek, cultureel of religieus systeem, of van het feit dat jullie vandaag voor het eerst in jullie leven met dergelijke ideeën in aanraking komen - dit doet er allemaal niet echt toe. Het enige dat telt is dat jullie in een proces zitten van heroriëntatie. 

En daarmee – onttrekken jullie jezelf zich aan datgene, waarvan je eens zeker wist dat het solide was, maar wat nu instabiel lijkt. Je onttrekt je misschien zelfs - aan het soort tunnelvisie dat je in staat stelt om in de beperkte geloofssystemen te geloven dat jullie samenleving op de een of andere politieke manier, tot in de puntjes voor je kan worden georganiseerd. 

 Jullie hebben niet voor niets de term ‘thinking out of the box’ bedacht.

Jullie dragen het potentieel in je om, geleidelijk in fasen - of snel, een geheel nieuw paradigma op te bouwen. En hoe meer je jezelf toestaat om de oude manieren van denken los te laten - hoe moeitelozer je jezelf toestaat om vibrationeel in die richting te schuiven met jouw aandacht. 

 

Dus hoe vreemder de dingen die je ziet - hoe meer barsten er in het oude komen en hoe dieper je jezelf uitnodigt tot een staat van overgave aan je eigen Innerlijk Weten...


Want IN lijkt soms misschien de enige plek waartoe je je nog kunt wenden. En als dat is wat je voelt dat je moet doen - doe dat dan. Sta jezelf toe om steeds weer opnieuw tevoorschijn te komen. Nog lichter - nog meer open voor nieuwe oplossingen, en nog meer bereid om los te laten wat jou niet langer dient - en nog meer bereid om actief deel te nemen aan dat, wat jou wel dient. 

 Alles is energie, jullie individuele reis creëert rimpelingen in de reis van het collectief. Ieder van jullie draagt bij aan het momentum van het geheel. Tot het zogenaamde 'honderdste aap effect' - wordt bereikt.

Laat het rationele verstand je niet beperken in jouw verbeelding van wat mogelijk zou kunnen zijn. Je kunt misschien een begin maken met het je voorstellen - maar je hebt werkelijk geen idee van wat er allemaal mogelijk zou kunnen zijn. Jullie heilige boeken hebben over deze tijden gesproken. Er zijn antwoorden voor al jullie vragen, sommige van deze oplossingen zijn al aanwezig op jullie versie van de Aarde, sommige zijn nog verborgen en sommige zijn nog niet aanwezig op jullie versie van de Aarde, maar liggen ruim binnen de mogelijkheden van jullie ‘verschuivingsbereik’ om het zo maar even te zeggen (knipoog). 

 

 Velen van jullie bevinden zich op dit moment in een soort van tussenfase - jullie zijn grote hoeveelheden informatie aan het verwerken.


Dit betekent dat - terwijl jullie energetisch oude overtuigingen loslaten die jullie niet langer dienen - er vele deuren opengaan. Nieuwe paden worden bereikbaar voor jullie allemaal, afhankelijk van hoe jullie ervoor kiezen te reageren op de huidige ge-co-creëerde omstandigheden. 

Jullie staan op een drempel. Velen herinneren zich nu steeds bewuster – hun natuurlijke innerlijke stem. En dus, hoe gek het ook mag lijken voor de rationele geest; dit is de tijd om al jullie speelse, vloeiende, en out-of-the-box oplossingen naar voren te brengen. 

Vraagsteller: Wow, dat klinkt geweldig, maar ik kan me voorstellen dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen... 

Arjun:  De vragen die je jezelf mag stellen zijn:

❥ Hoe sta jij toe dat jouw innerlijk weten zich manifesteert in jouw versie van de werkelijkheid?

❥ Hoe wil je jouw innerlijk weten aarden?

❥ Waar wil je je aandacht op vestigen?

❥ Kun je je eigen innerlijk Weten toestaan, om jou op deze weg te begeleiden - zodat uiteindelijk: innerlijk Weten en fysieke actie in elkaars verlengde beginnen te lopen? 

Zet gewoon één stap tegelijk, terwijl je je hart toestaat je te leiden. Met je hart als leidend kompas en je verstand als een trouwe dienaar. 

Door dit te doen zul je merken dat de stroom van synchroniciteit je precies wijst op de volgende stappen, welke ideeën, mensen, informatie enzovoort, die je het beste zullen dienen in elk moment van het Hier en Nu.

Kun je daarmee spelen? 

Vraagsteller: Ja, ja dank je en ik kan niet wachten!!! 

 

 Geniet van deze dag! 

Arjun van de Yahyel

 

Gechanneld door: Wieteke Koolhof
design4awareness.com


* Dit blog werd vertaald vanuit het Engels door Lichtwerkers Nederland (klik hier voor de originele video

Channeling MINDCONTROL THE GREAT RESET

 

 Een nieuwe videochanneling in het thema ‘Mindcontrol – The Great Reset’ ★ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 26 juni 2022 van 20:00 tot (ongeveer) 21:30 uur. 

 

We horen het nogal eens voorbij komen tegenwoordig; de woorden mind-control, en de big re-set… Maar is er ook een mooie manier om hiernaar te kijken? 🧐 Denise onderzoekt het samen met Arjun! Ook voor dit event stuurden jullie ons meer prachtige vragen dan we konden behandelen – dus wie weet dat er nog een deel twee volgt later in de tijd.

 

De energie van dit event was gefocussed en tegelijk heel breed georiënteerd. De Yahyel gaven een uitvoerige inleiding en meerdere voorbeelden in antwoord op elke vraag.

 

Wij zien alvast weer enorm uit naar jullie mooie aanwezigheid bij deze aanstaande transmissie..

Bekijk hier de trailer op ons Youtube kanaal.

 

 Jullie ingezonden vragen die behandeld worden in deze transmissie:

 

 “Oppressie en dwang – waar komt dit verlangen vandaan in de mens en hoe kunnen we dit transformeren?”

 

 “Lieve Arjun, In hoeverre ‘moeten’ wij ons actief bezig houden met alles wat er mogelijk speelt op aarde, zoals mind control en dergelijke, om dit stuk te transformeren? Ik voel zelf niet echt enthousiasme om me te verdiepen in wat er mogelijk zou kunnen gebeuren in de toekomst, ook omdat er zo veel verhalen zijn en ik toch niet weet wat nou echt de waarheid is. Dit soort informatie maakt dat ik juist in mijn hoofd ga zitten, terwijl ik er gevoelsmatig vertrouwen in heb dat alles zich ontvouwt zoals het zich moet ontvouwen. Steek ik nou mijn kop in het zand of kan ik me gewoon bezig houden met wat ik tegenkom in het hier en nu, zonder dat ik daarmee iets uit de weg ga?”

 

 “Hoi Arjun. In de video-transmissie op Youtube over totalitaire regimes, liet je ons weten dat wij niet daadwerkelijk deze versie van de aarde zullen veranderen. Je zegt dat we ons wel kunnen focussen op een versie van de aarde die wij graag zouden beleven – en dat we er op die manier heen kunnen shiften. Maar hoe moet ik mij dat praktisch voorstellen? Leven wij dan nu op een aarde, waar we moeten dealen met allerlei wezens die hier een heel ander beeld over hebben? Of gaan deze wezens de toekomstige versie van de aarde verlaten? ”

 

 “Vaccinatie: hoe kijken we het beste naar dit fenomeen? Vooral nu het steeds meer wordt ingezet als een middel tot dwang, om de mensheid in een bepaalde richting te laten lopen. Sommigen vinden het geniaal dat dit gebeurd, voor hen lijkt het een oplossing voor een probleem. Ik resoneer hier persoonlijk niet mee, en zoek nog een positieve manier om ernaar te kijken. Hebben jullie een idee?”

 

 “Ik heb wel eens televisieprogramma’s gezien, waarbij in een show een hypnotiseur mensen op een podium onder hypnose bracht. Als hij hen daarna vertelde dat ze een kip waren – gingen zij zich gedragen als een kip, tot groot vermaak van het publiek. Wat gebeurd er met zo’n persoon? Is er in zo’n geval sprake van een negatieve machtsverhouding? En wat is het verschil tussen dit soort situaties en een therapeutische behandeling met hypnose? ”

 

 “Beste Arjun, ik lees momenteel een boek van Joe Dispenza, het heet: ‘Breaking the habit of being yourself’. Hierin legt hij uit dat we onszelf opnieuw kunnen definiëren en dat onze realiteit die veranderingen dan aan ons terug reflecteert. Nu vroeg ik me af; waar ligt de grens? Zou je bijvoorbeeld echt kunnen gaan geloven dat je een mooie jeugd hebt gehad als dit in de praktijk niet zo was? Of als je een ledemaat bent verloren – kun je dan zorgen dat het terug groeit?”

 

 “Volgens mij dient het onderwijs deels om te leren gehoorzamen aan autoriteit. Voor onze kids is het heel moeilijk om binnen de lijnen van het onderwijs te lopen. Is het verstandig om hen buiten de matrix, los van ons onderwijssysteem, op te voeden?”

 

 “Ons pad naar alignment, bestaat uit meer en meer loskomen van de matrix, meer ons eigen gevoel volgen en onze eigen wereld creëren. Maar dit brengt ook heel veel persoonlijke processen teweeg. Graag zou ik eens gewoon kunnen genieten ipv constant uitgedaagd te worden door opkomende emoties of moeilijke situaties. Hoe kunnen we ‘meer genieten’ en ‘gemakkelijker manifesteren’ zonder dat er steeds schaduwkanten rond deze thema’s naar boven blijven komen?”

 

 “Ik heb een vraag waar ik al een tijdje mee rond loop; ik heb de neiging om alles van een ‘positieve’ kant te bekijken. Alles waar ik/mijn mind niet blij van wordt, kan ik ook zien vanuit het perspectief van een mogelijkheid tot groei, een aanwijzing, een ervaring. Als ik iets niet heb, kijk ik naar wat er wel is. En dan kan ik daar blij mee zijn. Dit klinkt heel mooi – MAAR – kan dit ook een vorm van zelfverdediging zijn, een manier van vluchten om maar geen teleurstelling te hoeven voelen? Dus; kun je ook té positief zijn, als een trucje van de mind om verlangens te onderdrukken?”

 

Mindcontrol – The Great Reset

 

 Zondag 26 juni 2022, 20:00 – (ongeveer) 21:30 uur

 Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel in het Nederlands

 Bijdrage € 12,50Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.