De eeuwige cyclus van evolutie en creatie ♥ Annet Hoeijmans - Boon ♥ Lichtwerkers Nederland

Geboorte van een nieuwe tijd, een nieuwe werkelijkheid.

 

De eeuwige cyclus van evolutie en creatie


Als ik in woorden probeer op te schrijven wat ik van binnen woordeloos hoor, vraagt dat intense aandacht en verfijnd luisteren en voelen.. keer op keer steeds maar weer… eer ik kan benaderen en uitdrukken wat ik innerlijk gevoeld en gehoord heb.

Het vraagt stilte en ruimte, vertrouwen in ontvankelijkheid, om die innerlijke beweging te voelen. Die fluisterende stem toe te laten zonder weerstand.

Die zachte, innerlijke aansporende stem die in beelden, klanken en ervaringen verhaalt en toont hoe dingen “ZIJN”, hoe geluk voelt..


Een ervaring, intens beleefd, onvergetelijk. Een ervaring die niet blijft, niet vast te leggen is. Die enkel een ervaring is van van Zijn en samen Zijn in acceptatie van alle diversiteit.

Soms vraagt het eindeloos wachten in die innerlijke chaos vanuit het inzicht dat in die chaos een andere ordening heerst, verbonden met ontvankelijkheid, overgave en vertrouwen in de kracht van Natuur.

Vertrouwen ook in de continuïteit van de stroom van het leven over eons en eons van tijd. Vertrouwen als beleving.

De universele levensstroom ervaren die alle vormen draagt, ongeacht…. Hoe anders dan een aangeleerd geloof! Ontvankelijk Zijn voor Evolutie en Creatie in een eeuwigdurende beweging. Een vruchtbare bodem en bedding voor nieuwe zaadjes, nieuwe concepten vol beloften.

Ervaring die weten wordt. Inspiraties, die bevruchten en nieuwe inzichten en mogelijkheden tonen. En wanneer al ie verschillende ontwikkelingen elkaar ontmoeten en bevruchten... wordt de weg geopenbaard. De weg naar een andere werkelijkheid gebouwd op geïnspireerde samenwerking.

Een wereld waarin innerlijke ambities gerealiseerd kunnen worden. Gevoed door aandacht, bezieling en respect, los van de strijd om erkenning en aandacht.

Transformatie via evolutie en creatie. Keer op keer.. en steeds maar weer.. ongeacht….

Tekst en kunst © Annet Hoeijmans – Boon

ennoia.nl

 

Geboorte van het lichtkind IN ons allen.


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.