Boeken van Pamela Kribbe


❥ 
Mocht je via de onderstaande links een boek bestellen, dan ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs, en daarmee steun je ons werk.


 

Contact met spirituele gidsen

 

‘Contact met Gidsen’ bevat tien channelings over contact maken met spirituele gidsen. Het boek wil je uitnodigen je open te stellen voor je gidsen en tegelijk wil het dit contact ontdoen van allerlei mythes en misvattingen. Werkelijk contact met gidsen is eenvoudig, verhelderend en geruststellend. Het is voor iedereen toegankelijk en de eerste en voornaamste stap is het jezelf toestaan van onvoorwaardelijke liefde en begrip.

”Je gidsen verkeren in een sfeer van tijdloosheid en liefde en hebben geen planning voor jou, geen deadlines, geen roosters waar jij je aan moet houden. Ze zijn in pure liefde aanwezig en de kunst is voor jou – voor jullie – om je hart te openen naar dit soort liefde. De kunst van het contact maken met een gids, is de kunst van het jezelf openstellen voor onvoorwaardelijke liefde. ” 

Het boek bevat in deze nieuwe uitgave een Inleiding van Pamela en een nieuw hoofdstuk, geschreven door Gerrit, over de verschillende (aardse, kosmische, innerlijke, uiterlijke) gidsen die er zijn. Het is nu verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en België en ook via internet boekhandels. 

ISBN: 9789077478295 • Uitgeverij: Altamira • Prijs: € 15,99 • Aantal pagina’s: 112


 

De Aarde spreekt

 

Heb je weleens gedacht aan de mogelijkheid dat de Aarde een levend bewustzijn heeft? Als dat zo is, zou je dan niet willen weten wat de Aarde ons te vertellen heeft? Over wie zij is, en over wie wij zijn? In dit boek vind je boodschappen van de Aarde, die Pamela Kribbe via channeling heeft ontvangen. De Aarde vertelt over het levende bewustzijn dat aanwezig is in planten en dieren en nodigt de mens uit zich weer te verbinden met de natuur. Bovenal roept ze ons op thuis te komen in onze eigen natuur. Door minder te denken en te moeten, en te vertrouwen op onze oorspronkelijke, voelende aard, zullen we meer vreugde en balans creëren in ons leven. 

De Aarde spreekt over de oorspronkelijk relatie tussen mens en Aarde en over manieren waarop we de band met haar kunnen versterken en zo onze ziel dieper kunnen laten indalen.

De stem van de Aarde is zacht en vrouwelijk. Dit boek nodigt je uit je liefdevol toe te keren naar jezelf en te gaan leven volgens je eigen spirituele én aardse natuur. 

Deze herdruk van Ode aan de Aarde is in een nieuw jasje gestoken.

ISBN: 9789401304672 • Uitgeverij: Altamira • Prijs: € 15,99 • Aantal pagina’s: 128


 

Gesprekken met Jeshua

 

Gesprekken met Jeshua’ bevat de Lichtwerkersserie, waarin de herkomst wordt beschreven van de zielegroep van lichtwerkers en tevens hun bestemming op aarde in deze tijd.

Er wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende fasen in de overgang van een ego-gebaseerd naar een hartgedragen bewustzijn.

Aansluitend volgt een serie publieke channelings die uiteenlopende onderwerpen behandelen zoals relaties, werk, ziekte, seksualiteit en nieuwetijdskinderen. Er is ook een hoofdstuk toegevoegd over hoe Pamela in contact kwam met Jeshua en wat channelen volgens haar inhoudt. 

''Een prachtig, helder en liefdevol boek dat op zeer overzichtelijke wijze inzicht biedt in de evolutie van de ziel.

De channelings geven antwoord op vele levensvragen, en dit op een manier die nergens wollig of belerend wordt. Een absolute aanrader voor iedereen die zich op het spirituele pad begeeft.''

ISBN: 9789401301688 • Uitgeverij: Altamira • Prijs € 17,99 • Aantal pagina's: 272


 

Nacht van de ziel

 

In dit boek staat Pamela’s persoonlijke verslag van haar Nacht van de Ziel.

Ze vertelt over de neerwaartse spiraal die leidde tot een extreme, grensoverschrijdende bewustzijnstoestand en uiteindelijk tot een gedwongen opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis.

Dit boek is een zoektocht naar betekenis, een poging tot interpretatie van wat haar overkwam.

 

Naast het vertellen van haar persoonlijk verhaal gaat Pamela in op de vraag welke rol de psychiatrie kan spelen en pleit ze voor een brug tussen de spirituele en reguliere benadering.

Ook gaat Pamela in op de excessen die in de spirituele hoek kunnen ontstaan. Het tweede deel van dit boek bestaat uit een serie gechannelde teksten over de Nacht van de Ziel met heldere, liefdevolle informatie over innerlijke groei en bewustwording.

ISBN: 9789401304474 • Uitgeverij: Altamira • Prijs € 20,99 • Aantal pagina's: 272


 

Bezield leven

 

Bezield leven is voor mensen die hun leven vorm willen geven vanuit hun diepste inspiratie. Contact maken met de ziel heeft te maken met vertrouwen op je gevoel, geloven in je scheppingskracht en overgave aan de goddelijke Bron. Je individuele bezieling vinden is een zoektocht naar binnen, waarbij je onderscheid leert maken tussen de taal van de angst en die van de ziel.

De eerste helft van dit boek bestaat uit channelings van Jeshua die ons op verschillende manieren oproepen ons los te maken van oude angsten en twijfels en in onze kracht te komen: niet de kracht van macht en ego, maar de kracht van vertrouwen, eenheidsbewustzijn en compassie. Dit is de geboorte van het christusbewustzijn in ons.

In de tweede helft van het boek spreekt Maria. Dit deel van het boek is geboren uit een andere inspiratie die ik de laatste jaren steeds duidelijker ben gaan voelen: de wedergeboorte van de vrouwelijke energie. De vrouwelijke energie is onlosmakelijk verbonden met het thema ‘leven en werken vanuit je hart’. Om ons hart te openen, dienen we weer in volle verbinding te staan met onze vrouwelijke energie.


ISBN: 9789077478257 • Uitgeverij: Altamira • Prijs € 20,99 • Aantal pagina's: 237


 

De verboden vrouw spreekt

 

Maria Magdalena gaat in dit boek in op de diepe wonden die door de strijd tussen de seksen zijn geslagen in zowel mannen als vrouwen. Bij vrouwen bevindt die wond zich energetisch in de buik en hangt die samen met een gebrek aan eigenwaarde, een te grenzeloze gevoeligheid en het terughouden van de eigen kracht en creativiteit. Bij mannen ligt de wond eerder in het hart, waar het gevoel zetelt. Mannen zijn door een eenzijdige definitie van mannelijkheid verbannen uit hun eigen gevoelswereld, hun intuïtie en sensitiviteit, hetgeen kan leiden tot gevoelens van vervreemding, innerlijke kou, een sterk mentaal gerichte energie en soms agressie.

In beide geslachten heeft de verwonding geleid tot een breuk in het contact met de ziel. Je hebt beide energieën, zowel de mannelijke als de vrouwelijke, nodig om je ziel te voelen en je pad te vinden. Als je één van beide innerlijk afstoot, uit angst of onwetendheid of indoctrinatie, raak je innerlijk verlamd en beschadigd. Je relaties weerspiegelen deze onevenwichtigheid. het helen van de innerlijke wond vraagt allereerst om een toewijding aan onszelf; het vraagt om een helder en tegelijk zacht bewust worden van onze pijn. Maria Magdalena wijst in het boek wegen aan naar zelfheling voor zowel mannen als vrouwen. 

EAN: 9789401305006 • Uitgeverij: Altamira • Prijs € 20,99 • Aantal pagina's: 240


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief