Tamara Beekmans


Velen van ons zijn aan het opruimen, zowel letterlijk als figuurlijk. Op een diepere laag zijn er genezingsprocessen aan de gang. Als je jezelf aan het helen bent, wees geduldig en liefdevol en laat je hart en je buik je de weg wijzen.

Hooggevoelige vrouwen die uitblinken in opofferingsgezindheid, hulpvaardigheid, verantwoordelijkheidsbesef en een te groot empathisch vermogen en daardoor goed zijn in het bieden van steun en troost bij anderen hebben meer kans op de grootste ‘collectieve ziekte van de maatschappij: burn-out.

IJskoninginnen moeders zijn vaak een expert in manipulatie en ontoegankelijk voor anderen. Soms wordt een dochter van een overheersende vader zelf een ijskoningin, doordat ze niet erkend werd in haar gevoeligheid en kind-zijn. De wonden van de moeder gaan over op de dochter, de teleurstellingen van de moeder worden betaald door de dochter. De onvrede van de moeder wordt de onvrede van de dochter. De ellende van de dochter is de triomf van de moeder en het verdriet van de dochter is de stiekeme..

Gedachten vanuit de energie van eenzaamheid, trekt mensen aan die ook in de energie van eenzaamheid zijn. Je hebt dezelfde trilling, dus onbewust herken je veel in elkaar. Wat je dan feitelijk aan het doen bent, is een relatie aangaan en elkaars eenzaamheid opvullen i.p.v vanuit vrije liefde een vriendschap of relatie aangaan. Er zit wel een gelijkheid in, (eenzaamheid) maar omdat je de ander nodig hebt om je goed te voelen, zal de energie uiteindelijk tegen je gaan werken.

Lissa was eerst een gewone, traditioneel opgeleide arts, die niks moest hebben van alternatieve methodes, totdat ze zich realiseerde dat de westerse geneeskunde niks deed met de dingen die ons zelfhelend vermogen activeren. Het bleek dat hun genezing niet was gekomen door de medische ingrepen, maar voornamelijk door emotionele en spirituele dingen in hun leven te veranderen. Ze ontdekte 9 kenmerken..

Wanneer diepe angst en pijn zich losmaken uit je onderbewuste, komen vaak oude herinneringen en bijbehorende patronen opnieuw in het hier en nu je leven binnen. Dat betekent dat je ze ervaart als nieuwe angsten of pijnlijke gebeurtenissen die je in het verleden nooit volledig hebt doorvoeld, geïntegreerd en losgelaten hebt. Dan stort je als het ware onverwacht in je eigen drama en trauma’s. Alles in je lijf en je energielichaam wil dit los laten, want je wordt er letterlijk ziek van.

Als je beseft dat je niet op een verzoek wilt ingaan, maar dit niet durft te zeggen, dan is dat vaak het gevolg van bepaalde gedachten en denkpatronen. Zeker als je hooggevoelig bent kun je ‘last’ hebben van je ‘helperssydroom’. Met ‘nee zeggen’ kun je jezelf een hele hoop onnodige stress besparen. Soms besef je pas achteraf dat je toch weer ‘ja’ hebt gezegd en dat je hier graag op terug wilt komen. Dat is vervelend, maar je hebt het recht om van mening te veranderen.

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie.Door het vinden van je ‘kernfrequentie’ – de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat een kraakhelder bewustzijn te bewaren, je weerstanden en sabotage te verminderen en je kwaliteiten en unieke talenten te ontplooien.

Menselijke engelen herken je niet aan hun uiterlijk. Ze zien eruit als gewone individuen die gewone dingen doen in het dagelijks leven. Toch zijn ze hier met een speciale missie: het dienen van een hoger doel waarvoor je hier op aarde bent gekomen, precies op dit moment op deze plek. Ze hebben een groot hart, met onvoorwaardelijke liefde, ze nemen hun taak erg serieus.

Meer weergeven