Tamara Beekmans

Wanneer diepe angst en pijn zich losmaken uit je onderbewuste, komen vaak oude herinneringen en bijbehorende patronen opnieuw in het hier en nu je leven binnen. Dat betekent dat je ze ervaart als nieuwe angsten of pijnlijke gebeurtenissen die je in het verleden nooit volledig hebt doorvoeld, geïntegreerd en losgelaten hebt. Dan stort je als het ware onverwacht in je eigen drama en trauma’s. Alles in je lijf en je energielichaam wil dit los laten, want je wordt er letterlijk ziek van.

Als je beseft dat je niet op een verzoek wilt ingaan, maar dit niet durft te zeggen, dan is dat vaak het gevolg van bepaalde gedachten en denkpatronen. Zeker als je hooggevoelig bent kun je ‘last’ hebben van je ‘helperssydroom’. Met ‘nee zeggen’ kun je jezelf een hele hoop onnodige stress besparen. Soms besef je pas achteraf dat je toch weer ‘ja’ hebt gezegd en dat je hier graag op terug wilt komen. Dat is vervelend, maar je hebt het recht om van mening te veranderen.

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie.Door het vinden van je ‘kernfrequentie’ – de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat een kraakhelder bewustzijn te bewaren, je weerstanden en sabotage te verminderen en je kwaliteiten en unieke talenten te ontplooien.

Menselijke engelen herken je niet aan hun uiterlijk. Ze zien eruit als gewone individuen die gewone dingen doen in het dagelijks leven. Toch zijn ze hier met een speciale missie: het dienen van een hoger doel waarvoor je hier op aarde bent gekomen, precies op dit moment op deze plek. Ze hebben een groot hart, met onvoorwaardelijke liefde, ze nemen hun taak erg serieus.

Hoe lichter wij lichtwerkers het willen laten worden, hoe meer ook de donkere kanten zichtbaar worden en dat is normaal, anders kun je ook het licht niet waarnemen. Toch blijken energetische aanvallen aan de orde van de dag. Ik bedoel hiermee dat je als gevoelig mens direct de negatieve gedachten van anderen over jou kunt ervaren, ook al zitten er kilometers afstand tussen. Je voelt dit namelijk in je energielichaam binnen komen.

Parentificatie, een woord wat weinig mensen kennen. Het betekent dat je niet op de goede plek staat binnen je familiesysteem. Je staat niet op je kindplek, maar op de plek van je ouders. Vanuit je overlevingsmechanisme ben je dit over gaan nemen, omdat een of beiden ouders fysiek of emotioneel niet goed voor je konden zorgen. Als kind, wordt je dan heel snel volwassen en neemt deze zorg over, puur uit nood en onbewust voor je interne veiligheid.

Het is geweldig om lief te hebben en om mensen te geven, maar als je je verantwoordelijk voelt voor hen, maakt dat je machteloos. Je berooft ze van de reis van hun eigen ziel en hun kans om de nodige lessen te leren om de hoogste versie van zichzelf te worden. En jij leeft je eigen leven niet, maar die van anderen. Jij hebt hen nodig voor je bestaansrecht, om identiteitsbevestiging. Dat is pijnlijk en doet ook vaak pijn.

Vandaag een maand geleden overleed mijn vader plotseling. Zeven jaar geleden heb ik mijn vader voor het eerst weer ontmoet (sinds mijn 5e), nadat hij 35 jaar vermist is geweest. Ja, ik heb hem vergeven. Ik heb er vele jaren over gedaan om dat te kunnen omdat ik van mezelf vrij moest kunnen zijn. Maar het lichaam vergeet niet en nooit. Deze man had mij vroeger, geslagen, geweld aangedaan in dronkenschap en hij had mijn broertje en mij 10 dagen lang in huis achtergelaten zonder eten en drinken.

De afgelopen twee jaar is de trilling van de aarde zo enorm verhoogd dat al het leven op Aarde mee is gaan resoneren hierop. Dit betekent in het kort dat het bewustzijnsproces van ego naar hartsbewustzijn bij mensen collectief op gang is gekomen. Niemand ontkomt er meer aan. Er worden nu continu bewustzijnsshifts geactiveerd, waardoor onze trillingsfrequentie veel hoger is geworden.

Dit is een reis naar de essentie en anderzijds manifestatie van het hoogste bewustzijn en van de vrouwelijke helende kracht die nu zo nodig is hier op Moeder Aarde. Onze tijd is nu gekomen. Het is nu aan de vrouw om op te staan en vanuit dit gegeven haar bijdrage te leveren aan deze nieuwe wereld die er al is en soms ook zichtbaar wordt! Het is nu tijd dat de westerse vrouw in actie gaat komen, ook om haar zielenopdracht te gaan leven, vanuit haar Goddelijke vlam die ze in de wereld zet.

Meer weergeven