Ronald Smit

Lieve vrienden, Ik krijg nogal wat vragen omtrent het bericht “Wat mijn gidsen over de coronacrisis te zeggen hebben” welke ik mocht plaatsen/delen. Hierop wil ik vanuit mijn liefde graag een antwoord geven die afkomstig mag zijn vanuit mijn Hogere Zelf. :D Natuurlijk is dit een door de mens gemaakt iets… het virus draagt een dieper doel voor de cabal of illuminatie… of hoe je het wilt noemen. ❥ Maar de creatie van dit virus draagt een neven aspect met zich mee waarop deze groep...

Er zijn vier levensvragen die met regelmaat in ons bewustzijn mogen opborrelen, niet alleen bij mij maar bij velen onder ons. Het betreft vier vragen die best wel veel van ons vergen omdat de antwoorden vaak door ons ego moeilijk te geven zijn. De vier vragen zijn: Wie ben IK? Waar ben IK? Waarom ben ik hier? Wat kan ik hieraan doen? Ik zal proberen jullie een zo een puur en liefdevol mogelijk antwoord te geven op deze vragen… natuurlijk zijn deze antwoorden afkomstig vanuit mijn ZIJN, vanuit...

Natuurlijk komen wij de “valkuilen” op ons pad nog steeds tegen… deze bevatten onze lessen, de lessen die wij willen leren hier op onze liefdevolle Moeder Aarde in dit leven op dit moment. Maar de ervaringen vanuit deze lessen zullen direct anders zijn omdat jij het oordeel erover los mag laten met daarmee de eventuele verwachtingen die eraan vast zitten.

Het leven in en vanuit het nu, het is een veel besproken iets maar wat is het nu echt en wat wordt ermee bedoeld?

Alle liefdevolle verschijnselen komen voort via het door het zuivere bewustzijn gecreëerde gedachten en ideeën. Het zuiver bewustzijn, het is de zetel van je ziel, van de Godheid in jezelf. Het zuiver bewustzijn, het is jouw verbinding met God, de Schepper, met de Grote Geest of hoe jij hem/haar wilt noemen. Het zuiver bewustzijn, het is de verbinding met het universum die via jouw intuïtie het contact met jou mag maken. Het zuiver bewustzijn, het is de plaats van absolute rust en ordening....

Het jaar 2019 staat vanuit de numerologie voor een 3 (2+0+1+9=12 – 1+2=3). Neurologisch gezien zegt de 3: Verbinding met de geest, de intelligentie en met de rede. Vanuit het jaar 2019 kan je ook een 12 halen, het is samen met de zo gehete “Meestergetallen” één van de weinige geaccepteerde combinaties. Het is tevens de hoogste uur aanduiding op een analoge klok.

Sinterklaas, kerst, oud en nieuw. Wat houden deze feestdagen nu eigenlijk in? Zwarte piet: De reden waarom het nu ineens een probleem blijkt te zijn ligt op een geheel ander vlak… namelijk de regeringen. De regering, die het spel heeft opgezet wast zijn handen in onschuld en veroordeelt dus het hele gebeuren en zeggen dat het niet kan en mag… ze zeggen eigenlijk hiermee… Volg Mij, Wij gaan het Regelen voor Jullie. De verdeel en heers techniek is compleet, de mensheid is weer lekker volgzaam.

''Ik heb al zoveel lessen geleerd. Ik heb al zoveel ellende meegemaakt… Hoeveel lessen moet ik dan nog leren, van mij hoeft het allemaal niet meer!” Bij hoeveel van die door jou benoemde lessen heb jij werkelijk gevoeld, ervaren, beoordeeld en doorvoeld? Bij hoeveel van die lessen heb jij je universele hart aangesproken? Bij hoeveel van die lessen heb jij de vergeving uitgesproken? En daar knelt ook gelijk de schoen eigenlijk, deze lessen zijn namelijk nog niet geleerd!

Dus vanuit dit oogpunt geld inderdaad, hoe kun je winnen door te geven op een universele manier...? Zodra je wilt werken voor anderen zullen de stromen, die je in beweging brengt, noodzakelijkerwijs op een dag bij jou terugkomen, en dan zul jij je ook enorm geholpen voelen… het voedt dus niet alleen die liefdevolle ziel waarmee jij mag werken, maar indirect voedt het ook jezelf.

Wanneer je een nieuwe gedachte hebt, een nieuwe droom koestert of mentaal een nieuw doel stelt, "verlaten” jouw gedachten je geest en vertrekken ze in alle richtingen, tot aan de verste uithoeken van de planeet, en zelfs nog verder, met een opdracht… de opdracht om tot creatie te komen.

Meer weergeven

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland