Mieke Vulink

Vragen en vertrouwen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
Het is normaal dat je bij tijd en wijlen vastloopt in veranderingsprocessen op je innerlijke weg. Ieder mens dat op aarde 'onder de sluiers' leeft, beschikt over een beperkt bewustzijn dat grenzen heeft. Je kunt er vanuit je vrije wil voor kiezen om dat bewustzijn te gaan verruimen, of niet.

Opschonen van doodsangst in familielijnen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
We worden collectief nu aangespoord om onze doodsangst aan te pakken. Vanuit het Christus Bewustzijnsraster werken we hand in hand, ondersteunen we elkaar en fluisteren we elkaar moed in om alles onder het vloerkleedje vandaan te halen. En natuurlijk weten we van te voren dat er waarschijnlijk heel veel reacties vanuit onwetendheid en dualiteit naar ons toe zullen komen. Dat is dan weer een oefening voor ons: om die bij de personen te laten die dit allemaal op ons proberen te projecteren.

De Troubadours - Heilige Boodschappers ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
Zij waren het die, na de holocaust van de Katharen en Tempeliers, de Graalboodschappen uit de ‘Kerk van Liefde’ bleven verspreiden, in Zuid Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Italië, Duitsland en omringende landen. De Katharen hadden de keuze om hun ware geloof de rug toe te keren en zich te bekeren tot de roomse kerk, waarmee hun leven ‘gespaard’ zou blijven, of om hun geloof trouw te blijven en daarmee op de brandstapel van de Inquisitie te eindigen.

BE THE LIGHT, BECAUSE YOU ARE THE LIGHT! (NL) ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Intense voorbereidingstijd voor een prachtige overgang ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
De komende maand zullen we niet alleen gaan zien hoe we gewend zijn geraakt aan het overhoop liggen met allerlei lagen in onszelf die over elkaar heen buitelen, tussen hoop en vrees in; we zullen ook de inzichten krijgen hoe we het magnetisme van die collectieve 3D velden achter ons kunnen laten.

Regelrecht naar hogere dimensies ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
De laatste maanden heeft de Lichtwereld extra druk op de ketel gezet; de ketel waarin de mensheid eeuwenlang gesudderd en gedobberd heeft, voortsukkelend op oude wegen die zo veel zwaarte in jouw systeem hebben achtergelaten dat je met lood in de schoenen liep. Velen met jou hadden het vertrouwen in zichzelf en in de mensheid verloren Maar innerlijk begon het te koken. Innerlijk begonnen zich krachten te bundelen die zich niet meer lieten wegdrukken. Diep in jouw hart laaide een vuur op dat...

Je eigen koning en koningin van stal halen • Jezelf bevrijden van oude imprints ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
Wat nou, als blijkt dat niet alleen Jezus een zoon van God was, maar wij allemaal zonen en dochters van God zijn? De kerk heeft het eeuwenlang kunnen volhouden om hun macht over ons te behouden. Leven na leven is het ons meegegeven dat we zondige en schuldige mensen zijn die aan alle kanten tekort schieten. En dat alleen de ‘heiligen’ ons zouden kunnen redden. Dit verhaal is een brainwash, een programma dat we door en door kennen en ons veel lijden bezorgd heeft (en ja, ook veel groei)...

Welkom op Aarde (energie update) ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
Je loopt mogelijk al heel lang met oude overtuigingen rond die je belemmeren om voluit te gaan voor wat jij vanuit je ziel het liefste wilt. De energie van de komende 14 dagen helpt je om al die oude sluiers en beperkingen van je af te werpen. Gooi die donkere wolken uit je systeem, want jij wilt zo langzamerhand toch echt op Aarde, in dit lichaam, jouw leven gaan vieren!

Lood omzetten naar Goud ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
Lieve Allen, veel mensen lopen tegen innerlijke onrust aan. Het duurt allemaal langer dan gehoopt voordat die 'Nieuwe Wereld' er is. En misschien loop je al een tijd rond met mooie plannen die op het grotere welzijn van Al gericht zijn, maar komt 'jouw nieuwe leven' vooralsnog niet van de grond. Waar zitten we, over de langere linie bekeken?

In je eigen Liefdesveld blijven ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
Soms moeten we er zó diep in doordringen, en ons er zelfs even mee identificeren, om tot de bodem van de put te kunnen afdalen. En daar kan het ineens donkerder dan ooit aanvoelen.

Meer weergeven

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.