Mieke Vulink

Wat een turbulente tijden zitten we in! En wat vraagt dat om dichtbij te blijven, in jezelf, met Jezelf, met de Bron. Lieve mensen, ik ben dagelijks in mijn tweede boek aan het schrijven. Dat is een heel proces op zich, dat precies congruent loopt met mijn eigen innerlijke ontwikkelingen. Heel bijzonder hoe dit energetisch doorwerkt en veel oude stukken naar het licht stuwt, zodat alle angst omgezet kan worden naar een liefdevol weten! Per week voel ik de noodzaak toenemen om me nog meer terug...

NOW IS THE MOMENT! Wacht niet langer om je leven te gaan leven vanuit je eigen waarheid, wijsheid en onvoorwaardelijke liefde. Bevrijd en heel wat je ooit, in onwetendheid en liefdeloosheid, aan pijn hebt opgelopen. Open je hart voor al die prachtige, hogere delen van jezelf, die je na ervaringen in dit of in vorige levens hebt moeten afschermen of afsluiten. Het is eindelijk veilig genoeg om jouw glorievolle Goddelijkheid op Aarde terug te brengen.

We worden collectief nu aangespoord om onze doodsangst aan te pakken. Vanuit het Christus Bewustzijnsraster werken we hand in hand, ondersteunen we elkaar en fluisteren we elkaar moed in om alles onder het vloerkleedje vandaan te halen. En natuurlijk weten we van te voren dat er waarschijnlijk heel veel reacties vanuit onwetendheid en dualiteit naar ons toe zullen komen. Dat is dan weer een oefening voor ons: om die bij de personen te laten die dit allemaal op ons proberen te projecteren.

De universele energieën en onze hogere Zelven zijn bezig om ons voor te bereiden voor de grote initiaties die op 8 augustus aanstaande zullen plaatsvinden. Het is heel wat, wat er gebeurt! Vanuit het hogere perspectief bezien krijgen we (zonne-)goud in handen. Al het dagelijkse zonlicht en alle intense, nachtelijke lichtactivaties openen ons naar wie we werkelijk zijn en naar alles wat nog niet durft te vertrouwen op de levensstroom.

Je kunt niet ineens na de lagere school je universitaire Masters behalen. Er zitten traptreden van ervaringen en studie tussen, die je niet kunt overslaan. Waar we nu collectief naar toe groeien is het punt van terugleggen van de vrije wil vanuit het denken naar het hart. Het overlevende ego maakt plaats voor de liefdevolle geest. Maar nu we in zo veel hogere lagen van bewustzijn zijn aangekomen, en we juist alleen 'hogerop' kunnen komen buiten de dualiteit, werkt dat hardnekkige willetje van...

"Vanaf 16 juli tot en met 13 augustus zal er een enorme toename zijn van lichtkrachten die naar de bewust wordende mensheid op Aarde zullen toestromen. Deze krachten kunnen diegenen die hun bereidheid hebben aangetoond om de oude werelden achter zich te laten heel diep gaan raken. Maar deze mensen zullen ook, dankzij al hun transformatieprocessen van de afgelopen jaren, over voldoende ruimte en innerlijke veerkracht beschikken om deze vloedgolven van hoge coderingen op een goede manier...

'Overgevoelig' zijn, weinig kunnen verdragen, jezelf snel aangevallen voelen of zeggen dat deze wereld te hard voor je is, duidt vaak op aanwezigheid van oude wonden die nog geheeld willen worden. Wat erachter kan zitten zijn bijvoorbeeld verloren of misbruikte krachten, ervaringen waarin jij of anderen ontheiligd zijn, miskenning van goddelijke vermogens die je ooit droeg en onvermogens van anderen om te schakelen met werelden die voor jou juist zo vertrouwd, waar en dichtbij zijn.

We worden krachtig uitgenodigd om dat wat we niet in de hand hebben niet langer naar onze eigen egohanden te willen zetten. Er vinden wekelijks gigantische frequentiestijgingen plaats (door verschillende kosmische krachten) die enorm fysiek op ons inwerken. Dankzij die stijgingen worden we met een nog sneller tempo uit ons oude ik los getrild. Ze hebben een prachtige, helende functie: ons boven ons dagelijkse, oude zelf uit te tillen.

Het is alles behalve een gemakkelijke weg en het brengt de meest moeilijke en pijnlijke stukken in onszelf naar boven. Maar doordat we innerlijk onze egodelen, die zich nog vastklampen aan oude illusies gaandeweg kunnen vervangen door een steeds diepere overgave aan het goddelijke plan, zullen we er doorheen geleid en gedragen worden.

Op het moment waarop je oog in oog komt te staan met alle schijnbare tekorten, met alles wat er vernietigd is en wat je zelf vernietigd hebt.... op het moment dat je begint te voelen hoe je verkrampt en verstard bent in de innerlijke leegte, die je buiten jezelf weerspiegeld krijgt... op dat moment kun je totaal opengebroken worden door pure Liefde. Zij haalt die oeroude kreten van gemis en pijn naar boven, en maakt dat alle schijnheiligheid omgezet kan worden in ware heiligheid.

Meer weergeven