Annelie van Eijk

Als jij een gedachte hebt over iets dat je wilt en je houdt die puur vast door het te visualiseren, dan zal de Wet van Aantrekking je een gelijkwaardige gedachte van dezelfde vibratie geven en als die twee gedachten samenkomen dan vindt er een explosie van energie plaats. Om je een idee te geven van de kracht van de gedachte willen we je laten weten dat als de eerste 17 seconden geweest zijn, er een uitbreiding van energie plaatsvindt die gelijk is aan 2000 actie-uren.

Dat wat overeenkomt met zichzelf wordt aangetrokken. En alles wordt geregeld of georganiseerd door de Wet van Aantrekking. Je emoties vertellen je alles wat je weten moet over je staat van toelaten of niet toelaten. Met andere woorden, als je positieve emotie voelt dan betekent dit dat je in vibrationele harmonie bent met je Bron, en dat je toelaat dat de goede dingen die je wilt naar je toekomen. Zo eenvoudig is het.

Jou is geleerd dat egoïstisch zijn en tevredenheid zoeken NIET de reden is dat je hier bent. Jou is geleerd dat je naar de problemen van de wereld moet kijken, er eentje uit moet kiezen om je op te richten en die oplossen. Je weet dit niet maar als je op een probleem gericht bent, en het probleem begrijpt, erkent, opmerkt.....weet je dat je dan tegelijkertijd ook de OPLOSSING creëert?

Jij bezit ook de mogelijkheid om vibratie te vertalen, maar omdat jouw eigen vibratie erg verspreid is door de dingen waar je je op richt, (de ene keer voel je je daardoor goed en de andere keer niet zo goed) zul je de ene keer een vibratie vertalen die je wenst en een andere keer vertaal je een vibratie die je niet wenst. Als jij het gevoel hebt dat je aangevallen wordt dan willen we dat je weet dat vibratie zich nooit aan je opdringt. Niets dringt zich ooit aan je op, maar via je eigen...


Er waren verschillende van die mensen die mij leerden mezelf te beschermen. Ook wanneer ik energiewerk deed werd me verteld mijzelf te beschermen maar ik geloof niet dat ik mij dien te beschermen tegen negatieve energie.Abraham: Dat is namelijk ook een foute veronderstelling. Dat zou betekenen dat er indringing bestaat en dat iets wat jij niet wilt zomaar in jouw ervaring zou kunnen springen.

Daarom is het dat als jullie naar een plek gaan waar veel leed is geweest zoals de gaskamers, of een plek met veel verdriet, dat je het dan echt kunt voelen. Monumenten zijn zeer sterke energieplekken, zowel positief als negatief, afhankelijk van hoe bezoekers zich daarover voelen. Gast: Geldt dat ook voor zgn. spookhuizen en verschijningen? Abraham: Ja.

Wees alles wat je maar zijn wilt in ieder moment van je leven, maar wees vooral INGETUNED en AFGESTEMD. Wees in lijn met Bron-Energie en wat je al gecreëerd hebt. Wees een vibrationele match met je grootste Zijnswezen. Wees alles wat je geworden bent door jezelf in de richting te laten gaan van Wie-Je-Bent-Geworden.

Dus het antwoord op de vraag, “Wat kan ik doen om de richting van mijn gedachten onder controle te houden” is.... het bijtijds opmerken. Geloof je dat je een Vibrationele Realiteit (Vortex) hebt en geloof je dat je Innerlijk Wezen erop toeziet? En geloof je dat je vibrationeel in de buurt moet zitten om het te kunnen ontvangen?

Dit is wat je erover moet weten. Egoïsme is besluiten dat je een RELATIE WILT MET HET ZELF. We hadden het er al over dat je het verlengde bent van Bron-Energie. Dus als jij, in je fysieke ego-persoonlijkheid, besluit om echt egoïstisch te zijn, wat we daarmee dan bedoelen is.....dat je besloten hebt dat je je eerst en vooral verbindt met je Bron, je-Zelf, je Bron, je-Zelf, met je Bron, met je-Zelf. Met andere woorden, zelfzuchtig zijn is het Zelf zijn.

Meer weergeven