Marlêne Evertz

Yoni en bestaansrecht
In de yoni zit je bestaansrecht. Je bestaansrecht als mens, als vrouw, als moeder. En precies in de yoni zijn de meeste trauma’s opgeslagen en daar geef je jezelf ook als eerste weg.

Het belang van de baarmoeder (ook voor mannen)
De baarmoeder is de ontvanger van energie. Energie die je ontvangt stroomt door je keelchakra en hartchakra door naar je baarmoeder. Je voelt dus letterlijk met je baarmoeder. En vanuit je baarmoeder kan je je leven creëren, manifesteren, ofwel je leven baren.

Alleen geboren meerling zijn
Ik ben een alleen geboren meerling en mocht daarin al vele lagen helen die ik graag met je wil delen.

Het belang van boosheid kunnen doorvoelen
Want als niet gevoelde boosheid je keelchakra gaat sluiten, wordt het steeds moeilijker om ook andere gevoelens nog te doorvoelen.

Innerlijke vrijheid
Onderweg naar meesterschap komt er een leven waarin we oude contracten, beloftes van ooit gaan loslaten. Vooral ook zelf opgelegde straffen.

Verkramping van je bekkenbodem - 3
Zodra er scheuren zijn in de basis, verkrampingen van je bekkenbodem, kan deze energie zich niet volledig ontplooien. Al doen we nog zo onze best om de pijn te verwerken die vastzit in de 2e chakra. Het lijkt alsof je ergens blijft steken.

Verkramping van je bekkenbodem - 2
De bekkenbodem raakt zeker verkrampt bij verschillende trauma's, zoals seksueel misbruik, trauma's in de baarmoeder voor de geboorte, zoals pijnstukken van de moeder. Ook trauma's tijdens de geboorte en de eerste kinderjaren worden daar opgeslagen.

Het ont-krampen van je lichaam: Verkrampingen en blokkades - 1
Door de verkramping in je lichaam, waar op dat moment geen licht kan doorstromen, trek je situaties in een vacuüm. Tot die laag ont-krampt is, zal de situatie zich blijven voordoen.