Willemien Timmer

De energie van 23-1-23 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
De energie van vandaag is een poort die de impuls tot balancering brengt. Die aanzet tot een balancering in je uitlijning en je basischakra. Betrokken energieën zijn de 23 codering, die zowel gaat over de blauwdrukken van de heilige drie eenheid (man-vrouw-kind energie) als over de 5, de 5 elementen (aarde, water, lucht, vuur en ether) die de bouwstenen van creatie zijn, als ook over het keelchakra gaat.

Elke dag opnieuw geboren ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
De keuze is aan ons, onze intentie en focus, wat bepaald waarop we afgestemd zijn. Op vernieuwing of meer van het oude. Op weerstand of voor trillingsverhoging.

Energetische update: 11-1-2023 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Vandaag bewandelen we een portaalenergie in de 11-1 codering. Een krachtige stimulerende energie die weer een bijdrage levert aan je bewustwordingsprocessen en trillingsverhogingen. Dus bij deze weer even een uiteenzetting van de energetische stromingen die het 11-1 portaal bevat.

De energie van 2023 • deel 2 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Daar waar we op 1 januari het nieuwe jaar in stappen, stappen we direct een 1-1 portaal binnen. Een energie die ons gaat ondersteunen om op beide benen in de nieuwe energie, het jaar 2023, in te stappen. ..

De energie van 2023 • deel 1 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
De energie van 2023: een nieuwe fase dient zich aan. We staan op de drempel van het oude jaar, klaar om het nieuwe jaar 2023 en daarmee een nieuwe energie en bewustzijn in te stappen...

Meesterjaar 2022, een energetische upgrade in bewustzijn ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Even terugblikken op het afgelopen jaar. De 222 energie zet aan om alle (innerlijke) demonen aan te kijken én te overstijgen, zodat jij weer in je Koningschap/Meesterschap en dus oorspronkelijke kracht en bewustzijn terecht komt. De 222 energie is een stimulerende, stuwende kracht die aanzet tot het oprijzen in je (stralende, oorspronkelijke) bewustzijn, je oorspronkelijke blauwdruk en Bedoeling. De 222 energie stimuleert dus om je eigen originele, authentieke bewustzijn te her-inneren en...

Energetische update: Het 21-12 Portaal en winter zonnewende ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
De derde cyclus van 9 dagen start op deze bijzonder krachtige portaaldag. De winter zonnewende valt hiermee samen. 21-12 is een buitengewoon krachtige Portaalenergie, waarbij instroom van hogere lichttrillingen binnen komen in het collectieve veld. Een trillingsverhoging die ook gebaseerd is op innerlijk versterken van de verbinding en balans tussen de man-vrouw energie (doe en Zijnskracht) en de geboorte van het innerlijke Goddelijke Kind (onbevlekte staat)...

Scheppingskracht inzetten voor de creatie van een nieuwe wereld ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Focus je op de realiteit die jij wenst vanuit je hart. Hoe meer ontspannen en gericht je focus is, hoe meer je daar echt 'in kunt zakken', er energetisch mee gaat versmelten. Deze tijd nodigt uit om jouw menselijk Meesterschap, leiderschap en creatiekracht te her-inneren en praktisch in te zetten...

Energetische update: Het 12-12 Portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Op 12 december betreden we het 12-12 Portaal. Niet alleen start dan de tweede cyclus van 9 dagen in de 3-3 energie. Ook is dit een krachtig Portaal waarbij de resonantie van de 12 bekrachtigd wordt. Daar waar ruimte is (gemaakt) in je basis kan dit echt gaan landen, gronden en verankeren en je trilling (op aarde) blijvend wijzigen. Je trilling wordt dus (ook fysiek) immens verhoogd en dat betekend ook dat je vanuit hogere (en andere) perspectieven naar je Zelf en de wereld zult kunnen kijken.

Boosheid, een weggestopt kindje ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
In spirituele kringen lijkt er vaak een taboe te rusten op boosheid en mag je dat vooral niet zijn of uiten. Er rust veel oordeel op, wat in feite niets anders is dan ontkenning van iets wat er is en wat we allemaal wel eens tegenkomen in ons zelf. Boosheid is niet per definitie iets destructiefs, maar kan ook constructief zijn. Het kan namelijk een heel grote kracht zijn die balans kan herstellen, die bergen kan verzetten en dat wat vast geroest zat los trillen. Boosheid kan helpen om je weer..

Meer weergeven

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.