Ben je een slachtoffer van toeval? ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

 Vertaald vanuit het Engels 


Gegroet lieverds, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

 

Het onderwerp van deze maand en zelfs een deel van vorige maand, is timing. De timing waar we het nu over hebben is persoonlijker dan een overzicht. In deze specifieke channeling wil ik het hebben over iets dat echt deel uitmaakt van je dagelijks leven en je bestaan.

 

We hebben het vaak gehad over de energie van verwachtingen en over je manier van denken, zowel positief als negatief. Dat onderwerp gaat over wat er gebeurt als je het bewustzijn ergens op richt. We gaan het nu hebben over timing en synchroniciteit.

 

 

In het bijzonder zijn de energieën waar we het nu over willen hebben de eigenschappen die jullie brengen wat jullie willen creëren.

Nu kun je dat soort energie noemen wat je maar wilt, maar de manier waarop het werkt is heel diepgaand. Het is bijna te diepgaand voor sommigen, omdat ze je zullen vertellen dat het onmogelijk is.

 

Hoe de meeste mensen over het leven denken.

 

Als je de meeste mensen op de planeet over het leven zou kunnen interviewen, zullen ze je vertellen dat je hier bent geboren en dat je - als je geluk hebt - overleeft. Als je geluk hebt, zul je geen ongelukken hebben die je leven kunnen beëindigen of je kunnen verlammen - als je geluk hebt. Natuurlijk, als je geen geluk hebt, zal het het tegenovergestelde zijn en zul je het niet overleven. Dus op een bepaald niveau ben je dus een slachtoffer van toeval. De meesten zouden zeggen dat dit absoluut juist is. Want waarom zou het dat niet zijn? Je hebt geen controle over de toekomst.

 

Jullie zijn misschien niet in staat om de toekomst te beheersen, geliefden, maar jullie kunnen het heden wel beheersen.

 

We hebben jullie verteld over wat sommigen “De Wet van de Aantrekking” noemen. Het is waar je op de één of andere manier energie voor je neerzet, zodat wanneer je aankomt op die plek waar je die energie van verwachting of intentie plaatst, je synchroniciteit krijgt. Synchroniciteit is dat er iets gebeurt dat je pad verandert. Sommigen noemen het geluk.

 

Dus laten we een back-up maken en daar wat meer over praten. Er is iets op deze planeet rond de energie van bewustzijn dat niet noodzakelijkerwijs esoterisch is. Het is fysiek en het wordt Het Veld genoemd. Het is een multidimensionale soep van energie waar het bewustzijn van het menselijk denken en handelen zich bevindt als een soort veld.

 

Dit hele idee, hoe vreemd het ook klinkt, wordt op zoveel niveaus bestudeerd en gevalideerd, dat er op een dag een naam aan zal worden gegeven dat veel beter is dan The Field. Bovendien bepalen de experimenten of bewustzijn de willekeur kan beïnvloeden.

 

Met andere woorden, kun je je eigen “geluk ” creëren? Het antwoord is JA.

 

Voor degenen die verwachten dat er goede dingen gebeuren en de energie van verwachting en intentie in Het Veld stoppen, begint synchroniciteit veel te vaak te gebeuren om geluk te kunnen worden genoemd en die mensen hebben veel meer controle over hun eigen paden.

 

Laat ik het zo zeggen: Wanneer je over onbekende wegen reist, weet je niet waar de kuilen en rotsen zijn of waar de gladde gebieden zijn. Dus in het leven is het hetzelfde. Het is alsof je geblinddoekt bent en je kunt struikelen over de rotsen of in de kuilen stappen. Het heet toeval en geluk.

 

Dan kom ik langs en vertel je dat - als je de energie van je reispad naar de gladde gebieden zou projecteren - er een soort energie is die je daarheen leidt. Dat is synchroniciteit.

 

Inderdaad, sommigen noemen synchroniciteit gewoon geluk! “Jongen, wat een geluk dat je die man hebt ontmoet”, zouden ze kunnen zeggen. Ik zal verder gaan. Ik ga het gecreëerde synchroniciteit noemen. Het is helemaal geen geluk.

 

Intentie verzenden werkt in beide richtingen.

 

Nu hoeft synchroniciteit niet altijd positief te zijn. Ik heb eerder met je gesproken over iets dat je niet al te vaak kunt horen: als je altijd negatief bent, als je investeert in hoe deze planeet jou slachtoffer heeft gemaakt en dat je nooit vooruit zult komen, creëer je je eigen synchroniciteit. Je bouwt eigenlijk energie op maat die je direct meeneemt in wat je verwoordt. Je gaat in elke kuil stappen die er is. Herken je dit? Dan wend je je tot iemand anders en vertel je hen dat je een slachtoffer van de planeet bent.

De waarheid? Je hebt dit besteld van je eigen “menu”.

 

Het is niet het creëren van de toekomst.

 

Je creëert je huidige realiteit terwijl je leeft. Je creëert niet per se je toekomst. In plaats daarvan creëer je je cadeau. Je hebt de verwachting van synchroniciteit in de toekomst NU voor je gelegd en je hebt er een positieve draai aan gegeven. Bewustzijn is energie, en dit is nu bewezen. Je leert nu om deze energie te gebruiken in combinatie met Het Veld. Je zou kunnen zeggen: Het Veld is wat jou informatie aanreikt om de intuïtie te hebben van waar je naartoe moet gaan om diegenen te ontmoeten die er voor je zijn. Vergeet niet dat - alle dingen die momenteel gebeuren - in Het Veld zijn.

 

“Kryon, is dit positief denken? Is dit gewoon iets waar je op hoopt?”

 

Als het gaat om synchroniciteit, wordt het niet gecreëerd door te hopen, lieverds. We hebben je in het verleden informatie gegeven dat deze energie van verwachting bijna hetzelfde is als iets bestellen van een menu. Als je dagelijks welwillende dingen verwacht dan komen ze tevoorschijn. Nu zijn er altijd mensen die hieraan twijfelen en zullen zeggen: “Nou, dat is absurd, want als ik een probleem heb en ik weet de oplossing niet, hoe kan ik dan voor me leggen wat ik niet weet, Kryon?”

 

Dus oh lineaire, laat me je het antwoord daarop geven. Hier is je projectie. Hier is een voorbeeld van je affirmatie:

 

Als ik vooruit loop, zal ik altijd in datgene stappen dat mij de oplossingen voor mijn problemen zal geven.

 

Met andere woorden, je hoeft niet de details voor je te leggen van absoluut alles wat je wilt of zoekt of verwacht. Kijk in plaats daarvan wat het beste voor je is, wat de synchroniciteit van het moment ook zal brengen.

 

 Lieve Geest, God (wat je wilt) laat me altijd in het licht wandelen.

 

 Lieve Geest, God (wat je wilt) zet me op de beste plaatsen waar ik kan zijn.

 

Nu zijn er dingen die je jezelf kunt geven in deze affirmaties en intenties waar mensen zelden aan denken.

 

Sommige situaties om te weten over wat voor soort controle denk je dat je hebt met deze methode? ... Laat ik een vraag stellen.

 

Heb je ooit een ervaring gehad waarbij je op het punt staat om iets te doen, iets dat je misschien van plan was, iets waar je naar uitkeek of iets dat je had verwacht ... en je werd tegengehouden? Heb je ooit gedacht dat dit een antwoord zou kunnen zijn op je intentie? Wat als er iets beters voor je is dan waar je mee bezig bent?

 

Als je zou vragen om synchroniciteit te creëren en daar is iets voor je dat ongepast is, intuïtie kan je tegenhouden als je erop bent afgestemd.

 

Ik zal je vertellen wat er in de weg zit, lieverds. Het is wanneer je je zinnen op iets zet - wat er ook gebeurt - en je krijgt allerlei esoterische tekens en signalen en intuïtie dat je misschien moet wachten. “Luister” je, of ploeg je gewoon naar voren omdat je het wilt? Dan ga je meteen, metaforisch, over tot het instappen in een kuil! Ik denk dat sommigen van jullie deze ervaring hebben gehad. (Kryon glimlacht)

 

Het is een van je grootste nieuwe tools.

 

We hebben het over één van de grootste tools in deze nieuwe energie, en het wordt de hele tijd verbeterd. Sommigen van jullie die leren hoe dit werkt, hebben deze verbazingwekkende dingen al meer dan eens laten gebeuren. Sommigen van jullie die begrijpen hoe dit allemaal werkt, verwachten dingen en weten hoe het voelt als je het doet en gebruiken het elke dag.

 

Je wordt 's ochtends wakker en zegt: 

 

“Wat er deze dag ook met me gebeurt, ik zal de dingen projecteren die ze zullen oplossen. Ik zal niet weten wat die dingen zijn, maar ik zal worden geleid om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, de juiste mensen te ontmoeten en afgestemd te blijven op de synchroniciteit die ik moet zien.”

 

Er zijn ook mensen die iets heel bijzonders beginnen te begrijpen: degenen die je onderweg tegenkomt, kunnen heel goed iets voor je hebben, ook al lijkt het er niet op. Degenen die je onderweg zou kunnen ontmoeten, tegen wie je normaal gesproken gewoon “hallo” zou zeggen en verder zou gaan, kunnen diepgaande informatie of richting voor je hebben die je leven zal veranderen. Dat betekent dus dat je situaties die Spirit je brengt anders moet onderzoeken, omdat je erom hebt gevraagd! Je herkende gewoon niet wat ze waren.

 

Meer dan synchroniciteit, hebben we het nu over geschenken die je daadwerkelijk hebt geprojecteerd en gevraagd, die je soms mist. Het draait allemaal om timing.


Het is een mooie gedachte nietwaar, dat jij als mens misschien controle hebt over je leven of geluk?

 

Ik wil dat je even met me meedenkt, misschien zelfs je pad een beetje projecteert.

 

Daar zit je dan. Voor sommigen van jullie is dit nieuw, en misschien willen jullie iets meer een idee van waar ik het over heb. Dus laten we er eens doorheen gaan.

 

Het is zo belangrijk dat je begrijpt dat dit te doen is. Het is meer dan te doen, dit is iets dat je nu kunt gebruiken. Het is alledaagse, praktische, esoterische informatie die werkt.

 

 “Lieve Spirit, ik ben onzeker over mijn toekomst.” ...

 

 “Lieve Geest, misschien heb ik  “dit of dat” ...

 

...

 

Projecteer vervolgens hoe je wilt dat dit zich ontvouwt: zeg: “Laat me voor me projecteren wat ik nodig heb om mijn leven soepel te laten verlopen.”

 

Doe dit voor jezelf, niet voor anderen. Ze moeten het voor zichzelf doen, omdat het 'mensspecifiek' is. Maar in het proces zullen anderen in je zien wat je hebt gedaan, dus het kan hen ook helpen.

 

 “Lieve Geest, laat me in mijn oplossingen lopen.”

 

 “Lieve Geest, breng me de juiste scenario's en de juiste mensen, en de juiste relaties die ik nodig heb om vooruit te komen in liefde.”

 

En – de beste die we je al zo vaak hebben verteld:

 

 “Lieve God, laat me zien wat ik moet weten.”

 

Als je de moed hebt om dat te zeggen, heb dan ook de moed om de details van wat je verwacht weg te wuiven. Wat als je “A” verwachtte en je in plaats daarvan “B” kreeg? Wat als “B” veel waardevoller was dan “A”, maar je zat zo vast op “A” dat je het “A” -pad afging en je “B” miste?

 

Dit zijn dingen waar je aan moet wennen:

 

De details van je verwachtingen negeren en oké zijn met iets beters. Je weet nooit wat Spirit je gaat geven, vooral als je meer openstaat voor liefde en schoonheid dan je zelfs maar had verwacht.

 

Je bent prachtig. God houdt zoveel van je en is zo bereid om je hand vast te pakken en je naar de synchroniciteit te leiden die je verdient. Maar met vrije keuze is je intentie KONING!

 

Je leeft niet in een kans-wereld als je ervoor kiest om deze tool te gebruiken voor een soepeler pad, geliefden.

 

Ik zou je deze dingen niet vertellen als ze niet waar waren. Er zijn nu velen die precies dit hebben meegemaakt en ze zijn er nu afhankelijk van voor hun dagelijks leven.

 

Gezegend is de mens die de macht begrijpt die hij werkelijk heeft over het dagelijks leven en gebeurtenissen

 

Ontspan hierin, lieverds.

 

En zo is het.

 

Kryon

 

Lee Carroll

www.menus.kryon.com