Ben je bewust hoe je spreekt over jezelf? ♥ Daniel Derweduwen ♥ Lichtwerkers Nederland

Ik merk soms in de vele consulten die ik geef dat mensen het soms niet doorhebben dat ze hun eigen beeld en zelfwaarde continu naar beneden halen door hun manier van spreken. Dat tast het zelfvertrouwen aan.

Ik zou zeggen, probeer eens na te gaan wat je zegt en vooral hoe je het zegt. Het komt erop neer, als je iets niet wilt in het leven, dat het beter is dat je het niet zegt. Besef dat je altijd kunt kiezen wat je ZEGT en DENKT.

❥ Alles in het leven is een keuze, geen keuze maken is ook een keuze.

De kunst is te begrijpen om het woordje 'moeten' niet langer meer te gebruiken. Dit woordje is dwangmatig, en zonder dat je het weet zit het in je comfortzone ingebakken en zet je jezelf continu onder druk. Jouw lichaam vindt dit absoluut niet leuk. Door te ‘moeten’ ga je jouw levensenergie gebruiken om iets te bereiken dat in feite niet bij je past op dit moment. Je vergeet aandacht te geven aan jouw uniciteit, jouw authenticiteit. Dat tast eveneens het zelfvertrouwen aan.

 

Dus ben jij bewust hoe je over jezelf spreekt?

 

Zowel lichamelijk als geestelijk kun je enorm gestresst raken als je steeds zegt: ik moet dit doen, of ik moet opstaan, of ik moet de ander helpen, anders ben ik niet goed, ik moet mijzelf bewijzen, ik moet dingen doen die niet leuk zijn enzovoort. Ik weet dat onze maatschappij nogal hectisch is, maar moet dat ten koste gaan van je gezondheid?

Misschien is het beter om in de plaats te zeggen: 'Ik kies ervoor om dit of dat te doen...' zonder een verantwoording te moeten afleggen. Je leven komt daardoor in een ander licht te staan. Plots besef je dat alles een keuze wordt, ook al lijkt dit niet zo, maar toch is het zo.

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf. Je bent veel meer dan je denkt

Daniel Derweduwen
danielderweduwen.be
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.