Arcturian channeling november (2) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Marilyn Raffaele channelt The Arcturian Group

November (2) 2023, vertaald vanuit het Engels


Welkom lieve lezers. Het is belangrijk om te begrijpen dat jullie het zijn, de lezers, die de inhoud van elke boodschap voortbrengen.

De intentie om meer volledig spiritueel te ontwaken manifesteert zich automatisch naar buiten toe als nieuwe inzichten en begrip die vaak komen van waar je het het minst verwacht - een woord van een vreemde of vriend, een ervaring, een plotseling inzicht, een boek of artikel, een gechannelde boodschap of het belangrijkste: van binnenuit.

 

Twijfel er nooit aan dat alles volgens plan verloopt. Het lijkt misschien alsof er op dit moment niets positiefs plaatsvindt, maar zoals we al eerder hebben gezegd, vereist het bewegen naar een hogere frequentie voor de aarde en individuen het opruimen van dichte en verouderde energieën, die al aanwezig zijn. Dit vindt gewoonlijk plaats in de vorm van activering, observatie, evaluatie en vervolgens eliminatie.


 Een groot deel van het geweld dat jullie momenteel zien tussen individuen en landen bestaat uit energieën die duizenden jaren geleden zijn gecreëerd.

 

Omdat steeds meer individuen zich openen voor een gevoel van eenheid, begint een groot deel van de wereld de zinloosheid en domheid van oorlog in te zien. Probeer geen partij te kiezen, want als je dat doet, voeg je alleen maar meer energie toe aan de situatie. Je hebt recht op je mening, maar doe dat meer als toeschouwer dan als deelnemer, tenzij je geleid wordt om actief te zijn. Iets anders dan God als macht aanvaarden is oude energie, ook al zou de schijn het tegendeel beweren.

 

Sta het proces toe. Toestaan betekent niet ontkennen, je er niet tegen verzetten of doen alsof je je niet bewust bent van één of andere negatieve verschijning, maar betekent veeleer opzij gaan en toestaan dat het zich ontvouwt zoals het zich ontvouwt, zonder het van extra kracht te voorzien. Omdat God de enige kracht is, heeft niets op zichzelf meer kracht dan wat jij het geeft. Het geloof in afscheiding van God en anderen is de basis van alle oorlog, geweld, oneerlijkheid, misbruik en kwesties van macht over.

 

Alle onenigheid is een manifestatie van de dualiteit, afscheiding en/of twee-machten-staat-van-bewustzijn. Omdat er niets anders bestaat dan God/Goddelijk Bewustzijn, is het de werkelijke substantie van alles wat als materieel wordt waargenomen. Omdat elke persoon een geïndividualiseerde uitdrukking is van dit ene Goddelijke Bewustzijn, zijn ook zij voortdurend aan het creëren en afdrukken vanuit bewustzijn.

 

 Leven in drie dimensioneel bewustzijn is als kijken naar het leven door een met modder bedekt raam. Elk stukje waarheid dat iemands bewustzijnsstaat wordt, reinigt een deel van het raam totdat na vele levens van leren en ervaren het raam van de persoon eindelijk schoon is, waardoor hij/zij de wereld op een nieuwe, hogere en meer werkelijke manier kan zien. De modder is niets meer dan illusie, het residu van concepten en overtuigingen die nooit echt waren.

 

De geest is een weg van bewustzijn, de tolk die bewustzijn in manifestatie brengt. Gods bewustzijn is, heeft en zal altijd oneindig de volheid van Zichzelf blijven uitdrukken via Goddelijke Denkgeest. Op dezelfde manier drukt de menselijke geest de inhoud van zijn bewustzijnstoestand uit. De menselijke geest interpreteert iemands bewustzijnstoestand automatisch als... Een geest en bewustzijn gevuld met overtuigingen van dualiteit, afscheiding en twee machten, zal zich automatisch uiten als een oneindige verscheidenheid aan vormen die deze overtuigingen weerspiegelen - soms goed en soms slecht (dualiteit).

 

Bewustzijn is het beslag, geest is de muffinvorm

 

Het kan lijken alsof je op de één of andere manier faalt op je spirituele reis als of wanneer je problemen ervaart die een resonantie weerspiegelen die lager is dan je huidige staat van bewustzijn. Je faalt niet of keert niet terug naar een vorige staat van bewustzijn, maar ervaart gewoon oude energieën die zich aanbieden om te zuiveren. Sta het proces toe en denk eraan nooit iets van een lagere resonantie te claimen als zijnde persoonlijk van jou. De enige kwaliteiten die de jouwe zijn of ooit kunnen zijn, zijn Goddelijke Kwaliteiten.

 

Iedereen ruimt momenteel oude energie op. Het maakt deel uit van het ascentieproces. Een leven in een minder geëvolueerde staat van bewustzijn heeft een opeenhoping van laag resonerende energie gecreëerd die moet worden opgeruimd om iemand in lijn te brengen met de hogere frequenties van een nieuwe en meer geëvolueerde aarde. Clearings hebben vaak betrekking op delen van het fysieke lichaam die verzwakt zijn door ziekte, ongeluk of een probleem uit het vorige leven. Iemand die bijvoorbeeld in één of meer levens aan tuberculose heeft geleden en eraan is gestorven, kan op dit moment te maken krijgen met longproblemen.

 

 Observeer en erken God als dat wat in en door alles stroomt. Wanneer je een dag hebt waarop alles perfect op zijn plaats lijkt te vallen, erken dat dan als Goddelijke harmonie die zich door jou manifesteert. Wanneer je getuige bent van gevallen van liefde, vergevingsgezindheid, geduld enzovoort, erken dan dat het niet de individuen zelf zijn, maar dat God Zijn kwaliteiten via hen tot uitdrukking brengt.

 

Op zichzelf hebben mensen geen liefde, vergeving, geduld, vrijgevigheid, enz., te geven. Dit zijn Goddelijke Kwaliteiten die alleen tot uitdrukking kunnen komen door bewustzijn dat ervoor openstaat en ermee in overeenstemming is. Kijk nooit naar een persoon voor liefde, vergeving, geduld enz. ongeacht hoe een situatie zou moeten zijn, want een mens heeft het niets te geven tenzij hij ervoor openstaat dat het door hem heen stroomt. Kijk alleen naar God voor Goddelijke Kwaliteiten en je zult merken dat ze naar je toe stromen van waar je ze het minst verwacht.

 

Accepteer en vertrouw erop dat alles wat je zoekt al volledig aanwezig is in en als jou. Het woord Ik is heilig en creatief. Ik is God en niet het persoonlijke ego gevoel van zelf zoals de meesten geloven. Het is heel belangrijk om je dit te herinneren wanneer je in de verleiding komt om tegen jezelf te zeggen: Ik ben ziek. Ik ben arm. Ik ben dom. enz. Vergeet nooit dat je een schepper bent.

 

Sta Ik toe om zich uit te drukken zonder conditionering en ego-inmenging door het besef dat God al volledig aanwezig is waar jij bent en dat elke poging om een God buiten jezelf te beïnvloeden of er contact mee te maken een vorm van afgoderij is.

 

Als het Goddelijk Bewustzijn dat ik BEN, wat kies ik dan om te creëren?

 

 

The Arcturian Group

 
Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.