Arcturian channeling augustus 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland


Marilyn Raffaele channelt The Arcturian Group

Augustus 2023, vertaald vanuit het Engels


Dierbaren, opnieuw verwelkomen we jullie bij onze boodschap.

 

Velen zijn geneigd om te twijfelen en vraagtekens te zetten bij het hele idee van het ascensieproces en dit is begrijpelijk omdat het in deze tijden van toenemend geweld en onbegrip tussen landen en individuen heel gemakkelijk is om dit te doen.

Het ascensieproces brengt automatisch verandering met zich mee, maar voorbij het valse geloofssysteem - dat de wereld duizenden jaren heeft geregeerd - moet dit zich geleidelijk aan ontvouwen in de aanwezigheid van angst en weerstand tegen verandering.  

 

Veel lang geaccepteerde overtuigingen veranderen of verdwijnen zelfs door de aanwezigheid van de steeds intensere hoogfrequente energie die nu naar de aarde stroomt. Deze energieën leggen de onderliggende onwaarheid bloot van veel dat lang als waarheid en realiteit is geaccepteerd.

Zij die hun leven afhankelijk hebben gemaakt van één bepaald geloofssysteem raken in paniek wanneer het begint af te brokkelen omdat ze niets hebben om het door te vervangen. Jullie zien het resultaat hiervan in de acties van zovelen die nu proberen verouderde tradities en hun geloofssystemen opnieuw te creëren en op te dringen aan anderen, zelfs met geweld. 

Empowerment is een spirituele kwaliteit, een facet van evolutie, maar voor velen die dit nieuwe gevoel van empowerment nog niet begrijpen, voelt het als toestemming om hun wil en overtuigingen aan anderen op te leggen.


Je overtuigingen opdringen aan anderen, of het nu familie, vrienden of vreemden zijn, ongeacht de intentie, weerspiegelt het afscheidings/ego bewustzijn op het hoogste niveau.

Ook dit zal uiteindelijk voorbijgaan omdat het velen dwingt om hun eigen overtuigingen te heroverwegen en vraagtekens te zetten bij veel van wat ze automatisch hebben geaccepteerd.

 Het maakt deel uit van het ascensieproces : blootstelling, vragen stellen, zien met nieuwe ogen, verandering.

 

Jullie zijn ook getuige van de acties van velen die zich gerechtigd voelen om gemeen, onaangenaam en gewelddadig te zijn omdat hun nieuwe gevoel van macht voelt als toestemming om de oude emoties en overtuigingen te uiten die ze voorheen in toom hielden.

Ook dit is een deel van het ascensieproces.

Op een gegeven moment zullen ze zich realiseren, hetzij door anderen, in zichzelf, of door energieterugkoppeling, hoeveel pijn hun woorden en daden veroorzaken en ook daaruit beginnen ze wakker te worden op de een of andere manier.

Velen begrijpen nog niet dat hun ware aard Goddelijk is en dat de driedimensionale ervaringen van hun leven stappen zijn op het pad van spirituele evolutie. Ze zien de dood eerder als een vijand dan als de handeling van het simpelweg verplaatsen van de ene locatie naar de andere.

 De drugsepidemie kan als resultaat worden gezien van zovelen die aanvoelen dat er meer in het leven moet zijn, maar niet weten hoe er toegang toe te krijgen.

Wees niet te bezorgd over sterfgevallen als gevolg van overdoses, want deze geliefden leren uit deze ervaring een krachtige les over het zoeken buiten jezelf en zullen naar de aarde terugkeren met veel meer wijsheid.

Velen van jullie ervaren op dit moment uitputting, lichamelijke pijnen en misselijkheid


Dit komt omdat de hogere frequentie-energieën die nu naar de aarde stromen zeer intens zijn geworden, waardoor overgebleven “zakken” van laag resonerende energie - uit vorige levens en ook uit dit leven - “gedwongen” worden om door en uit het lichaam te bewegen, waardoor velen van jullie de energie fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel ervaren.

Sommige zijn traumatische verwondingen, ongelukken, martelingen, die de dood of een leven vol pijn tot gevolg kunnen hebben gehad. Sommige zijn een ziekte die je door je levens heen hebt meegedragen en als de energie opruimt, beïnvloedt het hetzelfde gebied van het lichaam.

Clearings hebben vaak te maken met gehechtheden uit het verleden aan een persoon (Ik zal altijd van je houden) of bepaalde plaatsen, landen en geloofssystemen. Het kost energie om de nieuwe en hogere frequenties te integreren en de vereiste veranderingen in het fysieke lichaam aan te brengen, waardoor er minder energie overblijft dan je gewend bent. 

 Vertrouw erop dat alles wat op dit moment in je leven plaatsvindt, deel uitmaakt van je reis naar een hogere staat van bewustzijn.

Als je bewustzijn voldoende verruimd is en je in staat bent om deze boodschappen te lezen, wees er dan verzekerd van dat je Hogere Zelf het proces begeleidt en dat naar je toe trekt wat nodig is. Jouw enige taak is om met je intentie aan te geven dat je van plan bent om te evolueren, om oude energie die jou niet meer dient op te ruimen en dan uit de weg te gaan.

Mensen zijn door levens heen geprogrammeerd om iets te “doen” om iets te laten gebeuren. In plaats van gewoon te Zijn. Dat behoord nu tot het verleden. Stap in je Licht en sta gewoon het proces toe.

 

Treur niet om het verlies van iets, hoe goed het ook geweest mag zijn


De creaties van dualiteit, afscheiding en het geloof in twee machten zijn en waren altijd onwerkelijke, illusoire concepten met niets om hun materiële verschijning permanent op zijn plaats te houden, ongeacht hoe prachtig ze ook mogen lijken. Dit betekent niet dat deze dingen niet opnieuw zullen verschijnen in een nieuwe vorm, want al het materiële is een concept / een uitingsvorm van een permanente spirituele realiteit. De meeste menselijke ogen zien de werkelijkheid van de dingen nog niet.

Als je de ware essentie van een boom zou zien, zou je een fonkelende heldere vorm zien met takken van hoog resonerend licht die in verbinding staan met alle bomen eromheen.

Vrede is een Goddelijke kwaliteit,  het is de manifestatie van de eenheid van alles binnen EEN. Vrede is niet iets waarover onderhandeld kan worden tussen leiders van landen die geloven dat ze afgescheiden zijn, beter zijn of recht hebben op wat een ander land heeft.

Omdat vrede een staat van bewustzijn is, moet het de allesoverheersende energie van het collectief worden voordat ware vrede zich volledig op aarde zal manifesteren


Vrede gaat simpelweg over het ontwaken voor de realiteit - dat er maar EEN is en dat EEN zich manifesteert in, door en als elk levend wezen. Draag vrede met je mee terwijl je je dag doorneemt, zelfs wanneer of als je je in situaties bevindt die je niet leuk vindt of waarin je niet wilt zijn. Probeer geen macht te geven aan een baan, relatie of welke situatie dan ook, want dat geeft het alleen maar meer energie. 

 

Geloof niet in leringen die zeggen dat het liefde is om in een misbruikrelatie te blijven of te blijven in een situatie die je consequent in een laag resonerende energie trekt. Spirituele bekrachtiging stelt iemand in staat om zich liefdevol, vastberaden en zonder schuldgevoel te verwijderen uit elke situatie die hem bindt aan negatieve energie of misbruik. Je bent op geen enkele manier verplicht om in situaties te blijven van fysiek, emotioneel of mentaal misbruik en om dit te doen onder druk van anderen is het menselijke denken dat geen Zelfliefde of respect voor je eigen Goddelijkheid weerspiegelt.

Het is echter heel belangrijk om in deze situaties naar je innerlijke leiding en intuïtie te luisteren


Er zijn momenten waarop een situatie van misbruik een voor de geboorte gekozen ervaring kan zijn, omdat de persoon zich spiritueel gereed voelt om het op te ruimen en er overheen te stappen als iets dat ze met zich mee hebben gesleept in vele levens. Zelfs wanneer je noodzakelijke woorden spreekt die hard kunnen klinken maar de taal zijn waarmee de anderen zich kunnen identificeren, onthoud dan altijd dat ook zij Goddelijke wezens op aarde zijn om te leren. Wanneer je jezelf op deze manier uit elke negatieve situatie verwijdert in plaats van met woede en haat, creëer je geen energie (karma) die later opgelost dient te worden.

 

Velen van jullie ervaren een gevoel van verdriet


Verdriet om oude en schijnbaar betere tijden, verdriet om het verlies van een vriend of familie door de dood of een verschil in geloof... Verdriet om wat je in de wereld ziet...

 Verdriet is een menselijke emotie die voortkomt uit de overtuiging dat er iets echts verloren is gegaan. Niets werkelijks is ooit verloren gegaan of kan ooit verloren gaan. De materiële wereld is een wereld van concepten. Verdriet komt voort uit het geloof dat een of ander concept de realiteit is. 

De derde dimensionale staat van bewustzijn interpreteert de werkelijkheid als goed of slecht, tijdelijk, gevaarlijk, beangstigend, of zelfs goed en prachtig. Materiële vormen zullen altijd veranderen en verdwijnen omdat ze door de geest gevormde beelden zijn van een onderliggende werkelijkheid.

Als individuen evolueren naar een hogere staat van bewustzijn lossen veel van de creaties in hun leven (zowel goede als slechte) gewoon op of verdwijnen ze omdat de energie die ze in stand hield niet langer bestaat. Dit kan zich manifesteren als het beëindigen van een relatie die niet langer in lijn is of een baan, of verandering van locatie.

 Probeer te begrijpen dat deze dingen nietslecht zijn, ze vertegenwoordigen gewoon het proces van overgaan naar een nieuwe staat van bewustzijn.


Onthoud dat bewustzijn de substantie van vorm is.

 

Erken het Licht in ieder mens, ook al is het maar een speldenpuntje.

Jullie kwamen niet zozeer om te lijden en te leren van driedimensionale ervaringen (dat hebben jullie al gedaan) maar om het Licht van jullie geëvolueerd bewustzijn te brengen naar een wereldcollectief dat klaar is om te ontwaken. 

 

Houd je licht hoog geliefden, het is waarvoor je gekomen bent.

The Arcturian Group

 
Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com


 

De verboden man in jou


Jeshua spreekt over mannelijke energie en hoe deze deel uitmaakt van onze ziel, of we nu man of vrouw zijn.

 

Hij maakt onderscheid tussen mannelijke energie die is gebaseerd op angst en controle, en mannelijke energie die verbonden is met het hart.

 

Mannelijke hartsenergie is lang verboden geweest; mannen werden geacht sterk te zijn en hun gevoeligheid te onderdrukken. Daarmee werd ook hun originaliteit en creativiteit aan banden gelegd.

 

Jeshua benadrukt het belang van een terugkeer naar de mannelijke energie van het hart, en nodigt je in deze channeling uit de verboden man in jezelf te ontmoeten.

 

Deze verboden man verbindt jou (man of vrouw) met het mannelijke aspect van je ziel, en helpt jou de energie van je ziel krachtiger uit te drukken in relaties met anderen en met de wereld om je heen.

 

De verboden man in jou

 

 Zondag 6 augustus 2023 om 20:00 uur – vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

 Inleidende meditatie van Gerrit Gielen (audio)

 

 Pamela Kribbe channelt Jeshua (audio)

 

 

 Bonus: korte videoboodschap waarin Pamela een helende meditatie doorgeeft van Jeshua of Maria Magdalena / moeder Aarde / Maria.

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.