Arcturian channeling 3 juli 2022 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland


Beste studenten van Waarheid, welkom bij onze boodschap.  

 

❥ Twijfel er nooit aan dat zich zowel persoonlijk als wereldwijd een Goddelijk Plan ontvouwt. Het was nooit de bedoeling dat de aarde voor altijd een planeet van driedimensionale energie zou blijven, geregeerd door illusoire overtuigingen van dualiteit, scheiding, en twee machten.

 

Eeuwen geleden kozen zielen in nog steeds spirituele vorm ervoor om te ervaren hoe het zou zijn om zich gescheiden te voelen van God. Na verloop van tijd begonnen zij echter te vergeten dat hun ervaringen niet echt waren.

Sommigen raakten verdwaald/vastgelopen in illusies van afscheiding die zij zelf hadden gekozen en afscheiding werd hun staat van bewustzijn waardoor manifestaties van dichtheid konden beginnen. Sommigen herinnerden zich wie ze waren en kozen er wijselijk voor om het spel niet langer mee te spelen, maar velen deden dat niet. Dit is het verhaal van de gevallen engelen.

 

De Aarde is nu klaar om voorbij de oude energieën van afscheiding te evolueren die zo lang hebben geheerst omdat afscheiding nooit een realiteit is geweest


Mensen waren niet bedoeld om in angst te leven, kwetsbaar voor alle door de geest gevormde creaties van materiële zin en afscheiding. Jullie zijn Goddelijke wezens, altijd al geweest en zullen het altijd zijn, maar het geloof van afscheiding is zo diep geworteld geraakt in het collectieve bewustzijn van de aarde dat het een proces moet zijn om hier voorbij te evolueren. 

 

❥ Iedereen moet oude maar nog steeds actieve energie, opgebouwd door honderden levens te hebben geleefd, opruimen voordat hij zich volledig kan afstemmen op de hogere frequenties.

Terwijl steeds meer spirituele lichtenergie naar de aarde stroomt als deel van het ascensieproces, komen oude dichte energieën die lang in de aarde zelf hebben gesluimerd, naar boven.

Hetzelfde gebeurt met individuen.

Oude energieën die van leven op leven zijn opgeslagen en meegedragen in het cel-geheugen komen ook aan de oppervlakte om erkend en gezuiverd te worden.  

 

Grote zuiveringen, waarbij bepaalde overtuigingen in meer dan één leven actief waren, vinden gewoonlijk plaats in stappen die vaak beginnen met een of andere fysieke, emotionele, mentale of spirituele ervaring die hen doet geloven dat ze op de een of andere manier gefaald hebben.

Clearing-ervaringen kunnen variëren van de verwoestende ineenstorting van iemands hele geloofssysteem tot de simpele realisatie van een overtuiging die dieper onderzocht moet worden.

 ❥ De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat er energie gezuiverd moet worden omdat die in andere levens is opgehoopt en opgeslagen en daarom lijken clearing-ervaringen vaak "uit het niets" te komen.

 

Veel opruimingen vinden plaats in de droomstaat. Mensen, plaatsen en situaties die men zich herinnert of mensen die men in dit leven kent, spelen verschillende rollen. Opruimingen vinden meestal in stappen plaats wanneer er meer dan één vorig leven op dezelfde manier bij betrokken was - een oude religieuze groep of sekte, religieuze ordes, of een school van denken die geloften en eden eiste.

❥ Beschouw je clearing-ervaringen eerder als graduaties dan als iets om bang voor te zijn in de wetenschap dat het oplossen van oude energie je op een hoger energetisch niveau zal achterlaten dan toen je die in je energieveld droeg.

 

 

Sommigen geloven dat zij terug kunnen gaan in hun evolutieproces en leven elke dag voortdurend alert op elke "slechte" gedachte die door hun geest kan zweven, uit angst om spiritueel te falen of terug te vallen.

Het is onmogelijk om terug te keren naar een vorige staat van bewustzijn als je er eenmaal overheen bent geëvolueerd


Ja, oude en vertrouwde gedachten zullen een tijdje blijven komen en gaan, maar menselijk denken en bewustzijn zijn niet hetzelfde. Velen hebben geprobeerd terug te gaan naar een gemakkelijker vroegere tijd, maar het spirituele evolutieproces staat een persoon niet toe terug in slaap te vallen wanneer hij eenmaal ontwaakt is tot een aspect van de waarheid.  

 

❥ Spirituele realisatie kan erg ongemakkelijk zijn wanneer een persoon gewend is geraakt aan een vertrouwde comfortabele levensstijl. Een verwezenlijkte waarheid kan worden genegeerd en gebeurt dat ook vaak, maar de zeurende invloed van de verwezenlijking blijft altijd aanwezig en duikt op wanneer dat het minst gewenst is om de pret te bederven.

 

Ieder mens zal op een bepaald moment ontwaken tot zijn ware Zelf-heid, het kan niet worden vermeden omdat het de realiteit is. Ondanks de schijn van het tegendeel is elk individu, ziek of gezond, goed of slecht, rijk of arm, slim of dom, een manifestatie van God/Goddelijk Bewustzijn, simpelweg omdat er niets anders bestaat. Of er is een alomtegenwoordig, almachtig, alwetend Goddelijk Bewustzijn genaamd "God", of er is er geen en de vrije wil staat ieder mens toe dit te aanvaarden of te ontkennen, maar de keuze die zij maken kan nooit de Werkelijkheid veranderen of beïnvloeden.

 

Geloof nooit dat een oneindige God kan worden begrepen met de eindige menselijke geest, want dat kan niet


Velen hebben het geprobeerd en velen geloven ten onrechte dat zij het gedaan hebben, maar de menselijke geest is beperkt door driedimensionale concepten en overtuigingen die nooit de enorme realiteiten van het Goddelijk Bewustzijn kunnen bevatten.

❥ Echter, God kan en zal Zichzelf openbaren aan diegenen die bereid en ontvankelijk zijn, daarom speelt meditatie een belangrijke rol op de spirituele reis.

 

Het werkelijke doel van ware meditatie is spirituele afstemming op de Bron en niet om iets naar wens aan te trekken, ervaringen op te doen, kleuren en visioenen te zien, stemmen te horen, of gewoon om te ontspannen. Heb geen verlangens wanneer je mediteert, anders dan je af te stemmen op en te rusten in eenheid met de Goddelijkheid van je eigen wezen. Dit contact kan zich dan wel of niet manifesteren als meer Licht, meer bewustzijn, genezing, of antwoorden die nodig zijn. Misschien ervaar je iets tijdens de meditatie en misschien ook niet, maar dit maakt de meditatie niet ongeldig. Zoals met alle dingen, is je intentie belangrijk en bij meditatie moet het gewoon afstemming zijn op de Bron binnenin.

 

Het Hoger Zelf is dat facet van jou dat nooit bewust EEN is geweest met de Bron en dat voortdurend je spirituele reis leidt omdat jij het bent.

Je Hogere Zelf trekt de ervaringen naar je toe waar je spiritueel op voorbereid bent en die nodig zijn voor het bereiken van een hogere staat van bewustzijn


❥ Je zult nooit ervaringen krijgen die je vermogen om ervan te leren en te groeien te boven gaan, hoewel het misschien niet zo lijkt wanneer je je overweldigd voelt te midden van een intense moeilijkheid.

 

Wij willen nogmaals over liefde spreken en jullie eraan herinneren dat liefde alles is wat bestaat omdat het de energetische verbinding is die in, door, rond en tussen de oneindige expressies van ÉÉN Goddelijk Bewustzijn stroomt. Liefde beïnvloedt, is een deel van, en beïnvloedt alles. Liefde is de alomtegenwoordige harmonie van EEN, maar wordt op aarde geïnterpreteerd door vensters van dualiteit, scheiding, en twee machten die de vele vele op ego gebaseerde valse creaties van liefde vormen. 

 

"Liefde" wordt vaak gebruikt om een ander fysiek, emotioneel, mentaal te beheersen of te misbruiken en is vaak een excuus om ego-verlangens te vervullen door middel van activiteiten waarbij schuld, geweld, oneerlijkheid of vals slachtofferschap een rol spelen, evenals honderden andere acties die het eigenbelang dienen.

Nog vaker wordt liefde slechts gezien als een emotie in plaats van een staat van bewustzijn


❥ Concepten van liefde als alleen maar seks, romantiek en aantrekkingskracht vormen een groot deel van de driedimensionale illusie.

 

De werkelijkheid van Liefde is eenheid, de verbinding die eeuwig stroomt tussen alle uitdrukkingen van het Ene dat zich manifesteert als de velen.

In de wereld kun je hogere vormen van liefde waarnemen als dienstbaarheid die niet wordt beheerst door op het ego gebaseerd "goed doen" om te worden gezien en geprezen, in de niet-oordelende aanvaarding van de keuzes van anderen, en in degenen die altijd klaar staan om een ander te helpen die hulp nodig heeft, en niet alleen maar hulp wil. (Het is belangrijk om dit onderscheid te maken). Het onvermogen van het driedimensionale bewustzijn om Liefde als Eenheid te begrijpen heeft geresulteerd in de vervormingen van liefde die momenteel springlevend zijn op aarde en voortdurend worden gepromoot via film, televisie, boeken, enz.  

 

❥ De intensiteit van de lichtenergie die nu naar de aarde stroomt, maakt velen wakker voor een dieper gevoel van ontevredenheid met betrekking tot veel algemeen aanvaarde concepten over liefde.

Het resultaat zal te zien zijn in veranderingen in opvattingen over allerlei soorten relaties


Voorheen geaccepteerde en beperkende concepten over liefde in het algemeen beginnen te veranderen nu een hoger gevoel van liefde en de uitdrukking daarvan begint door te dringen tot het collectief. 

 

De meerderheid weet tot nu toe niet dat de realiteit van liefde Eenheid is en zij die alleen in staat zijn om liefde en relaties te accepteren op enge en vaak religieus gebaseerde manieren zullen zich verzetten tegen verandering terwijl ze doorgaan met het beoordelen en veroordelen van hen die in staat zijn om liefde te begrijpen in zijn bredere betekenis die meer in lijn is met de waarheid van EENHEID. 

 

Rust in eenheid en ZIJN eenvoudig -- een waarnemer die weet dat ondanks de schijn, God de enige kracht en werkelijkheid is.

❥ Wanneer je leeft, beweegt en je wezen hebt in deze realisatie, raakt het Licht van je bewustzijn elk ander bewustzijn dat in staat is om het te ontvangen en zich ermee af te stemmen.

 

Omdat er maar EEN is, doe je wat je kwam doen door simpelweg je hoogste Licht te zijn. Twijfel hier nooit aan.  

 

 

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

  


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.