Angst of vertrouwen hebben ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Vraag: Hallo Abraham, ik wil graag weten welke instelling het beste is om gezond te blijven tijdens de pandemie zonder bang te worden. Ik woon in een land waar het aantal besmettingen en overledenen erg hoog is. En ik heb iemand die twee keer in de week komt poetsen maar mensen zeggen tegen me dat dit gevaarlijk is en ik dat niet moet doen. Moet ik bang worden omdat mensen dit tegen me zeggen? Of is het oké dat ik vertrouwen heb dat alles in orde is?

Abraham: Dit is een goed gesprek om te hebben – niet omdat jij het graag wil weten maar omdat het bij veel mensen speelt. En als er iets is wat we belangrijk vinden in onze gesprekken met jullie, dan is het jullie te helpen het pad van de minste weerstand te vinden naar Wie Je Werkelijk Bent, wat zeggen wil dat het onze belangrijkste intentie is om jullie gerust te stellen.

Wij willen je zeggen dat, juist omdat je in een fysieke wereld leeft, er genoeg is om te zien. En in elke situatie, ongeacht hoe hoogvliegend je vibratie ook is, kun je naar een nog hoger vliegend momentum en vibratie geroepen worden.

Moet je bang zijn, vraag je...

En wij zeggen dat dit geen vraag is die beantwoord kan worden. Want angst is iets dat altijd aanwezig zal zijn als je naar iets kijkt wat je niet wilt. En de reden dat angst altijd aanwezig zal zijn als je naar iets kijkt wat je niet wilt, is omdat je Innerlijk Wezen DAAR NIET KIJKT.

Dus als je ergens kijkt waar je Innerlijk Wezen niet kijkt, dan voel je angst; daarom voel je ook Negatieve Emotie in een bepaalde mate. Dat is wat wanhoop is, of depressie, of ontmoediging...... je focust dan op zo’n manier wat je Innerlijk Wezen niet doet.

En dan vraag je, moet ik gewoon vertrouwen hebben? En wat is vertrouwen? Vertrouwen is dat je in de richting van je Innerlijk Wezen focust.

En je kunt je Innerlijk Wezen vertrouwen want je Innerlijk Wezen weet waar alles wat je wilt is, en je Innerlijk Wezen roept je steeds naar dat wat je wilt.

Zie je hoe dit werkt? Met andere woorden, dit zijn gewoon dezelfde vragen. Moet ik bang zijn? Ik heb daar reden toe. Of moet ik vertrouwen? En wat je ons eigenlijk vraagt is:

❥ Moet ik weten dat mijn Innerlijk Wezen bestaat?

❥ Moet ik begrijpen dat ik innerlijke Leiding heb?

❥ Moet ik begrijpen dat ik een Emotioneel geleidingssysteem heb?

❥ Moet ik het focussen en voelen oefenen, gedachte na gedachte, totdat ik mezelf heb laten zien dat ik mijn gevoel kan vertrouwen?

Dat woord ‘vertrouwen’ daar willen we echt even induiken met jou, want het is niet dat je Innerlijk Wezen wel of niet vertrouwenswaardig is. Dat is absoluut zo.

 

Je Innerlijk Wezen IS Bron-Energie en je kunt erop vertrouwen!

 

Maar dat is niet de vraag op dit moment. De vraag is: Kan ik op mezelf vertrouwen of ik het wel of niet hoor? Kan ik vertrouwen onder welke invloed ik sta?

En de manier om het te leren vertrouwen is door het toe te passen, door eromheen te denken, door gedachten te denken en te VOELEN hoe ze voelen; door de absolute correlatie op te merken tussen die gedachte en hoe hij voelde en hoe het zich uitspeelde... en die gedachte en hoe hij voelde en hoe het zich uitspeelde.

En uiteindelijk zal het niet meer gaan om die gedachte en hoe hij voelde en hoe het zich uitspeelde want hoe het zich uitspeelde zal dan niet meer zo belangrijk zijn, omdat je weet aan hoe het VOELT hoe het zich uit zal spelen.

En op die manier zul je leren begrijpen dat je erop kunt vertrouwen.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl


 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.