De Kracht van de Paradox ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland


 Dit is de video preview van het aanstaande event De Kracht van De Paradox op zondag 27 maart 2022, 20:00 uur. Wieteke Koolhof channelt Arjun van De Yahyel in een Q en A setting met Denise Diekstra van Lichtwerkers Nederland.


In deze tijden lijkt onder soms net boven – en boven beneden, bij tijd en wijle kan het lijken of je je bevind op een deinend schip. Zowel lichaam als geest zoeken naar houvast en velen ervaren ascensiesymptomen ten gevolge van de diepe transformaties die nu plaatsvinden en de golven van liefde die stilletjes over ons uitgestort worden op de achtergrond. Ook de Yahyel reiken ons graag weer wat extra liefde aan middels dit event.

 

Door jullie ingezonden vragen die behandeld worden in deze transmissie gaan onder andere over; De kracht van de paradox in onszelf. Wat bedoelde Jezus met: ‘De Eersten zullen de Laatsten zijn’? Manifesteren wij collectief uitvindingen voor bijvoorbeeld vrije energie? Wat bepaald of we die dingen ook echt gaan zien in de toekomst? Hoe gaan de Yahyel om met agressieve ET-volkeren mochten zij die tegenkomen? Zullen wij op een dag als mensheid, onze fysieke realiteit ontgroeid zijn, en blijft deze dan bestaan of niet? Is stiekem alles wat ons een naar gevoel bezorgd ten diepste gebaseerd op een leugen? En nog-veel-meer!

 

Jullie ingezonden vragen die behandeld worden in deze transmissie:

 

 “Het wordt steeds gekker met de wereld lijkt het wel, ik voel me verplicht om op de hoogte te blijven van het nieuws, dus ik volg mainstream media zenders en ook alternatieve berichtgeving, maar deze twee liggen mijlenver uit elkaar en ik weet steeds minder goed wat ik ermee aan moet. Mijn vraag is dus, wat is wijsheid? Want ik word hier heel onrustig van. ’’

 

 “Lieve Arjun, misschien kunnen jullie mij helpen met deze paradox. Er wordt altijd gezegd dat er meer liefde nodig is op aarde. Maar tegelijkertijd zijn er zoveel onbeantwoorde romantische liefdes, of stelletjes en getrouwde mensen die uit elkaar groeien of ineens niet langer op dezelfde golflengte zitten. Maar waarom is dit eigenlijk zo? Waarom moet het allemaal zo moeilijk in deze wereld – als in de basis liefde gewoon alles is wat we nodig hebben?’’

 

 “Beste Arjun, Wat bepaald nu eigenlijk hoeveel impact een negatieve manifestatie op ons maakt? Bijvoorbeeld een reis die misloopt of een ruzie met een familielid. Waarom is de ene persoon door zoiets dagen van slag en een ander haalt gewoon zijn schouders op? Dit lijkt het soms ook heel lastig te maken om empathie te voelen voor elkaar…’’

 

 “Is het waar dat het maken van vision-boards – of het visualiseren van iets wat je graag zou willen hebben, daadwerkelijk helpt bij het manifesteren daarvan?’’

 

 “Iemand met een antisociale persoonlijkheidsstoornis – toont consequent een gebrek aan respect voor de gevoelens van anderen, en schendt zonder problemen de rechten van mensen. Hoe kan dit? Hoe kan zo’n persoon spiritueel ontwikkelen? Is empathie kunnen voelen daarvoor geen noodzaak? En wat is de energetische functie van zo’n persoon in onze wereld?’’

 

 “Over een paradox gesproken: Wat bedoelde Jezus volgens jullie, met: De Eersten zullen de Laatsten zijn?’’

 

 “Als je iets manifesteert wat het groter goed dient, zoals een goed doel of een machine die vrije energie levert. Manifesteren alle mensen die ervan gaan genieten – dan in wezen met je ‘mee’? Hoe werkt dit precies? OH! En wat gebeurd er als zo’n uitvinding wordt gedaan bijvoorbeeld – maar vervolgens wordt onderdrukt? ’’

 

 “In veel healing methodes, worden we met onze aandacht teruggebracht naar een tijdstip in onze jeugd bijvoorbeeld – om een trauma te adresseren. Hiermee kunnen we dan de energie omdraaien en hebben de geloofsovertuigingen of gedragingen die voortkomen uit dat trauma voortaan geen vat meer op ons. MAAR als tijd een illusie is – is dit dan eigenlijk wel nodig? Of zijn er ook andere manieren om trauma te adresseren? Zonder terug te gaan naar de ‘bron’ zeg maar?’’

 

 “Klopt het dat wanneer jij een rotgevoel krijgt van iets (wat jij jezelf vertelt) dat dit dan altijd een geloofsovertuiging is die niet in lijn staat met je hoger zelf? Dus dat dit iets is wat niet WAAR is en dat het daarom zo rot aanvoelt? Bijvoorbeeld rouw. Rouw veroorzaakt één van de meest pijnlijkste vormen van emotie die wij kennen op aarde. Is deze pijn zo sterk voelbaar/aanwezig omdat wat wij onszelf vertellen en laten vertellen over de dood of het iemand ‘verliezen’ aan de dood, niet waar is?’’

 

 “Arjun, blijft er ten alle tijden een fysieke realiteit bestaan? In 1 van de Engelstalige YouTube video’s hoorde ik jou eens zeggen dat wij als mensheid zouden kunnen door-evolueren tot een non fysiek collectief. Mocht dit gebeuren – wat gebeurd er dan met de fysieke realiteit? Blijft die gewoon bestaan? Of verdwijnt die gewoon – wanneer onze behoefte tot het ervaren daarvan, ook verdwijnt?’’

 

 

 “Hoe gaan de Yahyel om met wezens die niet in harmonie met hun omgeving leven? Bijvoorbeeld als ze een gewelddadig ET-ras tegenkomen op 1 van hun reizen?’’

 

Video channeling De Kracht van de Paradox

 

 Zondag 27 maart 2022, 20:00 – (ongeveer) 21:30 uur

 Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel in het Nederlands

 

 met Denise DiekstraBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.