Vooruitblikken op 2020 ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

In de numerologie zijn er prachtige wijsheden te vinden omtrent getallen. Zo wordt het nummer 22 als meester nummer gezien en niet opgeteld tot een 4. 22 staat voor de kosmische orde en is merkbaar als toenemende dualiteit.

Praktisch gezien kun je dit het beste voorstellen als het hoger zetten van het contrast op je telefoon of tv. Hierdoor wordt, dat wat licht is lichter en dat wat donker is, donkerder. 

 

Als dit je niet bewust is, dan kunnen alle nieuwsberichten in 2(0)2(0) heel verontrustend voor je zijn

 

Voor de nieuwszenders zal 2020 een super fantastisch jaar zijn, omdat ze heel veel ellende aan je mede te delen hebben.

❥ Sommigen zullen gaan geloven dat al dat nieuws een aankondiging is van het einde van de wereld. Ze begrijpen niet dat deze duisternis al honderden en honderden jaren bestaat en nu eindelijk wordt getransformeerd en verlicht.

Natuurlijk is het shockerend als men te weten komt over al die baby's en kinderen die al eeuwenlang als seksslaven worden geboren en vreselijk worden misbruikt. Maar de bevrijding daarvan komt eindelijk in zicht en het is prachtig nieuws dat dit nu aan het licht mag komen. Want zolang dit bizarre gedrag in de schaduw blijft plaatsvinden, zal het nooit kunnen veranderen.

 

Het licht aan

 

Als midden in de nacht het licht in de keuken aangaat en de kakkerlakken maken dat ze wegkomen, dan kan je niet meer doen alsof ze er niet zijn.

Of het nu gaat om de politiek, justitie, monarchie, de belastingdienst of andere delen van de samenleving, ze zijn allemaal doordrenkt van gierige en duistere praktijken. 

Zoals sommigen weten ben ik vader van een dochter en een zoon, die geen toegang hebben tot mij en mijn directe familie.

Vanuit de familie van de moeder is er al jaren een totale discriminatie naar mijn familie. Nu ben ik voogd en heb ik een uitspraak van een rechter die voor omgang met de kinderen is, het heeft geen enkele invloed. Er is geen normale handhaving van de uitspraak van de rechter en is er dus in Nederland geen remedie voor liefdesverdriet, dat zich vaak als haat laat zien naar de kinderen, door omgang met de andere ouder te misgunnen. In mijn geval is de haat naar de kinderen zo groot dat ze helemaal geen toegang krijgen tot mijn gehele stamboom. 

En zo zijn er zoveel voorbeelden van justitie, die eindeloze procedures in de hand werkt voor eigen gewin; ons belastinggeld. 

 

Meer liefde

 

Natuurlijk kan ik blijven vasthouden aan een slachtofferrol omdat de kinderen mijn familie niet mogen genieten. Ik bedoel dit niet respectloos naar anderen in deze situatie, maar ik zie juist het begin van de overwinning in 2020 en weet dat we allemaal moeilijke situaties kennen en allemaal klaar zijn voor een liefdevolle wereld. Net als een rups die zijn cocon uittrekt om een vlinder te worden, kunnen wij allemaal onze slachtofferrollen uittrekken en het leven vieren. Het is een keuze die ons is gegeven.

Alle haatdragende en gierige intenties komen steeds meer aan het licht en als we deze mensen kunnen zien vanuit de vreugdevolle vrede in onszelf, dan is het overduidelijk dat deze mensen meer liefde nodig hebben en niet minder. Het is juist het gebrek aan liefde is dat ze primitief maken.

 

Little Pharma

 

Zo is er ook de ziekte-industrie die bewust mensen ziek maakt en houdt en dat deel van Big Pharma is vanaf het jaar 2020 ook vol aan de beurt. Mocht je hier aandelen in hebben dat is het nu de hoogste tijd deze los te laten en een andere richting te kiezen die meer aangesloten is op het hart.

Ik kan hier nog met veel meer voorbeelden komen maar ik wil vooral de boodschap overbrengen dat - als dit alles aan het licht komt, het tijd is voor een feest en dit de zekerste tekenen zijn dat de nieuwe aarde begint te ontluiken.

 

Het nieuwe geldsysteem

 

Dat er omtrent geld veel duistere intenties zijn dat weten we natuurlijk allemaal. Dus ook hier gaat ook veel verandering in komen. Het goud wat de dollar zijn waarde geeft, is al meer dan 15 jaren weg. Ook dat kan op ieder moment duidelijk worden. De bankiers hebben hier een schep bovenop gedaan door illegaal geld vanuit het niets te creëren en totale paniek lijkt niet te voorkomen. 

Natuurlijk zijn er al lang geniale oplossingen voor een situatie zoals deze en is deze transmutatie van het geldsysteem om de hoek en een betere verdeling voor de wereldbevolking onvermijdelijk. Daarbij is het ook een natuurlijk gegeven dat er mensen zullen zijn die totaal in paniek raken omdat ze een groot deel van hun identiteit hebben gekoppeld aan het geld dat ze bezitten. Die zullen mogelijk nog even nodig hebben om dit goede nieuws te begrijpen.

Energie is

 

Meer prachtig nieuws is de magnetische motor die er nu aankomt. Voor je huis, auto of telefoon, altijd eindeloos gratis energie. Geen oplaadkabels meer, geen lichtnet meer, geen grondstoffen meer uit de aarde halen en overal kabels boven en onder de aarde. Een magneet geeft gratis energie voor honderden jaren en gaat zijn intrede maken als motor in 2020.

Mocht je aandelen hebben in olie en gas dan kun je deze ook maar beter zo snel mogelijk verkopen.

Een andere toepassing van de magneet zal zijn voor drinkwater. Door nanotechnologie te gebruiken, magnetisch te maken en de nano’s te programmeren om zich te binden met zout - is er alleen nog een magneet nodig om het zout aan het water te onttrekken. Zo wordt het heel simpel om van zeewater, drinkwater te maken en kunnen we de natuurgebieden met rust laten waar nu het water wordt onttrokken. Dit zal ook het drinkwaterprobleem op aarde voor eens en altijd oplossen. 

Misschien klinkt dit alles voor jou een beetje vreemd en zal het pas waarde hebben als we een jaar of jaren verder zijn. Persoonlijk ben ik buitengewoon dankbaar dat ik jou dit goede nieuws mag meedelen. 

Liefs,

Davy Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief