Vooruitblikken op 2020 ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

In numerologie zijn er prachtige wijsheden omtrent getallen. Zo wordt het nummer 22 als meester nummer gezien en niet opgeteld tot een 4.  22 staat voor de kosmische orde en is merkbaar als toenemende dualiteit.

Praktisch gezien kun je dit het beste voorstellen als het hoger zetten van het contrast op je telefoon of tv. Hierdoor wordt, dat wat licht is lichter en dat wat donker is donkerder. 

 

Als dit je niet bewust is, dan kunnen alle nieuwsberichten in 2(0)2(0) heel verontrustend voor je zijn.

Voor de nieuwszenders zal 2020 een super fantastisch jaar zijn, omdat ze heel veel ellende aan je mede te delen hebben.

Sommigen zullen gaan geloven dat al dat nieuws een aankondiging is van het einde van de wereld en begrijpen niet dat deze duisternis al honderden jaren bestaat en nu eindelijk verlicht en getransformeerd wordt.

Het bevrijden van baby's en kinderen die al eeuwenlang als seksslaven geboren worden, is toch alleen maar prachtig? Dit bewijst toch alleen maar dat we als mensen eindelijk mooier kunnen worden als groep?

Zolang al dit soort bizar menselijk gedrag in de schaduw plaatsvindt zal het nooit veranderen. 

 

Het licht aan

 

Als midden in de nacht het licht in de keuken aangaat en de kakkerlakken maken dat ze wegkomen, dan kan je niet meer doen alsof ze er niet zijn.

Of het nu gaat om de politiek, justitie, monarchie, belastingdienst of andere delen van de samenleving, ze zijn allemaal doordrenkt van gierige, duistere praktijken. 

Zoals sommigen weten ben ik vader van een dochter en een zoon die geen toegang hebben tot mij en mijn directe familie.

Vanuit de familie van de moeder is er al jaren een totale discriminatie naar mijn familie. Nu ben ik voogd en heb ik een uitspraak van een rechter die voor omgang met de kinderen is, het heeft geen enkele invloed. 

Er is geen normale handhaving van de uitspraak van de rechter en is er dus in Nederland geen remedie voor liefdesverdriet, dat zich vaak als haat laat zien naar de kinderen, door omgang met de andere ouder te misgunnen. In mijn geval is de haat naar de kinderen zo groot dat ze helemaal geen toegang krijgen tot mijn gehele stamboom. 

En zo zijn er zoveel voorbeelden van justitie, die eindeloze procedures in de hand werkt voor eigen gewin; ons belastinggeld. 

 

Meer liefde

 

Natuurlijk kan ik blijven vasthouden aan een slachtofferrol omdat de kinderen mijn familie niet mogen genieten. Ik bedoel dit niet respectloos naar anderen in deze situatie, maar ik zie juist de overwinning in 2020 en weet dat we allemaal moeilijke situaties kennen en allemaal klaar zijn voor een liefdevolle wereld. Net als een rups die zijn cocon uittrekt om een vlinder te worden, kunnen wij allemaal onze slachtofferrollen uittrekken en het leven vieren. 

Alle haatdragende gierige intenties komen steeds meer aan het licht en als we deze mensen zien vanuit de vreugdevolle vrede in onszelf dan is het overduidelijk dat deze mensen meer liefde nodig hebben en niet minder. Het gebrek aan liefde is juist dat wat ze primitief maken.

 

Little Pharma

 

Zo is er ook de ziekte-industrie die bewust mensen ziek maakt en dat deel van Big Pharma is in 2020 vol aan de beurt. Mocht je hier aandelen in hebben dat is het nu de hoogste tijd deze los te laten. 

Ik kan hier nog met veel meer voorbeelden komen maar wil vooral de boodschap overbrengen dat als dit alles aan het licht komt, het tijd is voor een feest en dit de zekerste tekenen zijn dat de nieuwe aarde begint te ontluiken.

 

Nieuw geldsysteem

 

Dat er omtrent geld veel duistere intenties zijn dat weten we allemaal wel. Dus hier gaat ook veel verandering komen. Het goud wat de dollar waarde geeft, is al 15 jaren weg, wat ieder moment duidelijk kan gaan worden. De bankiers hebben hier een schep bovenop gedaan door illegaal geld uit het niets te creëren en totale paniek lijkt niet te voorkomen.

Gelukkig zijn er al geniale oplossingen voor een situatie zoals deze en is deze transmutatie van het geldsysteem om de hoek en een betere verdeling onvermijdelijk. Natuurlijk zullen er mensen in je buurt zijn die totaal in paniek raken omdat een groot deel van hun identiteit gekoppeld is aan het geld dat ze bezitten. Die zullen mogelijk nog even nodig hebben om dit goede nieuws te begrijpen.

Energie is

 

Meer prachtig nieuws is de magnetische motor die er nu aankomt. Voor je huis, auto of telefoon, altijd eindeloos gratis energie. Geen oplaadkabels meer, geen grondstoffen uit de aarde halen en geen lichtnet meer en kabels overal boven en onder de aarde. Een magneet geeft gratis energie voor honderden jaren en gaat zijn intrede maken als motor in 2020.

Mocht je aandelen hebben in olie en gas dan kun je deze ook maar beter zo snel mogelijk verkopen.

Een andere toepassing van de magneet zal zijn voor drinkwater. Door nanotechnologie te gebruiken, magnetisch te maken en de nano’s te programmeren zich te binden met zout is er alleen nog een magneet nodig om het zout aan het water te onttrekken. Zo wordt het heel simpel om van zeewater drinkwater te maken en kunnen we de natuurgebieden met rust laten waar nu het water wordt onttrokken en het drinkwaterprobleem op aarde voor eens en altijd oplossen. 

Misschien klinkt dit alles voor jou een beetje vreemd en zal het pas waarde hebben als we een jaar verder zijn. Persoonlijk ben ik buitengewoon dankbaar dat ik jou dit goede nieuws mag meedelen. 

Liefs,

Davy Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Behoefte aan ondersteuning?


❥ Download hier al onze gratis audio opnames (weer nieuwe toegevoegd)

❥ Bekijk hier alle audio opnames in de webshop

Live meedoen met activaties en channelings


❥ Zondag 5 april om 20:00 uur Actuele boodschappen voor Lichtwerkers over het corona virus - Pamela Kribbe channelt Jeshua


Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland