Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding ♥ Paul Wezenbeek ♥ Lichtwerkers Nederland

Ik ben een aantal maanden terug begonnen met affirmaties voor mezelf te gebruiken en daar een hartverbinding aan toe te voegen.

Dit is spontaan ontstaan, ik weet niet of het een bestaande therapie of zoiets is. Dit maakt me ook niet uit. Ik ben er nu achter dat dit een krachtig instrument is om dingen in je leven te veranderen, dingen los te laten of dingen te manifesteren.

Op zich is het nut van affirmaties wel bekend maar als je er een hartverbinding aan toevoegt wordt het veel krachtiger.

Het aantrekken van overvloed in je leven is een bestaansrecht voor elk mens op deze aarde. Er is niets verkeerd aan om dat graag te willen!

Aan jezelf werken. De eerste stappen…

 

Ga in meditatie of rustig zitten en vraag aan jezelf wat echt belangrijk is voor jou. Waar wordt jouw hart blij van… Het gaat erom dat je drie korte affirmaties gaat gebruiken. Het beste is als deze affirmaties een eenheid vormen, een driehoek vormen. Op elkaar afgestemd zijn dus. Deze drie affirmaties zijn belangrijk want deze zullen je hartchakra openen. Ik zal degenen die ik gebruik als voorbeeld nemen.

–   Lieve ziel, ik hou van je

–   Lieve god, ik hou van je

–   Moeder aarde, ik hou van je

Gebruik dus niet drie aardse dingen maar probeer een eenheid met het universum te maken. Daar zend je jouw affirmaties tenslotte naar toe! In het begin had ik er twee en heb sommige nog veranderd. Dat veranderen is geen enkel probleem. Dat gaat bij jou ook gebeuren. Maar dat geeft niet, na verloop van tijd ga je voelen dat je de juiste drie (heilig getal) gevonden hebt. De maan, de zon, je vader, je kind, je geboorteplaats zijn andere voorbeelden. Het gaat er om dat je kiest voor de zaken waar jouw hart blij van wordt!

Aan jezelf werken. De eerste tijd…

 

Probeer jezelf eigen te maken dat je de drie affirmaties in jezelf opzegt. In het begin zal je merken dat je het vergeet maar na verloop van tijd komt dit in je systeem. Maak vooral gebruik van momenten dat je bijvoorbeeld in de auto zit, op de fiets zit, aan het wandelen bent. Dan ben je vaak even niet bezig met andere zaken en is het een goed moment om de affirmaties in jezelf op te zeggen. Maar je mag natuurlijk elk moment van de dag hiervoor benutten.

Ik zeg de drie affirmaties meestal drie keer achter elkaar op. Negen zinnetjes totaal dus. Maar doe het zo vaak je wilt en in de volgorde die bij jou past. Na verloop van tijd zul je merken dat het een automatisme wordt en dat je bij allerlei momenten de affirmaties spontaan in jezelf opzegt. Hoe vaak je dit per dag doet is helemaal aan jou.

Na verloop van tijd ga je ook merken dat als je affirmaties hebt opgezegd dat je hartchakra zich opent…. Leg na het opzeggen van de affirmaties je hand maar eens op je hart en je voelt deze gloeien. Je bent op de juiste weg!!!

Aan jezelf werken. Het vervolg…

 

Na verloop van tijd merk je dat de affirmaties in je systeem zitten. Dat de affirmaties je hart openen… Je bent klaar voor de volgende stap. Je kunt nu namelijk een item waar je aan wilt werken, iets dat je wilt loslaten of iets dat je juist wilt manifesteren aan de affirmaties met hartverbinding toevoegen. Doordat je de hartverbinding gebruikt wordt het werken aan de hierboven genoemde zaken veel doelmatiger. Het komt nu echt vanuit je hart!! Het is nu verbonden aan je hart en dit stuur je het universum in.

Hieronder ga ik wat voorbeelden noemen die je kunt gebruiken. Ik zelf ben nog steeds bezig met mijn eerste item, het onvoorwaardelijk van mezelf houden. Dit zal ik als eerste voorbeeld vermelden. Maar je kunt ook aan verschillende items tegelijk werken natuurlijk.

Als je met affirmaties gaat werken is de positieve affirmaties app die ik heb ontwikkeld een aanrader om erbij te gebruiken.

Voorbeeld 1 – Aan jezelf werken. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Als voorbeeld:  het onvoorwaardelijk van jezelf houden.

Zeg drie keer de drie hartsverbinding (die jij gaat gebruiken) affirmaties in jezelf op. Of meer of minder wat goed voor jou voelt. Zeg meteen daarna tegen jezelf en vul je naam in bij de puntjes…

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Lieve … ik hou onvoorwaardelijk van je

Lieve … je mag er wezen

Lieve … er mag van je gehouden worden

Lieve … …….

Vul het zelf maar aan, dat is persoonlijk en voor iedereen waarschijnlijk anders. Zeg deze zinnetjes dan allemaal bijvoorbeeld 10 keer achter elkaar op of net zoveel dat jij wilt. Schrijf dit op en lees het in het begin van een blaadje op. Later zit het in je systeem en heb je dat niet meer nodig.

Opmerking: Ik doe meestal dus drie keer de basis achter elkaar opzeggen en daarna meteen de zinnetjes met onderwerp. Deze zinnetjes zeg ik dan wel 10 keer achter elkaar op. Dit mag net zoveel keer als jij wilt! Het opzeggen mag hardop of in jezelf.

Opmerking: Er zijn twee mineralen die de affirmaties versterken. Dat zijn woestijnroos en rozenkwarts. Rozenkwarts is helemaal ideaal omdat deze ook nog je hartchakra opent! Als je een klein stukje hebt houdt dit dan in je hand tijdens het opzeggen van de affirmaties. Heb je een groter stuk, houd deze dan vast met beide handen tijdens het opzeggen van de affirmaties.

Opmerking; Als je werkt met affirmaties houdt deze dan voor jezelf. Vertel niet aan anderen wat je onderwerpen zijn. Als je het rond verteld wordt de energie verspreid en raakt de doelmatigheid verloren. Je mag wel over deze methode en hoe het werkt met anderen praten maar houd je onderwerpen geheim!

Voorbeeld 2  – Aan jezelf werken. Negatieve gedachten loslaten.

Als voorbeeld: negatieve gedachten loslaten

Zeg drie keer de drie hartverbinding (die jij gaat gebruiken) affirmaties in jezelf op. Of meer of minder wat goed voor jou voelt. Zeg meteen daarna tegen jezelf en vul je naam in bij de puntjes…

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Ik, …  laat negatieve gedachten los

Ik, …  heb alleen nog maar positieve gedachten

Ik, …  trek positieve situaties aan

Ik, … …….

Vul het zelf maar aan, dat is persoonlijk en voor iedereen waarschijnlijk anders. Zeg deze zinnetjes dan allemaal bv 10 keer achter elkaar of net zoveel dat jij wilt.

Opmerking: Natuurlijk is het niet zo dat je alles hiermee even snel oplost. Sommige emoties die je los wilt laten kunnen heel diep zitten. Voor je iets loslaat is het belangrijk dat je eerst alle pijn, verdriet en gekwetste gevoelens verwerkt. Dit zal per persoon en per emotie sterk verschillen. Zie deze affirmaties met hartverbinding dus als een krachtig hulpmiddel bij dit proces!

Voorbeeld 3 – Aan jezelf werken.  Iets manifesteren in je leven…

Als voorbeeld:  een healing praktijk beginnen

Zeg drie keer de drie hartverbinding (die jij gaat gebruiken) affirmaties in jezelf op. Of meer of minder wat goed voor jou voelt. Zeg meteen daarna tegen jezelf en vul je naam in bij de puntjes…

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Lieve ziel, ik hou van je

Lieve god, ik hou van je

Moeder aarde, ik hou van je

Ik, … run succesvol een healing praktijk

Ik, … help mensen met mijn healingen

Ik, … ik ben het waard om een healing praktijk te runnen

Ik, … …….

Vul het zelf maar aan, dat is persoonlijk en voor iedereen waarschijnlijk anders. Zeg deze zinnetjes dan allemaal bv 10 keer achter elkaar of net zoveel dat jij wilt.

Aan jezelf werken. Tenslotte...

 

Ik ben al een tijdje met mezelf bezig en maak gebruik van deze affirmatie op deze manier. Het voelt heel goed en krachtig voor mij. Het is moeilijk aan te geven hoe lang je zoiets moet doen voor dat het gene wat je wilt ook werkelijkheid wordt. Dit zal per persoon verschillen en ook per proces. Als je ergens niet aan toe bent kun je doen en proberen wat je wilt maar dan ben je er eenvoudig weg nog niet aan toe…

Ik ben er wel van overtuigd dat affirmaties met een hartverbinding zoals hierboven beschreven een sterk hulpmiddel zijn om aan jezelf te werken. Ook dit zal per persoon weer verschillen. Hoe gemakkelijker je jouw hart kunt openen hoe beter het zal gaan.

Wat me wel opvalt nu ik er een tijdje mee bezig ben is dat het vertrouwen in wat ik wil bereiken toeneemt. Ook na een sessie affirmaties opzeggen voel ik me happy! Het proces van spiritueel groeien en zaken in je leven veranderen is gewoon fijn om te ondergaan. het is niet altijd leuk want soms komen er pijnlijke momenten van vroeger naar boven. Je ziel wilt dat je dit ervaart en begrijpt en dat je hiervan leert. Aan jezelf werken vraagt doorzettingsvermogen. Geef niet te snel op. Soms duren processen die je wilt veranderen heel lang. Dit verschilt per persoon en per proces.

Het is eenvoudig in gebruik en kost niets. Het is uit het universum komen aanwaaien en via mijn hart verspreid. Dit moet zo blijven! Ik hoop dat je er iets aan hebt!

Een bekende uitspraak uit de wereld van affirmaties is: `als je 30 keer per dag (bv 3 x 10) een affirmatie zegt en je doet dit 3 weken achter elkaar wordt deze affirmatie de waarheid`.

Alberto Villoldo (de persoon die de Munay-Ki naar het westen heeft gebracht) schrijft in zijn boek `Durf te dromen`:`We creëren de wereld om ons heen door middel van dromen. Niet iedereen is zich hiervan bewust. Villoldo heeft het in dit boek niet over nachtelijke dromen, maar over het dromen met ogen open. Wij hebben de innerlijke kracht om de wereld om ons heen samen met het universum te co-creëren. Om deze dromen werkelijkheid te doen worden, moeten we bereid zijn om ons hart te gebruiken. Als we dit niet doen blijven onze dromen steken op het denkniveau……`

Paul Wezenbeek
https://www.spiri-apps.com

Om je transformatieproces te begeleiden, maar ook om in verbinding met anderen makkelijker deze goede aarding van de nieuwe energie neer te zetten, zijn er extra groepshealings gepland:  'Loslaten oude, aarden nieuwe energie' door Lea van der Eem.

Op 3 dinsdagavonden 17 september, 29 oktober en 3 december van 20:00 uur tot 20:30 uur. Meer info / aanmelden: healings dinsdagavonden

En 3 woensdagochtenden 2 oktober, 23 oktober en 20 november van 09:00 uur tot 9:30 uur. Meer info / aanmelden: healings woensdagochtenden

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.