Wie is Kryon? ♥ Lee Carroll channelt Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

Gegroet lieve mensen, ik ben Kryon van de magnetische dienst.

We houden heel veel van jou. We zijn verliefd op jou. Hoe vaak ik heb ik dat al gezegd? 

Het antwoord is oneindig veel

 

De kern van iedere channeling, ongeacht de onderwerpen, over dat wat komen gaat of hoe dat eruit ziet of misschien de verschillen die je zou voelen.

Als je al die onderwerpen weghaalt kom je bij de kern; pure liefde. 

Er is niet iets anders zoals de liefde van God, de energie van de creatieve Bron, het gaat voorbij aan emoties die je liefde noemt.

Omdat het een combinatie is van diepgaande compassie en de integriteit en de spirit van een creatieve Bron die heel, heel, heel veel om je geeft. Dat is werkelijk onvoorwaardelijke liefde die naar je kijkt zonder enig oordeel. Dat is onvoorwaardelijk, niet dan? Je kan niet in één adem zeggen dat je onvoorwaardelijke liefde hebt van God, maar…. er is wel een oordeel. Dat is er niet!

Laten we het over channeling hebben vandaag. Mogelijk op een manier waarop we dat nog niet hebben gedaan. Is het niet interessant dat als je de channeling van de dag hoort van Jezus dat je daar makkelijker jezelf mee identificeert, omdat het ooit een mens was? Als Kryon doorkomt is er de neiging jezelf af te vragen: “En wie ben jij dan?” Daarom wil ik daar over spreken.

Wij zij allemaal hetzelfde, iedereen in de raad; Kryon, Jezus, in één aspect, we zijn allemaal aan de andere kant van de sluier op dit moment, badend in het licht van de schepper en komen naar jou in het puurste licht dat jij jezelf kunt voorstellen. Het is zo interessant wat jij doet met je brein en hoe jij dat wat lineair is scheidt van dat wat dat niet is. God is niet lineair, God is multidimensionaal, net als jullie lieve mensen. 

Maar ja, het lineaire deel van jezelf is het enige dat je kent en hebt gekend. Terwijl dit ding met de naam mensheid, begint te groeien in een multidimensionaal perspectief, is het net alsof er lichten aangaan op deze planeet. Hierdoor zegt de rest van deze Galaxy: “Kijk, ze beginnen het te begrijpen, misschien is het zelfs veilig om op bezoek te gaan want tot nu toe was het niet veilig om op visite te gaan” Heb je daar ooit aan gedacht? 

Er is iets barbaars aan een lineaire samenleving die zichzelf frequent vermoord. Begrijp je dat? En dan vraag jij jezelf af waarom anderen in deze Galaxy terughoudend zijn tot je volwassen wordt? Nou, je wordt volwassen als samenleving. Je bent nu voorbij dit speciale astronomische punt gegaan in 2012 en is er een esoterische goudmijn opengegaan. Wist je dat je dat niet van plan was? Er werkte zo veel dat tegen, maar het is je gelukt. 

Je zou moeten weten dat er krachten waren die je tegen hielden, in de hoop dat je daar niet voorbij zou gaan en jezelf zou vernietigen.

❥ Er was ook mega veel licht je aan het duwen, wetende dat je het zou gaan redden.

Met jouw vrije wil is het jou gelukt en dat is een boek om te schrijven en dat zal op een dag gebeuren. Een esoterisch boek over hoe je van 2000 naar 2012 bent gegaan.

Ondanks dat veel mensen niet zien dat ieder van jullie letterlijk een held is en nu aan een multidimensionale ontwikkeling zijn begonnen die alles voor jullie zal veranderen. Wat heeft dat met channelen te maken? Nou, dat zal ik je vertellen.

Je kunt je niet voorstellen wat er nu aan de hand is in deze channeling, in dit bericht, zolang je daar zit in een lineair bewustzijn.

De afgelopen 30 jaar was de meest voorkomende vraag aan Kryon: “Wie ben jij.” Ik wil graag even praten met de bomenknuffelaar hier. Ga jij in dat veld van Gaia en voel jij de liefde door je heen stromen terwijl de natuur je begroet en je luistert naar de vogels en je kunt de puurheid van de zuurstof ruiken die je longen instroomt en stop je dan een moment om te eisen dat je moet weten: “Wie je bent?” Dat doe je niet! Er is geen wie, in de natuur, omdat de natuur een wie is met multi-bronnen! 

Het is allemaal samen

 

Er zijn zoveel elementen. Of die elementharen je nu begroeten en feliciteren en van je houden, dat maakt niet uit, je voelt ze allemaal. Als jij verbonden bent met Gaia ben jij een multidimensionaal mens. Dat moet dan wel zo zijn, maar de meeste van jullie zijn dat niet. Daarom begrijp je de cirkel van de realiteit niet en de cirkel van de tijd.

Het klokje tikt voor de meeste. Weinig mensen hebben gehoord dat tijd in een cirkel is. Je hebt één idee en dat is; vooruit, achteruit en nu, en dat is het. Dat is lineair, dat is voor de simpele ziel en dat is niet hoe het werkt. De stem die je nu hoort (leest) is het resultaat van een prachtige samensmelting van het multidimensionale bewustzijn, wat je de ziel noemt, een hoger zelf van een individu en dat wat de multidimensionale liefde is van God aan de andere kant van de sluier. Dat is wie hier spreekt!

Wie, is geen wie maar een entourage die ieder moment verandert. Het maakt niet uit wie channelt, omdat het een multidimensionaal bericht van liefde is. Soms klopt zo’n bericht aan een deur die zo lineair is dat het enige wat je kunt doen, is jezelf afvragen: “Wie is daar.”

Sommige vragen naar wat het verschil is tussen Kryon en alle andere religies op de planeet. Dat vertelt mij maar één ding, je hebt geen idee wie er hier spreekt. Want daar is dat vergelijken met regels, gedragingen, ideeën en lineaire stappen, die niets te maken hebben met de glorie en schoonheid van een multidimensionale liefhebbende God zonder oordeel. 

Zodra je jouw bewustzijn opent voor multidimensionaal denken, breekt het alles helemaal open. Sommigen worden ziek, omdat het lineair zijn van je brein opnieuw moet worden opgestart. Sommigen noemen dat; de nacht van de ziel, zonder te begrijpen dat het opnieuw opstarten je brengt naar een plaats waar je niet eerder was. Een veel weidser denkproces waar je glimlachend uit komt en overal waar je kijkt, zie je dat wat je niet eerder hebt gezien.

Je ziet liefde in iedereen, iedereen, ongeacht wie het is. Je ziet de schepper in iedereen omdat je jezelf realiseert dat iedereen een ziel heeft en dan moet je lachen omdat je ziet dat de ziel meervoud is, het is geen enkelvoud. Zelfs als je denkt dat het zo is, is het toch niet zo.

We zeggen dit zo vaak tegen je. Denk jij dat je een hoger zelf hebt? ‘Sommigen zeggen ja dat doen we.’ Denk je dat je een lager zelf hebt?

‘Uhhmmm, dat is waarschijnlijk, ik zonder mijn hoger zelf en dat is oké.” Oké, hoeveel heb je er nodig voor een groep? “Dus je bedoelt dat mijn ziel een groep is?” Ja, dat is het! “Oh, dus je bedoelt dat ik dat niet ben?” Ja dat is zo! “Hoe kan het mij zijn en een groep?” Ja!

 

Dit is het verschil tussen lineair denken en multidimensionaal denken

 

Je begrijpt het niet, omdat je niet bent gebouwd om dit te begrijpen.

Wat is nu het antwoord op dit alles? Wees stil, ga zitten en wees geliefd. Wees stil, haal adem, ga zitten en wees geliefd. Als je dit toestaat valt al het theater weg; zit ik goed, doe ik het goed, welke hand, gaat allemaal weg. Verwijder, verwijder, verwijder. En in dit proces komen alle nieuwe dingen die je misschien moet weten over jezelf, je nieuwe leven, de nieuwe energie, waarom je hier bent en het plan, die zichzelf implementeren, stap voor stap in je bewustzijn omdat je; bent gaan zitten, hebt ademgehaald en niet bang was geliefd te zijn. 

❥ Heler, luister je? Dat maakt je heling kracht 10 x sterker. Wist je dat? 

Je stopt met al je rituelen en gaat gewoon zitten en geliefd zijn. We hebben dit eerder gezegd, let op wat er gebeurt met je processen.

Er is hier iemand die een boek wilt schrijven maar problemen heeft. Weet je wat de problemen zijn? Jij! Ik wil dat je gaat zitten en diep ademhaalt en niets beslist over het boek, nul, niets! Laat het gewoon naar binnen stromen. Je zult niet snel genoeg kunnen schrijven, zo werkt het. Dit is het verschil tussen lineair denken en multidimensionaal denken.

Terwijl ik deze woorden spreek, begrijpen sommigen van jullie nog steeds niet, wat dit echt inhoudt. Daarom zeg ik het nog een keer. Wat ervaarde de bomenknuffelaar? Hij of zij ervaarde liefde, de liefde van Gaia, de liefde van God de schepper, onvoorwaardelijk, puur en het voelde super. Dus voor nu, ervaar dit en alleen dit, zonder te vragen en controleer jezelf voor bevestiging terwijl je bezig bent. Als je vraagt, vraag om bevestiging voor jezelf en je zult het krijgen omdat je de deur een beetje hebt open gezet naar het jezelf begrijpen. In dit proces is er een evolutionair aspect die je in een multidimensionale ruimte duwt, wat voor sommigen verwarrend is en andere zullen glimlachen en zeggen: “Ik weet wat er hier gebeurt, ik weet het, ik weet het.”

En dat is het verschil tussen degene die zeggen dat ze een lichtwerker zijn en altijd verward rondlopen en iemand die zegt een lichtwerker te zijn en altijd rondloopt met vreugde, zonder vragen en licht.

Waarom moet je alles dat is begrijpen om geliefd te zijn? Beantwoord me dat alsjeblieft. ''Dat heb ik je al gezegd, omdat ik lineair ben'', zou je zeggen en ''omdat ik een product ben van de oude energie'', zou je zeggen en ''zo hoor ik te zijn'', zou je zeggen.

 

Dit is een nieuwe tijd, jij hebt de aspecten met het potentiaal van Meesters

 

En dat hebben jullie allemaal. Als deze wereld begint te denken op een multidimensionale manier, ... Ik zeg het nog een keer, dan is het net alsof er spotlichten van jouw planeet afkomen naar de rest van de Galaxy. En ze zullen naar je kijken en zeggen: “Ik denk dat ze bijna klaar zijn.”

Maar zolang je lineair blijft is het de tijd van de barbaren en jij weet dat ik gelijk heb, want dat is jouw geschiedenis en dat staat op het punt om te veranderen.

Ik zeg deze dingen in waarheid. Sommigen van jullie begrijpen het en sommigen niet, maar het komt van een plaats van liefde; dat is wie hier spreekt.

Die entourage die gerepresenteerd wordt door de creatieve Bron, Spirit, God, allemaal samen, stromend door deze mens, met een draad van puur goud, met een waarheid die niet ontkend kan worden.

Jij bent geliefd en gekend door God. Punt! Doe wat je doet met vrije keuze om dit te implementeren, Nu.

Ik ben Kryon, geliefde van de mensheid en er is hier geen wie, die hier tegen je spreekt. En zo is het. 

Kryon gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com

Vertaling: Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.