Nieuwe lagen van liefde en compassie: volle maan van 24 oktober | Manuela van der Knaap | Lichtwerkers Nederland

Dit is een zeer intense volle Maan. Het proces dat is ingezet met nieuwe Maan wordt nu diep geaard.

Heling strijd van het hart

 

De wonden die het hart nog heeft laten zich ervaren en worden met een enorme helderheid en compassie in het daglicht gezet. De strijd van het hart mag gevoeld worden en kan worden geheeld als we deze benaderen vanuit het erkennen van wat er is.

Als je niet leeft wat je zou kunnen leven, dan ervaar je vanuit onzekerheid te pas en te onpas jaloersheid naar de omgeving (Venus in Schorpioen), omdat die ander iets wat je herkent terug spiegelt.

We mogen voor onszelf gaan staan als een uniek Wezen met een unieke aanpak die voor jou het beste werkt. Dus dat het mag zijn wat het is, wat er leeft in jou. Gewoon omdat jij jezelf het beste kent en echte heling van binnenuit komt. De boosheid van de innerlijke krijger verliest dan zijn kracht niet meer aan vechten voor rechten, maar staat voor zichzelf in rust en weten. De agressie ebt weg en is niet meer nodig. (zwarte Maan in Waterman conjunct Mars en zuidelijke Maansknoop oppositie noordelijke Maansknoop 4de huis en Priapus in Leeuw 5de huis vierkant Maan conjunct Uranus op de ascendant in Stier en ook vierkant Zon, gelukspunt en Venus in Schorpioen op de descendant.)

Jouw unieke bijdrage

De oplossing ligt in het Meesterschap van het grotere omvattende. Een niveau dat alles omvat. Niet hemels, maar super aards, geïntegreerd in ons dagelijks leven. Dit gaat voorbij aan de schaduw van Cheiron in Vissen, voorbij aan schaamte en schuldgevoel en/of de schuldvraag in situaties. (Cheiron in Vissen in 12de huis.) We zijn gewoon allemaal anders en benaderen situaties vanuit een eigen unieke invalshoek, gegroeid en opgebouwd vanuit ervaringen met ons unieke bewustzijn en waar uiteindelijk ook jouw bijdrage ligt aan het geheel. Als we stoppen met vechten om het grote gelijk van het ego, dan kan ieders unieke invalshoek gevierd worden en naast elkaar bestaan. Dat is wat de gift van Waterman is, het nieuwe tijdperk van Waterman, dat tot volgend jaar zomer een flinke boost krijgt met de Godsvonk en instroom van kosmische energie in Waterman (de zwarte Maan).  

Heling van afscheiding

 

Vanaf het moment dat wij als Wezens de dualiteit (Matrix) in kwamen nam het overlevingsmechanisme het over. Het bewustzijn kwam in situaties terecht waarin het niet meer aan het roer zat, maar door ervaringen van destructie heen ging. Een mechanisme wat niet meer gestopt kon worden en zich maar bleef herhalen. Het trauma, de schuldvraag en de schaamte zijn diep en houden nu de dualiteit en afscheiding in stand. Deze diepe wonden kunnen worden geheeld en de liefde kan worden hersteld door alles zonder schuldvraag of schaamte te laten zijn voor wat het is en zo weer thuis te brengen. (Zon en gelukspunt conjunct Venus inconjunct Cheiron in Vissen 12de huis.) Dit begint in jezelf, door jezelf en jouw unieke expressie van je Zelf te erkennen. Daarna kan ook de afscheiding in de wereld geheeld worden doordat je je helemaal verbindt met jouw unieke invalshoek en gift, ontdaan van schuld en schaamte. Er hoeft niet meer diep te worden geleden, het erkennen is voldoende. Gewoon door te zien en erkennen wat dit mechanisme is, keert het om van een overlevingsmechanisme naar een unieke manier waarmee jij kunt uitstromen. (Priapus in 5de huis in Leeuw.)

Jouw unieke bijdrage

 

Deze liefde, veiligheid en rust ligt voorbij het slachtofferschap. Het zijn nieuwe lagen van geïntegreerde eenheid die we nu aan het ontdekken zijn in onszelf. Het gaat niet om meetrillen, om afdekken met de mantel der liefde. Het gaat om het erkennen, zien van de pijn van een herhalend mechanisme wat je dagelijkse waarheid geworden is, maar niet is wie je bent. Dat voel je in alle vezels, als je niet leeft wie je bent, gevangen in een overlevingsmechanisme. Het heeft het bewustzijn meegenomen in een val om tot in de diepste vezels van de stof, van de individualiteit, het ego, het IK, maximaal de afscheiding te ontdekken. Eenieder die daar aan toe is kan nu de dualiteit en afscheiding uit bewegen. Het is tijd om dit steeds herhalende mechanisme te doorzien, te erkennen, te eren en door het slachtofferschap heen te zakken en daarmee met diep geïntegreerde liefde, mededogen en compassie de afscheiding te helen. Zodat het Wezenlijke geleefd kan worden en jouw unieke invalshoek en bijdrage kan stromen in jezelf en in de wereld.

Heb het goed.

 

©Manuela 
www.inzichten.com

Voor de geïnteresseerden:

Woensdagmiddag 24-10 is er weer een kristalmiddag in mijn praktijk in Lisse tussen 13:00 en 16:30 Aanmelden wordt zeer gewaardeerd. Voor meer informatie: http://www.inzichten.com/agenda/inloop-en-kristalmiddag-(okt).html

‘s-avonds woensdagavond 24-10 om 19:45 is er met volle Maan weer een online activatie&meditatie. Voor meer informatie en de link om te registreren:

http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-vm-24-okt.html

Er is een extra workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ ingepland op 17 november 2018. We zijn met een kleine groep van maximaal 5 deelnemers, waarin we de Wezensessentie gaan ontdekken en ook direct toepassen in interactie met elkaar. Voor meer informatie: http://inzichten.com/agenda/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-kristallen-en-edelstenen-(17nov)/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.