Spirituele relatietherapie | Gerrit Gielen | Lichtwerkers Nederland

We leven in een tijd waarin op angst en dualiteit gebaseerde relaties plaats maken voor op liefde gebaseerde relaties.

Een op dualiteit gebaseerde relatie is een relatie waarin jij denkt dat de ander jou compleet maakt. Een op liefde gebaseerde relatie is een relatie waarin jij de ander wilt helpen om uit te groeien tot een compleet mens; het is een relatie tussen twee mensen die elkaar willen stimuleren als ziel geboren te worden, om hier samen op aarde te stralen.

Als jullie ondersteuning nodig hebben bij het bereiken van zo’n relatie, is dit consult iets voor jullie.

Achtergrond


Ieder mens is op het niveau van zijn ziel compleet en omvat zowel het mannelijke als het vrouwelijke. Echter, op het moment van de geboorte wordt een mens al gauw opgesloten in het hokje man of vrouw. Zeker in vroegere tijden. Het gevolg is een verlies van besef van wie we werkelijk zijn.

We proberen dit verlies aan contact met de ziel vaak op te lossen door het vinden van een partner die ons compleet maakt. Het tragische is dat we door die houding de groei van de partner juist belemmeren in plaats van bevorderen. Een vrouw die van haar partner mannelijkheid verwacht zal die mannelijkheid gaan stimuleren. Ze zal bijvoorbeeld willen dat haar man carrière maakt, veel bezit verwerft en machtig wordt. Pas dan verdient die man haar liefde. Zo houdt ze die man weg bij zijn ziel en stimuleert ze hem in de verkeerde richting.

Omgekeerd zal een man die wil dat zijn vrouw heel vrouwelijk is, die vrouw weg houden bij haar mannelijkheid, haar onafhankelijkheid en ondernemendheid. Hij bekrachtigt daardoor haar machteloosheid.

Dit is in de kern het probleem van veel relaties en de reden waarom relaties vaak stuk lopen. In plaats van onze partner te helpen bij zijn of haar groei belemmeren we die groei.

Het basale mechanisme is dit: omdat we ons niet compleet voelen, hebben we allerlei angsten. Vanuit die angst proberen we het gedrag van de partner te controleren. Dit wordt echter door de partner steeds meer als een benauwend hokje ervaren. Voorbeeld: een vrouw heeft geen goed contact met haar mannelijke energie en durft daardoor nauwelijks keuzes te maken. Op basis van die angst verwacht ze van haar man dat die daadkrachtig is en de beslissingen neemt. Als hij dat niet doet, vindt ze hem geen goede man: hij is dan niet mannelijk. Zo wordt hij voortdurend onder druk gezet. Omdat het eigenlijke probleem, namelijk dat zij geen contact heeft met haar mannelijke energie, niet wordt opgelost, wordt die druk alleen maar groter. Die druk belemmert hem om contact te maken met zijn vrouwelijke kant. Uiteindelijk gaat hij de relatie steeds meer ervaren als een hokje waarin hij zich verstikt voelt. Het vrouwelijke deel van zijn ziel dat geboren wil worden, krijgt geen ruimte. Tenslotte verbreekt hij de relatie en laat haar met bittere verwijten achter.

Het doel van de relatietherapie die ik aanbied is om tot een relatie te komen waarin de partners elkaar niet klein houden, maar helpen met hun innerlijke groei. Ze helpen elkaar om uit te groeien tot complete mensen die in contact staan met hun ziel. Ze laten zich in hun relatie met de partner niet langer door hun angsten leiden, maar door liefde voor de ander.

Om dit te bereiken, worden tijdens het consult met behulp van meditaties en geleide fantasieën drie stappen gezet.

1) Bewustwording van je eigen angsten


Het doel van deze eerste stap is het antwoord te vinden op de volgende vragen:

 Wat zijn je angsten? 

 In hoeverre zijn jouw angsten binnen het energetische systeem van jullie relatie uitgegroeid tot een hokje waarin jij je partner opsluit?

2) Bewustwording van de partner als ziel


Zie jij je partner als man of vrouw – of als een compleet wezen dat het mannelijke en vrouwelijke omvat? 

Tijdens deze stap wordt onderzocht in hoeverre jij je partner kunt helpen om uit te groeien tot een compleet wezen. 

In een goede relatie sluit jij je partner niet op in een op angst gebaseerd hokje, maar help jij je partner te bevrijden uit het hokje waarin zij of hij zichzelf heeft opgesloten.

3) Bewustwording van je eigen ziel


Het doel van deze stap is leren voelen dat je als mens veel meer bent dan alleen man of vrouw: je bent een goddelijk wezen dat alle hokjes overstijgt. 

In hoeverre helpt jouw relatie zich met het realiseren van je eigen goddelijkheid? In hoeverre belemmert jouw partner jouw weg naar zelfrealisatie?

In stap drie onderzoeken we dit en communiceren dit naar de partner.

Praktische zaken


Hebben jullie belangstelling voor dit consult, dan kun je me het beste mailen. Het is de bedoeling dat je met zijn tweeën komt. Tijdens het consult ga ik niet in op allerlei wederzijdse verwijten; het is de bedoeling dat we met de bovenstaande drie stappen aan de slag gaan.

E-mail: info@gerrit-gielen.nl

Hoeveel consulten raadzaam zijn, hangt sterk af van situatie en hoe diep jullie er zelf in willen duiken. Maar als regel is één consult voldoende. Gewoonlijk is dan duidelijk wat het probleem precies is en wat er aan gedaan kan worden.

Na afloop geef ik aanwijzingen voor één of meerdere meditaties die thuis herhaald kunnen worden.

Een consult duurt ongeveer één uur en veertig minuten en kost 150 Euro (incl. BTW). 

Indien dit bedrag een probleem vormt, dan is korting en/of gespreide betaling mogelijk.

Consulten kunnen worden afgesproken op maandagochtend, donderdagochtend en zaterdagochtend.

Gebruik de onderstaande knoppen voor contact informatie en routebeschrijving.

© Gerrit Gielen

www.gerrit-gielen.nl 


Zondag 6 januari 2019, hotel de Witte Raaf in Noordwijk |  14:00 uur - 16:30 uur


Programma

Mannelijke en vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd

De overgang die in deze tijd plaats vindt van een ego-gebaseerd bewustzijn naar een hartgedragen bewustzijn heeft ingrijpende gevolgen voor onze levens. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat we anders gaan denken en voelen over wat mannelijkheid en vrouwelijkheid betekenen. Ieder van ons heeft op zielsniveau de beschikking over beide energieën. Als we ons hiervan bewust worden en ons realiseren dat we allereerst “ziel” zijn, kunnen we het mannelijke en vrouwelijke in onszelf meer in balans brengen en oude, beperkende definities ervan loslaten. We kunnen ook de emotionele verwondingen die we als man of vrouw hebben opgelopen gaan helen. Dit alles zal een diepgaand effect hebben op de relaties die we aangaan met een partner of geliefde. Relaties en seksualiteit op hartsniveau geven de ziel de mogelijkheid volledig in te dalen op aarde en helpen vorm te geven aan een Nieuwe Tijd.

In deze gechannelde lezing zal Pamela een boodschap doorgeven van Jeshua over mannelijke en vrouwelijke energie, de weg naar heelwording van oude trauma’s en de betekenis van hartgedragen relaties.

De lezing wordt ingeleid door Gerrit, die een meditatie zal aanbieden over dit thema.

Na de pauze beantwoordt Pamela (via channeling) vragen uit het publiek.

Na afloop is Pamela aanwezig om boeken te signeren.

 

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. Gesprekken met Jeshua en De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl

Gerrit Gielen is spiritueel therapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Voor meer informatie over zijn werk zie www.gerrit-gielen.nl    

Je krijgt een mooie goodiebag van onze officiële sponsor www.cbd4all.org

 

Na afloop is er ruimte om energie uit te wisselen met elkaar / iets drinken met gelijkgestemden/ het ontmoeten van de bloggers voor een ieder die dat wilt. *Deze eventuele consumpties zijn voor eigen rekening


Bestel hier eenvoudig je ticket voor €24,-

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.