Wens meditatie. Wens naar de bron brengen - Paul Wezenbeek - Lichtwerkers NL

We worden in deze meditatie één met de bron, op dat moment ben jij gelijk met de schepper. Dan ben je op dat moment de schepper zelf. Dit laat het uitkomen van jouw wens dichter bij komen.

We hebben allemaal wensen. Dat is mooi, want het doet ons verlangen naar verandering.

We hebben ook allemaal recht op voorspoed. Met een wens meditatie stem je jouw verlangen af op het universum. Met een meditatie sluit je jezelf even af van de buitenwereld. Dan kun je jezelf effectief focussen op jouw wens. Daarom deze wens meditatie.

Tijdens deze wens meditatie vraag ik je om te visualiseren. Beelden combineren met gedachten is gewoon dubbel zo sterk. In het begin is dat niet gemakkelijk, maar blijf dit proberen want het is belangrijk voor het resultaat.

Ook vraag ik je om tijdens deze wens meditatie om te voelen. Iets voelen wat er nog niet bestaat, is erg moeilijk. Toch vraag ik je ook, om dit te proberen tijdens deze wens meditatie. De combinatie van gedachten, visualiseren en voelen is optimaal. Ook in deze tijd waarin zoveel energie naar de aarde komt, is het manifesteren van een wens sneller mogelijk. Het is dus nu de tijd om hiermee te beginnen.

Je mag de wens meditatie net zo vaak doen als jij wilt. Je mag wensen combineren maar tijdens een wens meditatie, wel op één wens tegelijk richten. Houdt het onderwerp van je wens voor jezelf, als je dit met anderen deelt haal je de kracht eraf.

Hieronder beschrijf ik de wens meditatie. Die kun je eerst doorlezen en dan zelf proberen. Ik heb ook een geleide meditatie gemaakt. De stem begeleid je dan tijdens de meditatie. Dit is wel zo gemakkelijk om te doen, vooral als je nog niet zo vertrouwd ben met meditatie. Dan kun je hem later zelf doen zonder de geleide meditatie.

De wens meditatie

 Denk eerst na over een wens.

 Schrijf jouw wens op een papiertje, schrijf deze op in de tegenwoordige tijd. Dus alsof  het al zo is en niet van `ik wil`…

 Zorg dat je niet gestoord wordt en ga zitten. Op een kussen of op een stoel. Rechte rug. Telefoon uit. Lekker rustig meditatiemuziekje op zetten is een optie.

 Sluit je ogen.

 Adem rustig in en uit. Probeer adem te halen via je buik. Volg je ademhaling een tijdje.

 Gedachten komen, probeer ze op een wolk te zetten en zie ze afdrijven. Ontspan je.

 Houdt het papiertje met je wens tussen je handen, met je handpalmen omhoog en voor je hart.

 Denk na over je wens. Spreek de wens in tegenwoordige tijd hardop uit. Doe dit een paar keer. Probeer te voelen dat je graag wilt dat deze wens uitkomt.

 Visualiseer nu dat het papiertje met je wens tussen je handen goud gekleurd is.

 Visualiseer nu dat je handen goud kleuren, zie een bol van goud licht rond je handen. Zie het gouden licht je hart verlichten en dat je hele lichaam gevuld wordt met goud licht. Neem hier de tijd voor.

 Visualiseer nu dat deze bol van goud licht steeds groter wordt, zie dat de bol van goud licht nu om je heen zit. Zie de bol steeds groter worden.

 Visualiseer nu dat de ruimte waarin je zit, zich ook vult met het gouden licht.

 Visualiseer nu dat het hele huis zich vult met goud licht.

 Visualiseer dat jouw buurt zich vult met goud licht.

 Visualiseer nu dat jouw woonplaats helemaal goud is. Zet er een gouden bol omheen.

 Laat het groeien, je provincie en dan je land. Zie het voor je. Dan het continent en dan de aarde met alles erom heen. De aarde met de maan en alle sterren. Bouw dit langzaam op. Vul het met goud licht. Zet er een gouden bol omheen.

 Vul dan het hele universum met het gouden licht. Realiseer je nu, dat jij een deel bent van dat universum. Probeer te voelen dat je er één mee bent.

 Je bent nu één met alles, dus ook met de schepper of schepping. Je mag het god noemen als jij dat wilt of een andere naam. Je bent nu dus de schepping zelf.

 Nu ga je heel erg aan je wens denken. Je gaat de uitkomst van je wens nu visualiseren. Je ziet een film voor je, waarin jouw wens uitkomt. Een film waarin jij de hoofdrol speelt. Ziet het voor je. Voel je blij, want je wens komt uit. Zie het voor je. Neem de tijd. Voel het in je hart, lach en wees blij, je wens komt uit en je bent nu op dit moment één met de schepping. Het universum luistert nu naar jou, neem je tijd. Doe dit zo lang je wilt. Dit mag 5 minuten zijn of een kwartier, dit maakt niet uit.

 Als je tevreden bent, gaan we weer terug naar de realiteit.

 Ga langzaam terug, dezelfde weg. Zie dat je steeds een stapje terug gaat. Van universum, aarde, land ,stad enz. Zie dat het gouden licht, steeds weer kleiner wordt. Je weet dat je wens nog steeds op het briefje staat. Deze wens brengen we nu dus terug naar de aarde, naar het nu. Doe dit langzaam.

 Ga verder terug naar je lichaam, hart en dan je handen. Voel de geweldige lading die jouw energieveld nu heeft. Voel dat de wens in je handen krachtig aan voelt. Als laatste zie je het goud in je handen. Open nu je handen en laat de energie van jouw wens ontsnappen. Doe dit met respect, je mag het bv met liefde weg blazen. Niet het briefje wegblazen! Kijk maar, dit is aan jou.

 Blijf nog even zitten en ga langzaam weer een beetje bewegen. De wens meditatie is klaar.

Je hebt nu jouw wens in contact gebracht met de schepping zelf. Een krachtig instrument. Hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het visualiseren je afgaat. Dit geldt ook voor het voelen, dat is het moeilijkste, maar ook erg belangrijk. Je mag dit net zo vaak herhalen als jij zelf wilt. Je kunt het briefje bijvoorbeeld bewaren in je broekzak of in je tas. Misschien in een doosje en bij een Boeddha beeld zetten… Doe wat goed voelt, het briefje kun je de volgende keer weer gebruiken. 

Hieronder vind je de link van de geleide meditatie. Je hoeft alleen maar mijn stem te volgen. Het beste is om een hoofdtelefoon te gebruiken. Deze meditatie duurt ongeveer 17 minuten. Mijn stem is misschien niet de mooiste die er is, maar ik geef hiermee mijn energie aan jouw wens mee. En ik wens voor iedereen, dat hij of zij heel gelukkig wordt… Visualiseren is niet voor iedereen even gemakkelijk maar hoe meer je dit doet, hoe beter het zal gaan!

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.