Het doorsnijden van energetische koorden / karmische banden ♥ Paul Wezenbeek ♥ Lichtwerkers Nederland

In het verleden heb je veel mensen ontmoet. Contact gehad met mensen. Relaties gehad met mensen. Ook in vorige levens heb je deze contacten gehad. Je hebt misschien ooit in een vorig leven een eed afgelegd die nu nog steeds doorwerkt. Dit kan een eed zijn dat je geen liefde wou ontvangen of in armoede wou leven.

Ieder zijn proces verloopt anders. Sommige mensen dienen nog steeds vele levens te doorlopen om bepaalde levenslessen te ervaren. Dit is prima. Sommige meer ontwikkelde (oude) zielen willen juist in deze tijd verschoont worden van alle karma. Dit is prima.


Als je het gevoel hebt dat je spiritueel verder wilt groeien is het volgende ritueel wellicht iets voor jou. De reden dat je dit artikel leest zegt al genoeg…

 

Aartsengel Michael kan namelijk etherische koorden, banden en eden wegsnijden met zijn zwaard. Hij mag dit alleen doen als jij er om vraagt. Aartsengel Michael is liefde. Het is niet gevaarlijk om te doen. Je mag het net zo vaak herhalen als je wilt. Het is ook leuk om met zijn tweeën te doen. De een kan dan jou begeleiden met de tekst, tijd en de ander blijft in meditatie.

Aartsengel Michael aan het woord

De volgende vier alinea’s zijn gechannelde informatie van Aartsengel Michael over dit onderwerp:

Toch moet je begrijpen hoe jezelf te bevrijden van de wetten van oorzaak en gevolg. Ik kan de banden die je vasthouden niet doorsnijden tenzij je erom vraagt, omdat het jouw vrije wil is om gebonden te willen blijven via deze energetische banden. Deze verbinden je door je gedachten, woorden, handelingen en daden die je verricht hebt vanaf dat je geschapen werd en sinds je op aarde kwam. Deze energetische banden zijn vastgeknoopt in de chakra's, en verbinden je op energetisch niveau met andere wezens, wezens die jij terug moet betalen. Zelfs nadat balans hersteld is tussen beide, is er vaak nog geen ontknoping van de banden. Je zou kunnen zeggen dat nu de tijd is om jezelf je fouten en misstappen te vergeven.

Zo, aardse broeders en zusters, het is nu tijd om jezelf je fouten te vergeven. De tijd is nu om je schuld los te laten. Want, wat zijn zonden eigenlijk? Zonden zijn een concept en een gevoel van schuldig zijn. De tijd is aangekomen om alle contracten, alle banden, alle eden van armoede los te laten. Het heeft geen zin om te bevestigen dat je nu klaar bent voor overvloed als je nog steeds een overgebleven eed van armoede hebt. Het heeft geen zin om te bevestigen dat je klaar bent om alles omvattende liefde te ontvangen, als je in het verleden hebt gezworen dat je niet open bent om liefde te ontvangen. Dergelijke eden houden stand totdat ze opgeschort worden. Ze zijn namelijk vastgelegd in de Akasha Kronieken, in je persoonlijke archieven. Begrijp dat je zelf juist deze blokkades hebt gecreëerd.

Laten we het nu even hebben over banden met andere wezens. Wanneer je een ander kwetst, of het lichamelijk, mentaal of emotioneel is, heb je een band met ze gecreëerd. Je moet begrijpen dat vele mensen vergeten zijn dat deze banden duizenden jaren kunnen blijven bestaan vanwege het gebrek aan vergiffenis aan jezelf. Het is ook zo dat vele mensen niet begrijpen dat als je seksuele gemeenschap hebt met een ander, dat je met de ander verbonden bent door je wortel chakra en door je seksuele chakra voor een periode dat van 7 tot 10 jaar. Ik wil aangeven dat deze banden je vast houden en verbinden met de ander. In het beleven van hun proces, en doorwerken van hun emoties, het verloop van hun mentale processen, zullen jullie ook deze energieën ervaren en ondergaan door deze banden……

Begrijp wel dat je niet bang hoeft te zijn voor het doorsnijden van deze banden. Velen denken dat door deze banden door te snijden ze de verbinding zullen verliezen met hun geliefden. Maar dit is niet waar. Het doorsnijden van deze banden in de chakra's geeft je de kans van een verse start met je geliefden. Het brengt de karmische energieën tussen jullie in evenwicht waardoor jullie een nieuw begin kunnen maken gebaseerd op onvoorwaardelijk liefde in plaats van afhankelijkheid, angst en beheersing.

Ritueel

 

Nu volgt het ritueel om alle eden van armoede te vernietigen, om alle eden om geen liefde te ontvangen ongedaan te maken, alle eden van zwijgen te vernietigen, en ook alle eden die je gemaakt hebt om je emotionele lichaam te negeren. We doen dat met Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Zoek een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Ga rustig zitten op een stoel of kussen. Zet eventueel een rustig muziekje op. Probeer je te ontspannen en adem rustig via je buik in en uit. Leg je handen op je schoot of laat je armen langs je lichaam hangen. Neem de tijd om in een rustige staat te komen. Probeer een kobalt blauwe kleur voor je te zien. Dit is de kleur van Aartsengel Michael. Probeer te visualiseren dat deze kleur je lichaam vult en omringt. Het zwaard waarmee Aartsengel Michael de banden doorsnijd is ook kobalt blauw van kleur.

Roep nu Aartsengel Michael aan en vraag hem of hij wil helpen met het doorsnijden van alle etherische koorden, banden en eden die niet goed voor jou zijn en tegen jou werken. Doe dit met liefde en respect.

Kruin chakra – Focus nu je aandacht bij je kruin chakra. Laat toe dat de energieën van liefde en van licht het doordringen.

Wanneer je zover bent vraag Aartsengel Michael om alle etherische koorden, banden en eden door te snijden die niet goed voor jou zijn en tegen jou werken. Spreek dit hardop uit:

Aartsengel Michael snijd alstublieft in mijn kruin chakra alle etherische koorden, banden en eden door.

Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in en uitademt. Aartsengel Michael doet al het werk voor je. Als je wilt kun je proberen te visualiseren dat dit daadwerkelijk gebeurt (is moeilijk en hoeft niet). Misschien voel je (subtiele) lichamelijke sensaties als rillingen of energie terwijl de koorden gesneden worden. Probeer je kruin chakra als afsluiting in een wit licht te zetten. Dank tenslotte Aartsengel Michael.

Voorhoofdchakra – Focus je nu op je voorhoofdchakra.

Voer hetzelfde ritueel uit. Spreek hardop uit: 

Aartsengel Michael snijd alstublieft in mijn voorhoofdchakra alle etherische koorden, banden en eden door.

Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in en uitademt. Aartsengel Michael doet al het werk voor je. Visualiseer op het einde dat je derde oog open gaat, dat ze gebalanceerd is en in harmonie. Dank tenslotte Aartsengel Michael.

Keelchakra – Focus je nu op je keelchakra. Velen hebben blokkades in de keel chakra. We gaan hier overblijfselen van alle eden van armoede en zwijgen verwijderen. Alle banden die je vastgebonden houden aan anderen door de woorden die je tegen hen hebt gesproken. Voer hetzelfde ritueel uit. Spreek hardop uit: 

Aartsengel Michael snijd alstublieft in mijn keelchakra alle etherische koorden, banden en eden door.

Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in en uitademt. Aartsengel Michael doet al het werk voor je. Voel daarna de vrijheid in dit chakra: Van nu af aan spreek ik mijn waarheid, en geef ik de kennis door aan allen die erom vragen en erin geïnteresseerd zijn. Dank tenslotte Aartsengel Michael.

Hartchakra – Focus je nu op je hartchakra.

Voer hetzelfde ritueel uit. Spreek hardop uit: 

Aartsengel Michael snijd alstublieft in mijn hartchakra alle etherische koorden, banden en eden door.

Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in en uitademt. Aartsengel Michael doet al het werk voor je. Voel daarna je hart open gaan… Probeer te voelen hoe liefde door je heen stroomt en ook door je hart chakra. Voel je hart openen, voel hoe de liefde door je heen stroomt. Wees de liefde! Dank tenslotte Aartsengel Michael.

Zonnevlechtchakra – Focus je nu op je zonevlechtchakra. Dit is waar je de emotionele dingen vasthoudt. Alle herinneringen aan gekwetst worden, onmachtig gemaakt zijn, woede die op je gericht is en woede die je richt op anderen.

Voer hetzelfde ritueel uit. Spreek hardop uit: 

Aartsengel Michael snijd alstublieft in mijn zonnevlechtchakra alle etherische koorden, banden en eden door.

Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in en uitademt. Aartsengel Michael doet al het werk voor je.

Waarschijnlijk voel je een vorm van opluchting daarna. Voel dat het oké is… Dank tenslotte Aartsengel Michael.

Geslachtschakra – Focus je nu op je geslachtschakra. En bevestig dat je er klaar voor bent dat alle psychische krachten verbroken worden, en dat alle overblijfselen van misbruiken en misbruikt worden verwijderd worden (dit kan ook in vorige levens gebeurd zijn!). Zodat je vrij bent om lief te hebben, en vrij bent om te genieten van je eigen menselijk lichaam.

Voer hetzelfde ritueel uit. Spreek hardop uit: 

Aartsengel Michael snijd alstublieft in mijn geslachtschakra alle etherische koorden, banden en eden door.

Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in en uitademt. Aartsengel Michael doet al het werk voor je.Voel dat het oké is… Dank tenslotte Aartsengel Michael.

Wortelchakra – Focus je nu op je wortelchakra. De wortel chakra is een opslag plaats voor angst en woede. Maar ook de plaats waar de kundalini energie huist. Velen hebben blokkades in hun kundalini energie en kunnen het niet omhoog laten bewegen vanwege de hoeveelheid angst. Voer hetzelfde ritueel uit. Spreek hardop uit: 

Aartsengel Michael snijd alstublieft in mijn wortelchakra alle etherische koorden, banden en eden door.

Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in en uitademt. Aartsengel Michael doet al het werk voor je. Voel dat het oké is…Dank tenslotte Aartsengel Michael. Je bent nu klaar met het ritueel van Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Herhalen van ritueel


Je mag dit ritueel met Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden natuurlijk herhalen zo vaak je wilt en het goed voelt. Het zal heus niet in 1 keer allemaal gebeuren en er ontstaan steeds weer nieuwe banden… Ook als je niets voelt of ziet moet je niet denken dat het niet gebeurt. Dat heeft alles te maken met jouw mate van hoog of minder hooggevoeligheid. Vertrouw erop dat het gebeurt! Aartsengel Michael heeft het beste met jou voor!

Paul Wezenbeek
www.spiri-apps.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.