Zoek het gevoel ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 
Jouw taak is niet om uit te zoeken hoe het zal komen, jouw taak is uitzoeken hoe het VOELT als het er is.

 

 Hoe voelt het als je vrijheid hebt van geld?

 

 Hoe voelt het als overvloed in je leven stroomt?

 

 Hoe zou dat voelen?

 

En word dan heel algemeen, “Het voelt als gemak, het voelt als gemak, het voelt als gemak, geen geworstel, het voelt als gemak, gemak, gemak, gemak.

Het voelt als plezier, plezier, het voelt als vrijheid en plezier, en gemak: vrijheid en plezier en gemak en vrijheid en plezier en gemak. Het voelt als gemak en het voelt als plezier en het voelt vrij. En het voelt compleet en gemakkelijk en vrij.”

 

Esther zei altijd tegen Jerry: “Kom, dan halen we een cola en doen we net of we op vakantie zijn.” Het is dat gevoel alsof je op vakantie bent. Het voelt als wakker worden en je niets hoeft te doen. Gewoon dat gevoel van gemak, dat gevoel van vrijheid en gemak en plezier.

 

 En blijf daar een poosje hangen totdat je het echt begint te voelen.

 

En we hebben het niet over waar het vandaan zal komen of wie het zal brengen en wanneer het zal komen en hoe het er zal komen en hoeveel er zal komen.... we hebben het over hoe het VOELT om welvarend te zijn, hoe het VOELT om vrij te zijn van dingen die jou tegenhouden.

 

Het duurt niet zo lang om jezelf naar dat gevoel toe te praten, en als je het eenmaal voelt dan, boem, ben je in de ontvangstmodus. Het duurt helemaal niet lang. Je hoeft niet naar werk te zoeken, niemand hoeft je geld te geven wat je nog tegoed had, niemand hoeft dood te gaan om jou een flinke erfenis achter te laten – niets hoeft er te gebeuren om jou dat gevoel, en dat gevoel, en dat gevoel, en dat gevoel te laten bereiken.

 

En nu ben je op die plek waar je het voelt en nu ben je in lijn gekomen; nu ben je in de ontvangstmodus

 

En dan komt er een gedachte in je op, “Ik denk dat ik daar naartoe ga. Ik denk dat ik dit ga doen. Ik denk dat ik die eens ga bellen.” Nu word je geïnspireerd om iets te gaan doen waardoor je aanhaakt – zo veranderen gedachten in dingen.

 

Maar als je niet eerst de tijd neemt om aan te haken, dan zul je ook de impuls niet ontvangen.


En als je iets doet zonder eerst aan te haken, dan is het net als al die andere dingen die je al eens geprobeerd hebt – de actie brengt je een bepaald voordeel, en je kunt je hoofd en je lichaam gebruiken om dingen van hier naar daar te brengen, maar je hebt zoveel meer voordeel als je eerst in lijn komt (met je Innerlijke Bron) en dan de geïnspireerde actie volgt.

 

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie v Eijk 
www.mijnspirituelenatuur.nl