Zijn er beschermengelen? ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

 

Zijn er beschermengelen?


Abraham:
 Ten eerste gaan die twee woorden niet samen, want een engel is ingetuned, afgestemd en in lijn, en een beschermer is defensief.

 

Gast: Oké, goed punt.

Ik voel me echt goed en weet zeker dat er van ons gehouden wordt en dat alles in orde is. En die momenten dat we gewoon niet op ons best zijn…. Ik viel onderweg eens in slaap achter het stuur en toen hoorde ik, of wat ik dacht te horen was trompetgeschal wat mij wakker maakte, en ik kreeg de auto weer terug de weg op voordat ik een ongeluk kreeg.

Abraham: Dat was een vrachtwagen. [lol]

Gast: Een vrachtwagen? Het is geweldig, wat het ook was, want het zorgde dat iedereen in orde bleef. Dus, is Bron-Energie allemaal hetzelfde, als je kijkt naar de verschillende categorieën en namen waarin ze verdeeld zijn door de religies?

Abraham: Dat is het ook, maar mensen proberen het Niet-fysieke altijd te definiëren door fysieke termen, dus het is normaal dat je het in iets creëert wat van betekenis is voor jou. Maar het is niet nodig om specifieke labels te vinden voor verschillende delen van het Niet-fysieke.

Het is zo’n goede vraag en je zult het antwoord makkelijk horen. Weet je nog dat je ons hebt horen zeggen dat de roep van Bron-Energie voor jou zal klinken zoals je op dat moment bent? Dus als je ingetuned, afgestemd en in lijn bent en je rijdt op de weg, dan stroomt Bron-Energie op zo’n manier door je heen dat het niet is alsof je een gesprek hebt maar alsof Bron-Energie je voertuig bestuurt. Het is alsof je dan een vooruitziende blik hebt.

Heb je niet ooit dat je rijdt en de impuls voelt om langzamer te gaan rijden, en dat die gewoon perfect is want als je de hoek om komt blijkt het verkeer stil te staan, en jij was er klaar voor. En dat gaat zo steeds maar door.

Bron-Energie spreekt dus altijd tot je om jou te brengen naar wat er in je Vibrationele Voorraad is (je Vortex).

Met andere woorden, al die tijd dat je geleefd en gereden hebt, wil je een lang leven, een vervullend leven, en je wilt veilig zijn in het verkeer, en je wilt je goed verplaatsen in het verkeer, je wilt niet alleen veilig zijn voor jezelf maar ook voor anderen. Je hebt genoeg dingen in je Vibrationele Voorraad gelanceerd die Bron-Energie heel goed kent en die jou daar steeds naartoe roept.

 

De vraag is: luister je ook? Ben je op een vibrationele plek om dat te kunnen horen?

 

Jerry heeft een heel mooi verhaal van jaren geleden, lang voordat hij Esther of Abraham op deze manier ontmoette, waar hij in Texas door wat kleine stadjes reed, en er een vrachtwagen vol met padvinders voor hem reed. En toen hij ze wilde passeren, begonnen die kleine rotzakjes met flesjes te gooien, wat echt vervelend was want padvinders zouden goed moeten doen en niet slecht. Maar daar waren ze dan en ze gooiden met flessen. Jerry kon er niet voorbij dus bleef hij er maar achter rijden.

En na verloop van tijd begon hij wat te ontspannen want hij besefte dat ze waarschijnlijk uit de stad kwamen die vijf mijl verderop lag en ze snel genoeg verdwenen zouden zijn. Hij hield dus wat afstand. En toen had een andere auto hem ingehaald en probeerde de padvinders voorbij te rijden maar dat lukte ook niet, dus hield deze ook wat afstand. En toen kwam er een vrachtwagen achter hem rijden en al gauw zat er een hele rij achter de vrachtwagen met padvinders.

En ze reden het stadje binnen en iedereen ging langzamer rijden. En Jerry hoort -jij hoorde trompetgeschal maar Jerry hoort echt zeggen “Rij de stoep op.” Hij zat in een Volkswagenbusje wat hij een blik met een motor erin noemde, en hij reed met z’n busje regelrecht de stoep op. En op dat moment kwam er een vrachtwagen met grind van achteren gereden, zonder remmen, en duwde auto na auto in elkaar, en al die jongens werden flink door elkaar gegooid door de impact.

 

En door de jaren heen vroeg Jerry zich steeds af waarom de stem het niet tegen iedereen zei? En we zeggen, de stem vertelt het tegen iedereen, maar de mate van horen varieert.

 

Afhankelijk van waar je bent, hoor je het via de weg van de Minste Weerstand; je vertaalt het via de weg van de Minste Weerstand op een manier die voor jou het meest van betekenis is.

En je moet begrijpen dat als er zoiets gebeurt, het geen lang, ingewikkeld gesprek kan zijn. Wij vinden dat ‘trompetten’ een goede manier is om iemand wakker te krijgen. En wij vinden dat “Rij de stoep op,” onder die omstandigheden het meest geschikt was.

 Iedereen heeft deze Begeleiding, maar het zijn geen beschermers, het is BEGELEIDING en die roept je steeds naar wat er in je Vibrationele Voorraad zit.

En hoe jij het vertaalt heeft meer te maken met hoeveel tijd je rondhangt in wanhoop en kwaadheid en wraak en frustratie, en hoeveel tijd je rondhangt in hoop en geloven en weten Wie Je Bent.

Gast: Dank je Abraham, dat is prachtig.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nlBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.