Lichtwerkers Nederland

Welkom bij Lichtwerkers Nederland. Een groot en groeiend netwerk waar bewustwording centraal staat. Volg onze blog en Facebook pagina’s en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van spiritualiteit, hooggevoeligheid, genezing, channeling, gezondheid, voeding, vreugde & liefde.

Wij organiseren healings, events, retraites, geven 1 op 1 Lichtwerker sessies, bieden wandelcoaching aan, lichtwerker-meetings en nog zoveel meer.

Sinds 2012 zijn wij steeds actiever op social media met het posten van niet hedendaagse perspectieven. Wij weten hoe belangrijk het is om gelijkgestemden te ontmoeten en bemoediging te geven en daarom doen we, wat we doen. Onze bijna 100.000 internationale volgers laten zien dat het nu echt tijd is voor hun eigen spiritualiteit zonder autoriteit.

Na jaren van transformatie, zelfreflectie, training en het doormaken van innerlijke diepe processen, ook wel “de nacht van de ziel genoemd’, vaak met de persoonlijke leiding/hulp van een Guru zoals Pamela Kribbe, kunnen wij vanuit wat wij persoonlijk hebben getransformeerd, een helpende hand uitreiken, naar een ieder die daarom vraagt. Omdat wij weten, hebben ervaren, hoe ontzettend zwaar het pad kan zijn dat je zielsmatig hebt gekozen, voor je deze reis begon.

Lichtwerkers Nederland is als een kind voor ons. Het is onze passie te delen, te verspreiden, wat wij zelf als kinderen, als niet vervulde behoefte hebben ervaren. En dat is precies wat ook jij te delen hebt: het cadeau is, dat wat je niet hebt gehad.

Onze wens is een ander te inspireren, zaadjes te planten in de harten van de mensen en deze te zien groeien en bloeien. Om te laten zien dat het ook anders kan en dat we liefdevol met elkaar om kunnen gaan, milieuvriendelijker kunnen leven om uiteindelijk te beseffen dat we allen één zijn, die zich in het al ervaart.

Het gaat erom dat je de verandering bent die je zo graag wenst te zien in de wereld en hoe meer zaadjes je mag planten, hoe groter de oogst voor ons allemaal. Want we doen dit niet alleen, maar met ontzettend veel mensen samen, die zijn gaan leven, in hun hartgedragen bewustzijn. 

Uiteindelijk zullen de ''zwarte schapen'' de ''witte schapen'' blijken omdat we de nieuwe aarde te danken hebben aan iedereen die de roep van zijn hart heeft gehoord en de moed heeft gevonden tot actie over te gaan. Het bewandelen van het unieke pad, in jouw kracht met je levensmissie voorop.

Een lichtwerker zijn is niets iets wat je kunt doen. Het is wat je bent. Wij zijn Lichtwerkers Nederland. Jij bent Lichtwerkers Nederland. Met en voor elkaar, samen.

 Davy Diekstra

 Denise Diekstra