Wie zijn wij?

 

Lichtwerkers Nederland is een groot en groeiend netwerk waar bewustwording centraal staat. Wij zijn Davy en Denise Diekstra en wij vinden het belangrijk dat we de verandering zijn die we graag wensen te zien in de wereld om ons heen. Wij staan voor een nieuwe aarde en leven vanuit een hartgedragen bewustzijn.

 

In 2012 zijn wij begonnen met het posten op verschillende Facebookpagina's met het publiceren van niet hedendaagse perspectieven. Van het af en toe posten van een quote naar het delen van verschillende interessante artikelen van verschillende websites op één plek. Langzaam aan begon deze hobby te transformeren naar een pure passie. 

Dat een eigen website kon worden opgezet was toen nog een ver-van-mijn-bed-show. Het zeven dagen per week actief zijn op vijf sociale media platformen was in mijn ogen meer dan genoeg naast mijn eigen innerlijke processen, mijn baan en al het andere dat van je wordt gevraagd. Het heeft dan ook nog een hele poos geduurd voordat ik innerlijk voelde dat ik daar klaar voor was en genoeg 'eigenwaarde' had om 'zomaar' een website op te zetten. En natuurlijk had ik geen idee hoe het zich allemaal ging ontvouwen, maar het begon te voelen als een logische stap om Lichtwerkers Nederland met mijn blauwdruk te bestempelen. Als de manifestatie van dat wat in mij leeft naar buiten te brengen en in de wereld te zetten. Zoals een creatie waarin ik mijn eigen creativiteit mag laten stromen in samenwerking met heel veel anderen, die ook zijn zoals ik.

Inmiddels tikt de teller meer dan een miljoen lezers aan. En dat betekent dat een miljoen mensen aangeraakt kunnen worden. Een miljoen mensen die zich misschien herkennen in de artikelen die wij posten. Een miljoen mensen die een bevestiging krijgen dat wat ze ervaren, zien en voelen helemaal niet zo gek is als waarmee men is bestempeld door een maatschappij in de kinderschoenen. Dat er nog heel veel mensen zijn, die zijn zoals zij. Een miljoen mensen die besloten hebben om op onderzoek uit te gaan, op zoek te willen gaan naar zichzelf, zichzelf beter willen begrijpen, doorgronden,  groeiend naar de mens die ze graag willen zijn. Dat ze verlichting kunnen vinden in hun trauma's doordat er andere lichtwerkers zijn die hun eigen verhalen delen, ervaringen delen, hun wijsheid delen en een inspiratiebron kunnen zijn. 

Lichtwerkers Nederland biedt een contrast aan met veel gebundelde informatie, geschreven door personen met verschillende perspectieven en verschillende energieën zodat jij kan voelen wat met jou resoneert, wat je een stapje dichterbij kan brengen bij dat wat je in jezelf aan het ontrafelen bent. De energie die wij hiervan krijgen mag veel verder reiken dan het woord dankbaarheid. 

Vanuit ons midden bieden wij telefonische consulten aan voor de ontwakende mens, als steunpilaar en als sparringspartner om simpelweg onze energie met jou te delen. Om met je mee te denken in oplossingen in plaats van de problemen. Om te ontcijferen wat jouw blokkades zijn en hoe deze op te lossen in jezelf. Om je op je weg te zetten naar het 'je onvoorwaardelijk goed voelen' no matter what er in jouw buitenwereld gebeurt. 

We mogen evenementen organiseren met verschillende spirituele sprekers, bieden groepshealings op afstand aan, reizen naar het buitenland om ons te verbinden met gelijkgestemden, schrijven boeken, maken video's, beheren een webshop en eigenlijk doen we nog zoveel meer dan dat. 

Door onze eigen ervaring weten we hoe belangrijk het is om gelijkgestemden te ontmoeten en bemoediging te geven en daarom doen we wat we doen. Omdat wij hebben ervaren, hoe ontzettend zwaar het pad van de lichtwerker kan zijn. Maar ook: hoeveel succes er te behalen valt als je beseft dat dát wat je niet in je leven gekregen hebt, hetgeen is wat jij aan de wereld te bieden hebt. 

 

Lichtwerkers Nederland is als een kind voor ons. Het is onze passie te delen, te verspreiden, wat wij zelf als kinderen, als niet vervulde behoefte hebben ervaren. En het is onze wens om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat het ook anders kan. Dat we liefdevol en respectvol met elkaar om kunnen gaan. Dat de mens in staat is haar eigen werkelijkheid te creëren. Dat we geen autoriteit nodig hebben die ons vertelt hoe te denken of hoe ons te gedragen. Dat gezondheid ons geboorterecht is. Dat overvloed ons geboorterecht is. Om uiteindelijk te beseffen dat we allen één zijn die zich in het AL ervaart.

Het gaat erom dat ook jij lichtwerker, de verandering bent die je zo graag wenst te zien in de wereld en hoe meer jij transformeert, herinnert, leert en doorleeft, hoe groter de oogst zal zijn voor ons allemaal. Want door jouw innerlijk te transformeren en jouw eigen schaduwstukken onder ogen te komen, verlicht je letterlijk de wereld van binnenuit. En hoe hoger jouw trilling is, hoe prettiger jij jouw werkelijkheid ervaart en hoe meer je in beweging zet voor de wereld waar je zo naar verlangt.

Dit transformatieproces, waar we allemaal doorheen gaan op een bepaald punt in onze ontwikkeling is mega en heftig en laat niks onaangetast. Aan de andere kant is het nog nooit zo licht geweest op planeet aarde. De energie die nu voor ons beschikbaar is, is nog nooit zo in onze rug geweest als nu op dit moment. Omdat het keerpunt is geweest en we het hebben gehaald. En vergis je niet als je enorme ellende ziet in de wereld, waardoor het lijkt of alles erger wordt. Simpel gezegd staan de lampen nu AAN, het licht staat AAN. Er wordt flink geschenen op de schaduw met als gevolg dat het nu op kan lossen. Het komt in het collectieve bewustzijn. Het wordt belicht. Getransformeerd. Betrapt met de handen in de koektrommel. 

En weetje lieve lichtwerker, we doen dit niet alleen, maar gaan met zijn honderden duizenden mensen tegelijkertijd. En elke dag komen daar meer en meer mensen bij die ook ontwaken en zoekende zijn, en daar ben jij. 

En op sommige momenten, als het zwaar voelt of als je uit balans bent geraakt: maak het de hoogste prioriteit op je lijstje: het aller belangrijkste is, hoe jij je voelt. Want dan ben je in uitlijning met je ziel en dan kan dat wat er bij jou door wil stromen zich manifesteren, door jou heen. En kun jij jouw talenten neer gaan zetten en met de wereld delen. 

Uiteindelijk zullen de ''zwarte schapen'' de ''witte schapen'' blijken omdat we de nieuwe aarde te danken hebben aan iedereen die de roep van zijn hart heeft gehoord en de moed heeft gevonden om tot actie over te gaan. Het bewandelen van jouw unieke pad, het ontdekken van je eigen goddelijke kracht, het loslaten van alles dat je hebt moeten leren, met jouw levensmissie voorop.

Een lichtwerker is niet iets wat je doet, het is wat je bent. Je bent aan het werk voor het Licht in jezelf en automatisch voor het Licht om jou heen. Wat niet gemakkelijk is, zeker niet in het begin, als je voelt dat je ineens alles wat er in de buitenwereld voor jou wordt gepresenteerd, doorziet. Het moment dat de munt in jou begint te vallen en de volgende munt erachteraan komt en de mand dan geen bodem blijkt te hebben. Het gevoel dat je het leven opeens 'snapt', licht ziet aan het einde van een lange, donkere, innerlijke tunnel, terwijl je leven ineens op losse schroeven staat en je niet meer kan handelen zoals je altijd hebt gehandeld. Je bepaalde mensen uit je omgeving niet meer kan verdragen of de poppenkast baan niet meer kan volhouden omdat er nu een contrast is in jou. Je onderscheidingsvermogen. Voel ik me goed? Nee? Dan weet ik wat ik moet doen.

Wij zijn Lichtwerkers Nederland. Met en voor elkaar, en samen.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required