Welkom bij Lichtwerkers Nederland.

Een groot en groeiend netwerk waar bewustwording centraal staat.

Wij vinden het belangrijk de verandering te zijn die we graag wensen te zien in de wereld. 

Sinds 2012 zijn wij actief met het publiceren van niet hedendaagse perspectieven. 7 dagen per week publiceren wij artikelen van verschillende lichtwerkers, om zoveel mogelijk bewustwording te creëren. 

We organiseren consulten in verschillende vormen, organiseren evenementen, retraites naar Gran Canaria, verzorgen online healing programma's, beheren een webshop en nog zoveel meer.

Wij weten hoe belangrijk het is om gelijkgestemden te ontmoeten en bemoediging te geven en daarom doen we, wat we doen. Onze inmiddels honderdduizenden internationale volgers laten zien dat het nu echt tijd is voor hun eigen spiritualiteit zonder autoriteit. Gewoon meer liefde, meer vreugde, meer vrede, meer gezondheid, samen, op weg naar eenheid. 

Na jaren van transformatie, zelfreflectie, training en het doormaken van onze eigen innerlijke processen, ook wel “de nacht van de ziel genoemd’, willen wij vanuit wat wij persoonlijk hebben getransformeerd, een helpende hand uitreiken, naar een ieder die daarom vraagt.

Omdat wij weten, hebben ervaren, hoe ontzettend zwaar het pad van de lichtwerker kan zijn. Maar ook: hoeveel succes er te behalen valt als je beseft dat dát wat je niet in je leven gekregen hebt, hetgeen is wat jij aan de wereld te bieden hebt. 

Lichtwerkers Nederland is als een kind voor ons. Het is onze passie te delen, te verspreiden, wat wij zelf als kinderen, als niet vervulde behoefte hebben ervaren. 

Onze wens is het om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat het ook anders kan.  Dat we liefdevol en respectvol met elkaar om kunnen gaan. Milieuvriendelijker kunnen leven om uiteindelijk te beseffen dat we allen één zijn, die zich in het al ervaart.

Het gaat erom dat ook jij lichtwerker, de verandering bent die je zo graag wenst te zien in de wereld en hoe meer jij transformeert, herinnert, leert en doorleeft, hoe groter de oogst van ons allemaal.  Want we doen dit niet alleen, maar met inmiddels honderdduizenden mensen samen, die ook zijn gaan leven in hun hartgedragen bewustzijn. 

Uiteindelijk zullen de ''zwarte schapen'' de ''witte schapen'' blijken omdat we de nieuwe aarde te danken hebben aan iedereen die de roep van zijn hart heeft gehoord en de moed heeft gevonden tot actie over te gaan. Het bewandelen van het unieke pad, in jouw kracht met je levensmissie voorop.

Een lichtwerker zijn is niets iets wat je kunt doen. Het is wat je bent. Wij zijn Lichtwerkers Nederland. Jij bent Lichtwerkers Nederland. Met en voor elkaar, samen.Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required