We stappen in onze eigen autoriteit ♥ Ralph Nelissen ♥ Lichtwerkers Nederland


Ik denk inderdaad dat Covid nog maar een eerste golf is van de golven die ons nog te wachten staan, en met name hoe we omgaan met de aarde is er eentje van een enorme invloed/impact.

 Er is teveel onbalans op Aarde.

Kijk maar naar de verdeling van geld, voedsel, medicatie, educatie enz. Het klopt gewoon niet meer en het breekt ons op.

De 'welvaart' die we kenden en hebben opgebouwd begint te wankelen en dat is logisch, omdat het een ongefundeerde en op hebzucht bedachte welvaart is

 

Het gaat helemaal niet over 'samen' en ook niet over 'gelijkwaardigheid'. Het zijn schaduwstukken waar een diepe angst voor doodgaan en tekort onder zit.

Ik denk dat er genoeg mensen rondlopen die ondanks dat ze zich in het materialistische van alles kunnen veroorloven, toch niet gelukkig zijn. Misschien is het lastig om te benoemen maar ik denk dat vrijheid, geluk en verbinding uit een andere koker komen dan veel bezit, valse macht en denken dat je gelukkig bent.

We worden er ook niet gezonder van.

 Alle bewijsdrang en ergens bij willen/moeten horen heeft de stress en burn-out cijfers tot grote hoogte gebracht en om deze te onderdrukken doen we er nog een schepje bovenop.

Nog meer.

Nog sneller.

Nog efficiënter.

Nog meer macht.

Meer meer meer en wie zegt er dan ooit 'stop'?

Het lichaam roept al heel lang dat het niet verder kan zo en toch is de drang naar - ja, naar wat eigenlijk - veel sterker.

Mogen we het nog voelen of komen we dan pas echt onze diepste angsten tegen? Proberen we daarom met man en macht in het hoofd te blijven want daar is het ten minste nog onder controle te houden.

 

Als de natuur ingrijpt houden we helemaal niks meer onder controle, want als we niet zelf gaan zorgen voor balans, dan gaat de natuur het wel voor ons doen

 

Nederigheid en respect is wel op z'n plek.

We verwaarlozen ons lichaam en dat zie je terug aan hoe we omgaan met de aarde en de natuur.

 Ons lichaam en de Aarde zijn gemaakt voor elkaar en toch kunnen we deze connectie niet bewust maken omdat we in de ratrace worden meegezogen.

Door alle stress tasten we ons immuunsysteem aan en om de stress te onderdrukken (we willen het blijkbaar niet voelen) gaan we meer ongezond voedsel eten, nog een pakje sigaretten kopen/roken, nog een klus erbij nemen en nog meer willen presteren/vergelijken, om de daadwerkelijke onbalans (ook in onszelf) niet te hoeven voelen.

Natuurlijk is er onbalans want in mijn beleving zijn we afgescheiden van onszelf. Uit het voelende lichaam gedissocieerd (door angst, tekort denken en trauma) en gaan leven vanuit het drukke en vaak angstige hoofd.

 

Daar zoeken we naar schijnveiligheid terwijl dat een gebed is zonder einde

 

In de kern zijn we krachtige liefdevolle mensen - of denk je dat een ziel kwaadaardig is? - maar die kern hebben we bedekt met allerlei bedachte concepten, aannames en overtuigingen over hoe we in welvaart kunnen leven.

We hebben ons letterlijk ontkracht van onze natuurlijke kracht en het is de hoogte tijd om weer te luisteren naar de diepe verlangens die hoorbaar zijn in ons hart.

 

Als we ons blijven focussen op Covid zien we niet wat er werkelijk aan de hand is


De angst maakt ons blind en juist in de golven erachter zit dat waar we naar dienen te kijken.

 

Alles heeft effect op elkaar, net zoals al jouw organen met elkaar samenwerken als één systeem. Zo ben ook jij onderdeel van een groter systeem.

 We zullen het samen dienen te doen in de uitdagende tijden die ons te wachten staan.

Dus niet 'alleen' vanuit een overheid want dit kan uitmonden in afhankelijkheid terwijl er nu van iedereen leiderschap/moed en /ondernemerschap wordt gevraagd.

 We doen het samen.

 

We stappen in onze eigen autoriteit ( dat is iets anders dan autoritair zijn)

 

We handelen vanuit een krachtige liefde.

Op deze manier kunnen we de balans herstellen waardoor we zowel de aarde alsook onszelf weer gezonder maken.

Mooie reis.

Mooie uitdaging.

Doe je mee?

Ralph Nelissen
www.padvandeman.com

 

 

Kerstavond met Jeshua en moeder Aarde

 

Kerstmis was van oorsprong een heidens feest waarin werd gevierd dat het donkerste moment van het jaar was bereikt en vanaf dat moment het licht terugkeerde.

 Moeder Aarde zal een boodschap geven over het kantelmoment in de huidige ontwikkeling van de mensheid.

Er is een moment in ieders individuele zielereis dat je het donkerste moment hebt bereikt en van daaruit terugkeert naar je eigen licht. Zo’n moment bestaat er ook voor de mensheid als geheel. De Aarde zal spreken over de weg van de mensheid van ego naar hart, de huidige ontwikkelingen in het collectief bewustzijn en hoe jij je – nu al – kunt verbinden met de Nieuwe Aarde.

 In de christelijke traditie vieren we met Kerst de geboorte van Jezus op Aarde.

In deze boodschap zal Jeshua spreken over zijn geboorte vanuit spiritueel perspectief. Wat was zijn zielsplan, het doel van zijn incarnatie? Hoe ervaarde hij dat leven op aarde, wat was zijn grootste uitdaging? En hoe keek hij erop terug na zijn dood? In deze boodschap zal Jeshua ook aangeven hoezeer wij allen betrokken waren en zijn bij zijn komst op aarde als brenger van de christusenergie.

Kerstavond met Jeshua en moeder Aarde

❥ Vrijdag 24 december 2021, 20:00 uur
❥ Door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.