Volle Maan 30 december 2020: Integratie van Diamanten-bewustzijn ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit artikel beschrijft het proces van de laatste volle Maan van 2020 in Kreeft van woensdag 30 december 2020. We krijgen de mogelijkheid aangereikt om ook echt los te komen in de dagelijkse realiteit van de oude patronen van zware en ongepaste verantwoordelijkheden. Oude patronen van de dualiteit van de collectieve Matrix die ons vasthouden in het oude, zijn extra pijnlijk voelbaar (ook fysiek), maar leiden naar bevrijding. De hoogste potentie voor de mensheid ligt nu binnen onze mogelijkheden. Dit is het integreren van het Diamanten-bewustzijn op Aarde, om te kunnen leven als vrij- en authentiek mens.

Vreugde en pijn

 

De Jupiter-Saturnus poort op de 1ste graad van Waterman heeft de poort naar het nieuwe tijdperk van Waterman geopend. Wat we in de energie hebben ervaren met mijn webinar, was de integratie van de vrijheid en ruimte die helemaal ter beschikking kwam en bevrijding en de vreugde in het hart werden de dagen daarna volledig belichaamd. De week na de Jupiter-Saturnus poort heeft het lichaam moeite om dit allemaal toe te laten en het is best mogelijk alles wat vastzit in het lichaam extra voelbaar wordt (mede ook flink verhoogde zonnewind in de week na de Jupiter-Saturnus poort). Het lichaam kan zeer pijnlijk zijn en een gevoel van los-vast die elkaar afwisselen en oude verkramping met verlangen naar bevrijding is dat tot in iedere vezel fysiek voelbaar met pijn en een stram gevoel. (Volle Maan horoscoop Priapus in 12de huis en 1ste huis in Schorpioen. Zwarte Zon in het 8ste huis conjunct Maan in Kreeft.)

 

Veranderingen in relaties

 

De veranderingen die nu gaan doorzetten en die ook de Watermanprincipes installeren in onze dagelijkse realiteit, hebben hun effect op al onze relaties en verbindingen. In de dualiteit van de Matrix is er een afhankelijkheid. Ook worden we vaak vastgehouden in het oude door verantwoordelijkheden die zwaar wegen of waar we op aangesproken worden. Dit is een heel oud mechanisme waarin manipulatie door middel van schuld en schaamte, ons vastzet in het oude. De oude Matrix manier waarmee we ons dagelijks leven vormgeven, mag worden losgelaten. En daarin zijn alle relaties en verbindingen heel belangrijk. (Zwarte Maan in 6de huis conjunct Uranus en gecorrigeerde zwarte Maan in het 7de huis alles in Stier. Cheiron in het 5de huis sextiel Jupiter en Saturnus in Waterman 3de huis.)

 

Van verantwoordelijkheid naar vrijheid

 

We zijn door de Jupiter-Saturnus poort gegaan en daardoor is deze oude vorm van verantwoordelijkheid niet meer kloppend. De kracht van Saturnus die verbonden is met begrenzing, tijd en ruimte, verantwoordelijkheid, autoriteit, bestuur, autonomie en authenticiteit, is geopend in een nieuwe ruimte, verbonden met zijn kosmische oer-bedoeling. En dat moet nu uitgevonden worden voor het vormgeven van het Watermantijdperk. Daarbij krijgen we hulp voor het openen van deze kracht doordat Saturnus en Jupiter nu ook het dierenriemteken Waterman zijn ingegaan. En Saturnus in Waterman is een heel andere kracht dan wat de afgelopen 2,5 jaar met Saturnus in Steenbok het geval was. In Steenbok woog de verantwoordelijkheid zwaar en in Waterman (de komende 2,5 jaar) gaat vrijheid, vriendschap, gelijkwaardigheid en het vormgeven van jouw eigen bewustzijn veel meer de basis vormen van waar je verantwoordelijkheid ligt. (Zwarte Maan in 6de huis conjunct Uranus en gecorrigeerde zwarte Maan in het 7de huis alles in Stier. Jupiter conjunct Saturnus in Waterman conjunct Pluto in Steenbok in het 3de huis vierkant Uranus- zwarte Maan in Stier in het 6de huis. )

 

Schuld en verantwoording

 

Het kan dus zo zijn dat jij zelf op energetisch niveau de vrijheid en de nieuwe lagen van bewustzijn al kunt voelen, maar dat oude verbindingen met verplichtingen en verantwoordelijkheden je dus letterlijk iedere keer terugtrekken in het oude. Er is nog een component dat ingebakken zit in de dualiteit van de Matrix, die een veel grotere rol daarin speelt dan we kunnen zien. Het oude Matrix systeem van de dualiteit heeft ons ooit als mensheid gevangen. Dat is niet onze natuurlijk staat en bestemming. Het patroon dat in de basis ligt van deze gevangenis waar we vrijwillig in verblijven, is diep in het onderbewuste verankerd. Dit patroon is gebaseerd op schuld, schaamte en het nemen van verantwoordelijkheid die als een last gedragen moet worden, omdat er sprake zou zijn van een schuld. Dit is ingebracht en steeds opnieuw verankerd door religies. We zien dit patroon ook terug bij de huidige coronacrisis en datgenen waar beleidsmakers de bevolking op aanspreken. En ook op collectief niveau geeft de energie rond deze volle Maan de mogelijkheid voor iedereen om dit patroon van schuld en verdraaide verantwoordelijkheid te doorzien. Er is een liefdevolle zorgzame energie van de Bron en de Aarde om ook het collectief te bevrijden uit deze gevangenis. (Zwarte Zon in het 8ste huis conjunct Maan in Kreeft.)

 

Gevangenis van de Matrix

 

Ik kom nog een keer terug op iets wat in de basis ligt van ons onderbewuste. (Is al eerder besproken in oudere artikelen.) Alles wat we niet kunnen aankijken in onszelf en waar we liever bewust of onbewust onze ogen voor sluiten, krijgen we via het projectiemechanisme terug in ons leven. Dat is de huidige realiteit. Dan trek je een partner aan of een vriend of passant die dat wat we niet kunnen aankijken, via de buitenwereld toch onder onze aandacht brengt.

Als je met je persoonlijke innerlijke groei bezig bent, heb je waarschijnlijk geleerd om deze projecties te herkennen. En als je geraakt wordt, hoe dan om te gaan met wat het met jou doet, waarmee je jezelf bevrijdt van deze oude haakjes in jezelf. Maar er is ook een kracht aanwezig in ons onderbewuste die verbonden is met het collectieve Matrixveld, waardoor bepaalde patronen zich maar blijven herhalen en niet lijken op te lossen, hoe goed je ze ook kunt waarnemen in hier en nu situaties. Vooral in intieme relaties lijken deze krachten die ons verbinden met de oude patronen en overlevingsmechanismen, sterker te zijn dan elders in ons dagelijks leven.

Er lijkt een soort diepere oerschuld verankerd te zijn in de diepte van het onderbewuste, die het soms gewoon lijkt over te nemen, hoe hard je ook werkt aan het in eigendom nemen van pijn en afscheiding in jezelf. Oer-oude rituelen zoals het huwelijk, versterken de werking van de oude oerpatronen nog eens extra. (Pluto in Steenbok 3de huis sextiel Neptunus in Vissen in het 5de huis. Zwarte Maan in 6de huis conjunct Uranus en gecorrigeerde zwarte Maan in het 7de huis alles in Stier. Cheiron in het 5de huis sextiel Jupiter en Saturnus in Waterman 3de huis.)

 

De vrije relatie

 

Om de principes van het Watermantijdperk te kunnen vormgeven zoals vrijheid, gelijkwaardigheid, platte structuren voor bedrijven en bestuur, maar vooral voor communities en het vormgeven van een volwassen sociaal- en wakker bewustzijn, is het van groot belang dat we loskomen uit onderbewuste patronen die ons vasthouden in de afscheiding. Dus ook de oerpatronen van de collectieve Matrix.

De huidige kracht van Uranus die nu in Stier staat en nu verbonden is met de stroom van de Bronenergie (zwarte Maan), is een enorme lichtkracht van bevrijding. Deze volle Maan krijgen we een impuls om ons dagelijks leven te bevrijden uit de oude organisaties waarin we niet meer echt passen. In de nieuwe relatie staan we los van elkaar in onze eigen kosmos-aarde verbinding, in vrijheid verbonden, gelijkwaardig en naast elkaar. Gebaseerd op een volwassen sociaal- en wakker bewustzijn. Dus los van de Matrix projectiepatronen die actief zijn in relaties.

(Zwarte Maan in 6de huis conjunct Uranus en gecorrigeerde zwarte Maan in het 7de huis alles in Stier. Zwarte Zon in Kreeft in het 8ste huis conjunct Maan oppositie Zon conjunct Diamant en Mercurius in het 2de huis in Steenbok. Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 8ste huis.)

 

Diamanten-bewustzijn

 

Deze volle Maan heeft de potentie om ons van deze oude Matrixpatronen te bevrijden, dus ik ben benieuwd wat we van binnenuit in mijn webinar aangereikt krijgen. Er is zicht op en bevrijding mogelijk van onbewuste krachten, die nu voelbaar worden. Dus durf toe te laten wat voelbaar wordt in de periode rond deze volle Maan. De beloning is het in eigendom nemen van je wezenlijke authenticiteit en dat is het Diamanten-bewustzijn, dat dan geboren wordt in ieder mens die daar aan toe is en daarmee ook beschikbaar komt voor het collectief. Dan zijn we los van de oude dualiteit van de spiegelende Matrix op alle niveaus en dimensies. We integreren daarmee de nieuwe waarden van het nieuwe Diamanten-bewustzijn op Aarde. (Zwarte Maan in 6de huis conjunct Uranus en gecorrigeerde zwarte Maan in het 7de huis alles in Stier. Zwarte Zon in Kreeft in het 8ste huis conjunct Maan oppositie Zon conjunct Diamant en Mercurius in het 2de huis in Steenbok. Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 8ste huis.)

Heb het goed....

 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.