Vier grote voordelen als... ♥ Daniel Derweduwen ♥ Lichtwerkers Nederland

Kinderen hun kinderziekten laten uitzieken geeft hun kracht en een goed ontwikkelde immuniteit.

Ikzelf heb veel meer vertrouwen in de leer van Hippocrates en de ayurveda dan in de door de farmaceutische investeringsmaatschappij gesponsorde vakliteratuur.

De grote wijsheid van Hippocrates en de ayurveda (eveneens de Chinese geneeskunde en Germaanse geneeskunde) is eeuwig, tijdloos en altijd actueel, gebaseerd op natuurlijke evolutie van de mens door de natuur.

 

Vier grote voordelen als je niet gevaccineerd wordt:

 

❥ 1 Je krijgt geen giftige stoffen in je lichaam. Is het niet vreemd dat een kok alle ingrediënten van zijn gerecht moet kennen omwille van allergieën, terwijl een arts niet hoeft te weten wat er precies in een vaccin zit voordat hij het inspuit? De precieze formules van vaccins is intellectuele eigendom van de farmaceutische investeringsmaatschappij beschermt door de WET! Toch eigenaardig dat al decennia lang bewezen is dat baxters met voedingstoffen en andere levensnoodzakelijke ingrediënten effectief en werkzaam zijn. Hoe komt het toch dat deze ingrediënten niet in een vaccin aanwezig zijn om de immuniteit te boosten? In de plaats vind je pure gifstoffen en ontsmettingsmiddelen in vaccinaties waar je kind echt niet beter van wordt.

❥ 2 Door typische kinderziekten zoals bijvoorbeeld mazelen en windpokken uit te zieken kan de zich ontwikkelende immuniteit van het kind uitzoeken hoe het moet omgaan met toxines, afvalstoffen en het binnendringen van vreemde micro organismen. Om dezelfde reden bestaat er voor infectieziekten ook een incubatieperiode. Tegelijkertijd kan de uniciteit van het kind ook tot uitdrukking komen waardoor het kind na het uitzoeken meer energie heeft en beter kan leren. Dit levert een levenslange goed werkende immuniteit op. Wist je dat een ordinaire verkoudheidsvirus even dodelijk is als de mazelen. Het gaat niet om het virus-exosoom, het gaat om de intoxicatie die zo gevaarlijk en dodelijk is. Hoe meer kinderziekten een kind doormaakt voor de natuurlijke cyclus, des te sterker wordt het ontgiftend vermogen van het kind. Daardoor kan het lichaam grotere ziekten en vergiftigingen later veel beter genezen. Valt het nog niet op dat er steeds meer ouderdomsverschijnselen optreden bij kinderen?

❥ 3 Doordat typische kinderziekten met koorts gepaard gaat heeft dit ook een betekenis. Eens de temperatuur is gestegen boven 38.5°c, kunnen de microben zich niet goed meer voortplanten en valt hun activiteit een beetje stil. Daardoor heeft het lichaam iets meer tijd, om uit te zoeken hoe het moet omgaan met de binnendringers. En daar zit een groot geheim waarvan de farmaceutische investeringsmaatschappij liever heeft dat dit niet bekend is bij het grote publiek. Het grote geheim dankzij de intelligentie van de natuur is dat bij hoge koorts het lichaam in staat is om INTERFERON aan te maken. Interferon is een lichaamseigen afweer versterker. Het is een eiwit-suikerverbinding dat als menselijk weefselhormoon gevormd wordt in menselijke cellen (voornamelijk witte bloedcellen) DANKZIJ HOGE KOORTS. Interferon is zeer effectief tegen virussen en tumoren, geen toeval dat de meeste typische kinderziekten ook virale aandoeningen zijn. interferon en interleukine 2 zijn de krachtigste antikanker medicijnen door het lichaam zelf aangemaakt dankzij het uitzieken van kinderziekten en andere infectieziekten.

❥ 4 Bij het uitzieken van kinderziekten, en door op latere leeftijd andere infectieziekten uit te zieken kan het lichaam zich elke dag weer op natuurlijke wijze zichzelf ontgiften en zuiveren. De cisterna chyli en de borstbuis van het lymfesysteem komt weer vrij waardoor de lymfe vrijelijk doorheen het lichaam kan stromen. Meer dan 80 % van de lymfevaten zijn verbonden met de darmen. De grootste microbiële agentia zit in de buik, hetgeen betekent dat in dit gebied van het lichaam de grootste immuunactiviteit heerst. Na uitzieken van infectieziekten ontstaat weer een harmonieuze dynamische symbiose tussen de darmflora en de fagocyten (witte bloedcellen) in de lymfe, dat gunstig is voor alle partijen, inclusief de gastheer. Zodanig dat deze witte bloedcellen weer afvalstoffen, toxines, eiwitten en uit te pas lopende bacteriën kan vernietigen door insluiting. Dit proces staat bekend als fagocytose. De lymfe en de darmflora is het belangrijkste gebied waarbij het lichaam zich kan ontgiften en zuiveren. door de lever onschadelijk gemaakte gifstoffen gaan via de gal naar de darmflora. Niet naar de nieren zoals vele mensen denken. Virussen-exosomen gaan in latente fase (tot het lichaam ze weer nodig heeft als er iets gebeurd)

 

De grootste taak van de immuniteit is altijd het ontgiften en zuiveren van het lichaam

 

Het immuunsysteem is de schoonmaakploeg van het lichaam, altijd op de eerste plaats het lichaam ontgiften en zuiveren: dat is immuniteit. Bij deze immuniteit zijn bijna alle orgaansystemen bij betrokken. Totaal onmogelijk om dit te vervangen door een vaccin. Valt het niet op dat we steeds meer verzwakken sinds de massavaccinaties zijn opgestart sinds de jaren 50 vorige eeuw? En dan nog zeggen mensen dat de levensverwachting verder blijft stijgen, daarom dat er zoveel kinderen sterven aan leukemie en andere ziekten. Antistoffen en anti lichaampjes staan altijd op de tweede plaats in de immuniteit van het lichaam. Er is maar één soort immuniteit: en dat is het doormaken van kinderziektes. Deze exosomen hebben een belangrijke functie in de ontwikkeling van de immuniteit van het jonge kind.

 

De kunst om een immuunreactie te kunnen produceren, is niet hetzelfde als immuniteit creëren

 

Hippocrates constateerde dat ziekten in feite basale symptomen en tekenen waren, die zich van organen (voornamelijk van de spijsverteringsorganen) lymfe en het bloed in het lichaam zich perifeer gingen verplaatsen naar de buitenkant van het lichaam. Deze symptomen of tekenen beginnen met misselijkheid, krampen en pijn, koude rillingen, constipatie, diarree, overgeven, zwaarte, koude rillingen, oprispingen, aambeien, winderigheid en onaangenaam ruikende winden en stoelgang. Samen met koorts, afvoer van bloed, pus en slijm werd dit gezien als een natuurlijke genezingsreactie waarmee het lichaam kon terugkeren naar een evenwicht en zuivering.

Deze symptomen worden gezien als zijnde het afwerpen van de ziekte, een reactie van het lichaam om door het koken (koorts) onze opgestapelde toxines, afvalstoffen, verzuring en eiwitopslag tijdens een ontsteking of infectie ziekte te elimineren. We maken een grote vergissing om deze ziektesymptomen te zien als een vijand die bestreden moet worden. Het moge nu toch duidelijk zijn dat het echt geen toeval is dat de meeste typische kinderziekten ook huidziekten zijn, precies wat Hippocrates zo goed wist.

Bacteriën en virussen kunnen onmogelijk de oorzaak zijn van ziekten en aandoeningen. Het is altijd het gevolg van verziekt weefsel door beschadiging van lichaamscellen als gevolg van verzuring door opgestapelde afvalstoffen en toxines in het lichaam


Zelfs Louis Pasteur heeft dit toegegeven op zijn sterfbed, zijn bekendste citaat luidt dan ook als volgt: De omgeving is alles, de microbe is niets. Louis Pasteur zei vervolgens dat microben geen ziekteverwekkers zijn, maar wel de opruimers van aangedaan lichaamsweefsel. Hij wist dat zijn bacterie theorie waar de vaccinaties op gebaseerd zijn net zoveel gaten heeft als Zwitserse kaas. Vaccinaties zijn een grote dwaling op onze weg naar menselijke evolutie.

Het koste de natuur 2 miljoen jaar evolutie om tot een immuunsysteem te komen, dat via een ontstekingsmechanisme kan reageren op door toxines beschadigd weefsel en het binnenkomen van vreemde indringers. Dat is pure natuurlijke overlevingsstrategie ontwikkeld door de NATUUR, massa-immuniteit. En dan ineens in de 20ste hebben artsen en de farmaceutische investeringsmaatschappij bedacht dat ze deze eeuwenoude wijsheid van de natuur kunnen verslaan. Gelukkig dat we inderdaad nog Hippocrates, ayurveda en vele andere natuurgeneeswijzen hebben die gericht zijn om evenwicht te creëren in het menselijke lichaam zodat dit lichaam zichzelf proper en zuiver kan houden. Daarmee verdwijnt de voedingsbodem voor aandoeningen en ziekten.

Ik ben blij en dankbaar dat ik als kind verschillende kinderziekten waaronder de MAZELEN op natuurlijke wijze heb mogen uitzieken. Natuurlijke immuniteit is een uiterst complex fenomeen waar alle weefsel- en orgaansystemen bij betrokken zijn. Het is totaal onmogelijk om dit na te bootsen door een kunstmatige stimulatie van antilichaamproductie.

❥  Als het lichaam de kans krijgt om uit te dokteren hoe het zelf moet reageren, zonder de verwarring en giftige belasting van vaccins en medicijnen, zal het niet meer ontvankelijk zijn voor die ziekte in de toekomst, levenslang.

En in herhaling, het gewone verkoudheidsvirus is even dodelijk als het mazelen-virus als het lichaam geïntoxiceerd is met een uitgeputte immuniteit. Vaccinaties en symptoombestrijding leiden uiteindelijk tot kankerontwikkeling omdat het lichaam persistent wordt tegengewerkt zich goed te ontgiften. Als symptomen levensbedreigend zijn geworden is dat het gevolg van eerdere symptomatische bestrijding in plaats van de oorzaak van de ziekte aan te pakken. In onze cultuur wordt er van alles gedaan, behalve de oorzaak van ziekte wegnemen, uiteraard.

De laatste tijd sterven er veel mensen aan een verkoudheid, maar ja het wordt eveneens onder de noemer van corona geplaatst.

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf: jij bent veel meer dan je denkt

 

Daniël The healthman
danielderweduwen.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.