Lichtwerkers Nederland UFO-zaken-lijstje

 

Lieve Lichtwerkers,


🛸Deze introductie lijst is speciaal voor jullie samengesteld, met bekende en minder-bekende UFO incidenten en ET-contact ervaringen van mensen van over de hele wereld en in Nederland. 🛸

Elke berichtgever in deze video’s en films, biedt zijn of haar eigen, subjectieve perspectief op dit fenomeen. Sommige mensen komen vanuit een rustige, liefhebbende energie, anderen zijn duidelijk (nog) zoekend en soms bezorgd. De ‘edit’ kan zo gedaan zijn dat er (onnodig - vinden wij) spannende muziek aan de verhalen is toegevoegd of dat een verhaal een beetje een onrustige energie in zich draagt. Ben je hier nu heel gevoelig voor, dan is het misschien prettig om alleen de “liefdevolle kijk-luister-tips” te kijken.

 

Als Lichtwerkers Nederland delen wij dit materiaal vanuit neutraliteit; wij doen geen uitspraken over wat juist of onjuist, waar of onwaar zou zijn. Wij raden aan om verankerd te blijven in jezelf, en om alleen jouw hart het bewustzijnscentrum te laten zijn – waar vanuit je deze ontdekkingsreis aangaat. Zo kun jij meehelpen – om meer licht naar deze onderwerpen toe te dirigeren in het groter veld. 

 

Dankjewel – voor jouw (vrede-scheppende) aandacht 🖖🏻❤️🙏

www.lichtwerkersnederland.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.