Toon je kwetsbaarheid ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Pamela Kribbe channelt Maria

 

Liever luisteren?


Lieve mensen,

Ik ben Maria, drager van de Christus-energie op vrouwelijke wijze.

Ik ben hier om met jullie in een hartverbinding mijn liefde te delen en jullie bij te staan in het ontwikkelingsproces waarin je je bevindt in je aardse leven.

Ik vertegenwoordig meer dan alleen een persoonlijke energie. Ik breng jullie in contact met een wijdere energie van licht en vreugde, die bij jullie allen hoort; die niet van mij is, maar die ons allen toebehoort. Het is de energie van schepping, vrijheid en beweging. Daar hoort vreugde bij. Vreugde is als een stroom, die steeds beweegt en nieuwe dingen aanraakt; die het nieuwe verwelkomt.

 Groeiprocessen, ontwikkelingsprocessen kunnen niet zonder vernieuwing, niet zonder het loslaten van oude structuren, van oude, knellende banden, en van angstenergie. Met de stroom van vernieuwing en ontwikkeling komt ook altijd een element van afscheid nemen, loslaten. Dat zorgt bij velen van jullie voor twijfels en pijnervaringen.

Er is in jullie een verlangen naar het nieuwe. Dit verlangen is in wezen niets anders dan méér jezelf worden, méér je eigen stralende ziel worden, méér het goddelijke in jezelf verankeren in je dagelijks leven. Dát is je diepste impuls als ziel, als je naar de aarde komt: jezelf zijn en worden, en steeds meer je eigen unieke scheppingskracht gewaar worden en volgen.

 

Voel die scheppingskracht op dit moment in je buik


Je ziel is daar aanwezig. Er is in het centrum van je buik een kracht, die verbonden is met de aarde en tegelijk met de hoogste impulsen die in je hart rusten. Voel in je buik dit centrum, dat verbonden is met de aarde via je benen en dat tegelijk open staat naar je hart. Je hart is de poort tot je ziel. En je ziel wil incarneren, wil van vlees en bloed worden.

 

Stel je vanuit je buik open voor het licht van je hart en van je ziel


Concentreer je op je buik. Stel je nu voor dat je je zielsenergie daar ontvangt, en dat ze je gehele energieveld, je gehele aura doorstroomt, tot diep in de aarde. Vergroot en verbreed nu de onderkant van je aura. Kijk eens hoeveel ruimte je nodig hebt. Kijk eens  hoeveel ruimte je ziel wil innemen. Stel je voor dat je vanuit hart en ziel met deze energie, met dit gevoel van kracht en aarding, en met dit zelfbewustzijn je dagelijkse leefomgeving binnentreedt.

 

Neem eens een relatie in je leven die voor jou heel belangrijk is


Dat kan je partner zijn, je kind,  een familielid, collega, vriend of vriendin. Kies één iemand uit, die voor jou een grote rol speelt in je leven. Toon die ander nu jouw grote zelf. Toon die ander het zelf waarin je helemaal aanwezig bent, helemaal je natuurlijke zelf.

 Jouw natuur is krachtig en liefdevol tegelijk. Wees niet bang die te laten zien en haar uit te stralen. Doe dit heel bewust. Kijk die ander aan en laat je kracht stromen.

Voel je één met je ziel. Kijk nu hoe die ander reageert op jouw verschijning. Neem dit in je op en kijk wat je kunt doen om de wisselwerking tussen jullie beiden, de energiestroom, meer in balans te brengen, positiever te maken. Kijk ook even wat dat van jou vraagt. Is er meer afstand nodig of juist meer nabijheid? Is er iets wat je verstopt voor de ander uit angst voor conflict? Is er iets wat je niet laat zien, omdat dat te kwetsbaar aanvoelt? En wat betekent het als je die kwetsbaarheid wel zou tonen aan de ander?

 

Je bent ziel en mens tegelijk


In een gezonde relatie, een volwassen relatie, mag je jezelf van je sterke kant tonen: je kracht, je innerlijke rijkdom, je innerlijk weten; en tegelijk mag ook je innerlijk kind zich laten zien: het gewonde deel, het onzekere deel, het bange deel. Kijk eens goed of deze beide elementen in deze relatie aanwezig kunnen zijn op een veilige manier.

 Deze oefening of verbeelding kun je herhalen met betrekking tot andere mensen, maar ook toepassen op je welbevinden in een omgeving waarin je je bevindt: je werkomgeving bijvoorbeeld of je thuissituatie.

Telkens gaat het er om te voelen of een mens of een omgeving jou werkelijk voedt, de energie van jouw ziel aanraakt en verwelkomt, en ook het innerlijk kind in jou laat zíjn. Je mag jezelf veilig voelen op aarde en in het dagelijks leven. Dat is een grondvoorwaarde om je ziel binnen te laten komen en uit te drukken. Alleen als het innerlijk kind in jou dat door velerlei invloeden op aarde gewond is geraakt, alleen als dit kind vrij mag spelen en zich mag laten zien in al zijn kwetsbaarheid, dan ontstaat er een fundament, een speelterrein zogezegd, voor de ziel om in te dalen en in al haar grootheid zich te manifesteren.

 

Jij, als aardse mens, moet je veilig voelen, gedragen door liefde


Allereerst door zelfliefde, en vervolgens door liefde en openheid in een ander. De sleutel is zelfliefde. Als je werkelijk jezelf kunt zien, zowel in je kwetsbaarheid en angstigheid, als in je grootheid, je stralende kracht, als je dát jezelf gunt, als beiden er mogen zijn, dan zal je ze ook beiden aantrekken in het leven buiten je, in je verdere omgeving. Mensen nemen dit in jou waar en respecteren dit.

 

De sleutel ligt in jezelf

 

 Bij dit ‘jezelf zien en waarderen’  behoort ook dat je soms afscheid neemt van omgevingen of mensen waarbij de wisselwerking onvoldoende klopt, waarbij sprake is van disbalans of disharmonie.

Soms kun je hieraan werken. Openheid van beide kanten kan een manier zijn om de relatie in een positievere, meer constructieve bedding te krijgen. Maar er zijn ook situaties die erom vragen meer afstand te creëren en je eigen weg te gaan. Vaak ben je bang om afscheid te nemen, vooral omdat het angstige deel in je twijfelt, onzeker is, bang voor de gevolgen. Wees gerust: je ziel creëert nieuwe wegen, constant.  En wel in een stroom van vreugde en scheppingskracht waar ik in het begin over sprak. Dat is de stroom van het leven zelf! Je kunt die vertrouwen. Alle op angst gebaseerde structuren zullen uiteindelijk niets waard blijken te zijn. Ze zullen uiteindelijk instorten, incompetent blijken. Alleen de stroom van vreugde, liefde en groei, is uiteindelijk echt scheppend.

 

Dat is het dus wat verandering, wat vernieuwing aangaan jou wil zeggen: het oude loslaten, ook als dit pijn doet

 

Ik groet jullie allen vanuit een verbindende liefde, die de hele kosmos omvat. Wij zijn allemaal verbonden. Alle levende wezens bevinden zich in een netwerk van verbindingen. Uiteindelijk groeien we allemaal toe naar een bewustzijnsstaat waarin wij onszelf herkennen in de ander, ongeacht  hoe anders die ander ook is. Dát is liefde. Dát is de eenheid waar we zoekend naar op weg zijn.

 Zelfs al zijn we nog onderweg, toch is die liefde soms al heel voelbaar en kun je ervaren dat je gedragen wordt door een veel grotere stroom, die jou wil ondersteunen en bemoedigen. Voel die stroom. Die is niet ver weg. Die is overal aanwezig in het hier en nu.

Wees gegroet.

© Pamela kribbe
www.pamela-kribbe.nlMaria Magdalena gaat in op de onderdrukking van ons derde oog, het vermogen tot intuïtief schouwen, dat in het verleden verdacht werd gemaakt en zelfs op wrede wijze bestraft. Maar niet alleen in de middeleeuwen werden heksen veroordeeld en verbrand door de kerkelijke autoriteiten, ook in de moderne tijd is het derde of innerlijke oog in het verdomhoekje geraakt. Het wordt niet getolereerd door het dominante wetenschappelijk wereldbeeld, dat het redenerende denken als de enige weg naar waarheid beschouwt en de rest afdoet als pre-rationeel bijgeloof.

Je innerlijk oog bevrijden, zegt Maria Magdalena, is ook het bevrijden van je vrouwelijke energie en het loskomen van een overmaat aan (mannelijke) hoofdenergie. Dit is voor mannen net zo urgent als voor vrouwen.

❥ Maria Magdalena gaat in op het belang van het bevrijden van je innerlijk oog, en op de blokkades of trauma’s die je hierbij kunt tegenkomen. Haar boodschap is ook zeer relevant voor spiritueel therapeuten die meer willen vertrouwen op hun intuïtieve kwaliteiten (helder zien, channelen) en die hierbij innerlijk nog veel twijfel en onzekerheid ervaren.

Je innerlijk oog bevrijden

 


❥ Channeling zondag 7 augustus 2022 om 20:00 uur

❥ Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena

❥ Met inleiding en meditatie door Gerrit Gielen

❥ Vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

❥ Bijdrage € 11,00Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.