Sommigen blijven stilstaan bij het verleden in de valse overtuiging dat alles toen beter was ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Marilyn Raffaele channelt de Arcturian Group

 


 Dierbare lezers, wij komen met liefde tot jullie met woorden van bemoediging nu de wereld om jullie heen op zoveel manieren lijkt af te brokkelen.

Verouderde tradities, overtuigingen en regels over de “juiste manier” om alles te doen, geboren uit overtuigingen in dualiteit, afscheiding en twee machten zijn in feite aan het afbrokkelen zodat nieuwe en hogere vormen ervan zich kunnen manifesteren.

 

Wees niet bang, dierbaren, wanneer jullie uitkijken op een wereld die lijkt in te storten onder zijn eigen gewicht van negativiteit en geweld, want in werkelijkheid verloopt alles volgens plan. Jullie kunnen denken dat het er zeker niet op lijkt dat er iets positiefs gebeurt, maar de overtuigingen die oneerlijke wetten, oorlogen en scheiding tussen mensen en andere levensvormen hebben gecreëerd, beginnen door steeds meer mensen te worden herkend voor wat ze vertegenwoordigen.

 

We hebben vaak over liefde gesproken als zijnde de energetische verbinding tussen alle individuele uitdrukkingen van het Goddelijk Bewustzijn. Liefde verbindt alle levensvormen en alle koninkrijken (dierlijk, plantaardig, elementair, zowel als menselijk) omdat er EEN oneindig alomtegenwoordig, almachtig en alwetend Bewustzijn is, altijd is geweest en altijd zal zijn, dat de wereld God noemt. De EENheid drukt Zichzelf uit in oneindige vorm en verscheidenheid, maar de realiteiten van de EENheid kunnen zich alleen naar buiten uitdrukken via individuele staten van bewustzijn.

 

 Daarom is het zinloos om iemand te vertellen dat hij liefdevoller moet zijn, want hij kan niet liefdevoller zijn dan zijn bewustzijnstoestand toelaat.

In en van zichzelf hebben mensen geen liefde te geven omdat alle liefde in en van God is die door individuen stroomt op het niveau van hun bereikte staat van bewustzijn. Spirituele evolutie breidt geleidelijk een beperkte menselijke staat van bewustzijn uit en opent het tot waar het kan beginnen toegang te krijgen tot de kwaliteiten van hun reeds volledig aanwezige EENheid en deze te laten stromen.

 

Er is geen onuitgedrukt bewustzijn. Een bewustzijn dat reeds vervuld is van overtuigingen van afscheiding, dualiteit, en twee machten zullen automatisch deze overtuigingen uitdrukken in en als materiële vorm.

 

Mededogen, geduld, dankbaarheid, hoffelijkheid, enz. zijn facetten van liefde, geen menselijke eigenschappen.

 Zij vloeien door, niet vanuit het individuele bewustzijn.

Dit geldt voor alle God kwaliteiten – overvloed, harmonie, intelligentie, wijsheid, vrede, volledigheid, heelheid, wet, oorzaak en gevolg enz. enz. Jullie zijn getuige van de worstelingen van een wereld die midden in het ontwaken is uit een universeel bewustzijn van afgescheidenheid en in een bewustzijn dat de verbinding van EENheid weerspiegelt. 

 

Velen voelen de drang om dingen beter te maken voor degenen die zij zien worstelen en reiken uit met hun talenten, capaciteiten en goederen. Dit geeft aan dat hun bewustzijn zich opent voor liefde en het idee van eenheid. Velen die nooit eerder een verlangen hebben gevoeld om anderen te helpen, worden geraakt door de tegenspoed die zij om zich heen zien en handelen daarnaar.

 Dit is hoe spirituele evolutie werkt, stap voor stap, les na les, totdat op een bepaald moment deze herinneringen niet meer nodig zijn en de ziel vrij vliegt als Zichzelf.

 

Profiteer van deze krachtige tijden want zij bieden mogelijkheden om het Licht te zijn dat verandering zal brengen en tegelijkertijd een pad te laten schijnen voor hen die in verwarring en angst verkeren. Je hoeft niets te doen of te zeggen, behalve misschien een glimlach, een hand op de arm, of een blik in iemands ogen die zegt: “Ik ken en erken je wie je werkelijk bent”. 

 

 Je erkenning van iemands Goddelijkheid ondanks uiterlijke verschijningen kan hem of haar verheffen of zelfs helen als hij of zij ook maar een beetje ontvankelijk is (in staat om zich af te stemmen).

Sommigen zijn er gewoon nog niet klaar voor of kiezen ervoor om niet spiritueel vooruit te gaan en dat is prima, want de vrije wil staat iedereen toe om in zijn eigen tempo vooruit te gaan. Echter, jullie die spiritueel wakker zijn hebben er al voor gekozen om te evolueren, anders zouden jullie niet zijn waar jullie nu zijn of deze boodschappen lezen.

 

Vertrouw. Vertrouw erop dat je Hogere Zelf je leidt en de ervaringen naar je toe trekt die in overeenstemming zijn met je hoogste goed, wat soms niet erg goed kan lijken als je het beoordeelt naar menselijke maatstaven. Vertrouw erop dat je Hogere Zelf je van binnen en van buiten kent omdat je Hogere Zelf JIJ bent, de JIJ die nooit het volledige bewustzijn heeft verlaten. 

 

Het kan lijken alsof er niets voor je gebeurt...


.. maar zodra je zegt “Ik ben er klaar voor. Ik wil meer. Ik wil spiritueel evolueren…” verlaat de spirituele trein het station en voor een tijdje kan het een hobbelige, pijnlijke rit zijn omdat spirituele evolutie het proces is van het oplossen van alles wat vals is om dat wat echt is naar voren te brengen. Het is het opruimen en dan verder gaan van de energetische rommel die zich heeft opgehoopt door vele, vele levens ondergedompeld te hebben geleefd in het derde dimensionale geloofssysteem.

 

Laat je persoonlijke reis zich ontvouwen, vertrouw erop dat je Hogere Zelf de show leidt en je zult merken dat de juiste mogelijkheden om te helpen of bij te dragen op de een of andere manier naar je toe getrokken zullen worden.

 Je hoeft niet op zoek te gaan naar dingen om te veranderen of te herstellen: maar je vermogen om simpelweg het Licht van de waarheid vast te houden zal automatisch de mensen, plaatsen en situaties naar je toe trekken die op zoek zijn naar Licht in een of andere vorm, omdat energie altijd zoekt om zich af te stemmen op gelijksoortige energie.

 

Weersta de verleiding om terug te kijken met verlangen naar “betere tijden” die in werkelijkheid gewoon concepten zijn


Om lichamelijk, emotioneel en geestelijk vooruit te komen, moeten het goede en het slechte uit het verleden losgelaten worden, zodat de hogere en betere vormen van je hoogste goed zich kunnen manifesteren. Het verleden is complete en beëindigde energie. Blijven kijken naar of verlangen naar iets uit het verleden dient alleen maar om te blokkeren wat er voor jou in het verschiet kan liggen.

 

Sommigen blijven stilstaan bij het verleden in de valse overtuiging dat alles toen beter was. Het verleden kan er in vele opzichten beter uitzien in vergelijking met vandaag, gewoon omdat de negativiteit en duisternis die nu aan het licht komen, in het verleden verborgen waren, bedekt en niet openlijk besproken werden, maar evengoed volledig aanwezig waren. Verheug je dat de negativiteit die nu aan de oppervlakte komt, helpt om een slapende meerderheid te doen ontwaken tot een staat van bewustzijn die geïnteresseerd is in het teweegbrengen van verandering.

 

Jullie werk als ontwaakte wezens van Licht is van vitaal belang voor de ascensie van de planeet en daarom kozen jullie ervoor om jullie comfortabele plaatsen op het balkon te verlaten waar jullie als waarnemers hadden kunnen blijven.

 De richtlijnen voor het leven op Aarde in deze tijd zijn om getuige te zijn en je bewust te zijn van wat er in de wereld gebeurt, zonder je energie te laten afstemmen op de lagere resonerende negatieve energie die veel bepaalt van wat er nu gebeurt.

 

Maak je energieveld vaak vrij met Licht en wees niet bang om je Gidsen om hulp te vragen als of wanneer je voelt dat je wegglijdt in afstemming met een negatieve situatie of persoon. Het is gemakkelijk om in lagere resonerende energie te glijden wanneer je onderweg bent of in menigten. Onthoud dat, ook al ben je omgeven door driedimensionale energie, het jouw keuze is om er deel van uit te maken.

 

Sommigen die kwamen om te dienen zijn verdwaald in het hypnotisme van de driedimensionale ervaring, maar de meesten blijven trouw aan hun missie, ondanks vele ups en downs.

 

Onthoud dat alles volgens plan verloopt – een Goddelijk plan dat door geen enkel driedimensionaal denken, handelen of geloof kan worden omgebogen omdat…

 

God alleen is macht.

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

 

  Speciale dank voor de vertaling
Martien van wakkeremensen.org
In de Nieuwjaarsboodschap van 2022 zal Jeshua ingaan op de energieën van het nieuwe jaar en de specifieke uitdagingen en mogelijkheden voor lichtwerkers.

 

Nieuwjaarsboodschap 2022

 

 Zondag 2 januari 2022 om 20:00 uur

 Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen

 

 Pamela Kribbe channelt Jeshua


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.