Schatgraven in jouw Akashic Records ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Healing Wednesday October 18, 2023 Vertaald vanuit het Engels

 

 

Gegroet, Dierbaren, ik ben Kryon van magnetische dienst.

De lessen over de Akash gaan door. We begonnen ze aan het begin van deze maand en we begonnen met jullie te vertellen dat de Akasha, het hele principe ervan, de definitie ervan, de energie ervan, complex is.

 

Het is ook prachtig.

 

Het is ook iets dat vaak totaal en volledig gelineariseerd wordt in plaats van de multidimensionaliteit die het in plaats daarvan heeft.


Ik wil het daar graag over hebben in deze derde aflevering, waarin we het hebben over de Akash.

We hebben jullie verteld dat de Akash de energie van vorige levens vertegenwoordigt. Het eerste wat mensen doen wanneer ze zich realiseren dat vorige levens een realiteit zijn en dat ze een huidig leven beïnvloeden, is ze proberen te lineariseren. Dat wil zeggen, ze gebeuren in een bepaalde volgorde, en dat deden ze, en die volgorde is belangrijk. En dat is niet zo.

Bijvoorbeeld: Er is het idee dat hoe verder je teruggaat in je vorige levenservaring, hoe minder invloed er zal zijn. Dus als je bijvoorbeeld in een heel vroeg leven op deze planeet dingen hebt gedaan die je beïnvloed kunnen hebben en waarvan je zou zeggen dat ze minder energie bevatten dan je had gewild, hoef je je daar geen zorgen over te maken omdat het zo lang geleden is. En dat degenen die misschien meer actueel zijn, degenen zijn die je het meest zullen beïnvloeden. Het antwoord is: zo werkt het niet. Het is niet belangrijk wanneer het gebeurde, op welk moment het was in je lijn van vorige levenservaringen.

In de gelijkenissen die ik van Wo heb gegeven en in dit programma  - wanneer we de Cirkel van Twaalf over de Akashic Record hebben gegeven - wordt het altijd voorgesteld in een cirkel. Ik weet niet of jullie daaraan gedacht hebben die dat gezien hebben. Een specifieke gelijkenis van Wo was toen hij naar de Akashic Records ging, de Hall of Akashic Records, en wat hij zag was een aantal standbeelden. Elk beeld vertegenwoordigde een vorig leven. En zoals de gelijkenis ging, kwam het standbeeld van zijn sokkel en sprak met Wo over wie hij op dat moment was en wat hij gedaan had. Maar het punt is dit: de standbeelden stonden altijd in een cirkel. En dat betekende dat de lineariteit er niet toe deed. Elk beeld was even dicht bij het centrum als het volgende. En het centrum is je huidige leven.

 

Dat is dus de eerste les die ik jullie vandaag in de uitzending over de Akash wil meegeven. Ga er niet van uit dat oude vorige levens die je had misschien niet zo invloedrijk zijn als meer huidige. In feite kan het tegenovergestelde het geval zijn. Laat het me uitleggen.

 

Lichtwerker, oude ziel, iemand die ontwaakt voor deze informatie, iemand die een hoger bewustzijn begint te krijgen, iemand die licht begint te ervaren, laat me je iets vertellen. Je oudere vorige levens passen misschien beter bij je op dit moment omdat je toen dingen deed die misschien beter van toepassing zijn op nu. Misschien was je zachtaardiger. Misschien was je een dichter of een artiest. Misschien zijn deze dingen die nog niet eerder in je leven naar boven zijn gekomen, nu aan het gebeuren. Misschien was je toen een taalkundige en ging je als tolk van stad naar stad en studeer je in dit leven opeens taal, terwijl je dat eigenlijk niet had gedacht.

Dit is wat ik bedoel. Verschillende levens zijn belangrijker als deze energie begint toe te nemen. Maar er is een grotere. Het is een principe, een filosofie. Het is een hulpmiddel. En ik zal het jullie geven zoals we het jullie eerder hebben gegeven. En het is iets waar bijna niemand van jullie aan zou denken als jullie mij er niet over hadden horen spreken.

❥ De meeste ervaringen uit vorige levens zijn dingen die je probeert te ontkennen.

Als je in een vorig leven verdronken bent, kun je daar nu over dromen. Het staat je misschien in de weg om van water of de oceaan te genieten. En zo kun je nog wel even doorgaan met de dingen die je in het verleden hebt meegemaakt en die je heden beïnvloeden. Dat komt vaak voor. En je hebt er misschien je hele leven al over gehoord. De mensen om je heen hebben erover gepraat. We proberen dan problemen uit vorige levens op te lossen. Geliefden, in één channeling hebben we jullie zelfs laten zien hoe je ze los kunt laten. Maar wie van jullie heeft de wijsheid gehad om te zeggen: “Nou, er waren toch ook goede dingen. Ik vraag me af of we ze kunnen gaan halen om ze naar dit leven te brengen.”

Heb je in dingen uitgeblonken? Had je een leven dat mooi en vreugdevol was en woonde je op de juiste plek en had je de juiste partner en was alles tot het einde toe geweldig? En het antwoord is ja. Jullie allemaal. Jullie hadden niet alleen de slechte dingen, geloof het of niet. Er was een balans. En in jullie bestond deze balans. Dat is een deel van het humanisme.

Wat als je de goede stukken eruit wil halen?

❥ De eerste vraag die zou kunnen worden gesteld is:Waarom hebben de goede delen zich niet net zo laten zien als de slechte delen? En het antwoord is dualiteit.


Dierbaren, het gaat vaak eerst naar het negatieve als de menselijke natuur om te beginnen al negatief is. En dat is zo. Het is zo gevormd, als je het nog niet gemerkt had, in een zeer moeilijke wereld door eeuwen van oorlog. De menselijke natuur gaat heel gemakkelijk naar de donkere kant. Het komt je tegemoet. Het eerste wat zo vaak gebeurt in elke situatie is angst. Dat is een eerste reactie. Dat zou je moeten vertellen dat de werkelijkheid om je heen een beetje naar de duistere kant neigt. En dat is ook zo. En daarom zie je niet regelmatig meer goede dingen in je Akasha verschijnen en je helpen.

 

Dus waarom ga je niet naar binnen en haal je ze op?


En je zou kunnen zeggen: “Kunnen we dat?” Ik onderwijs dit nu al tientallen jaren. Er is een hulpmiddel dat jullie hebben gehad dat nu zelfs begint om te worden vergroot in zijn bewustzijn en zijn kracht, zijn beschikbaarheid, jullie bewustzijn dat jullie het hebben. Het heet het delven van de Akash. Zoals een mijnwerker naar goud graaft, zo ga je in je Akasha op zoek naar de beste dingen die je ooit zijn overkomen.

Als je geslacht ooit vrouwelijk was in een vorig leven, is dat wat er gebeurde bij de geboorte van je eerste kind. De euforie van de verbazingwekkende liefde toen het kind in je ogen keek. Die aanhoudende energie. Wist je dat elke man op de planeet dat nu kan hebben omdat jij dat hebt ervaren, lichtwerker? We hebben je dat al eerder verteld. Hoe zit het met de prachtige dingen die je in de liefde en het leven hebt ervaren? Ze waren er. Blijven ze daar gewoon liggen en hebben ze geen invloed op jou? En het antwoord is: je kunt ze gaan halen.

 

De Akash ontginnen is jou in jezelf vinden. Je gaat terug en je vindt de beste dingen die je hebt ervaren en je brengt ze nu naar voren in je leven zodat je ze kunt gaan gebruiken. “Wat kan ik gebruiken? Wat bedoel je, ze gebruiken? Hoe zit het met vrede?” Heb je moeite om in vrede te komen? We hebben het hier al eerder over gehad. Velen hebben dat. Je zult het antwoord leuk vinden. “Hoe kan ik dit doen? Hoe kan ik dat doen?” Laat me het je vragen. Waarom stel je de vraag, omdat je het al eerder hebt gedaan? Waarom ga je het niet halen en breng je het naar voren in je leven?

Er zijn mensen die talenten hebben ontdekt waarvan ze niet dachten dat ze die hadden. Ze zijn ze gaan halen en hebben ze naar voren gebracht. Er zijn zoveel dingen die spectaculair goed zijn. Er is de eigenschap van vriendelijkheid en mededogen in de manier waarop je handelt en kijkt. De dingen die je misschien bewonderd hebt in andere mensen en zei toen niemand je kon horen: “Waarom kan ik niet zo zijn?” Jij was zo. Ga het halen. Er zijn mensen die hebben gezegd: “Ik wou dat ik een beetje slimmer was.” Ga het halen.

 

Al deze dingen lijken magisch. Als je je hier net in verdiept, denk je misschien nog steeds dat het magie is of rol je met je ogen. Ik zal je vertellen - je bent er geweest en hebt het gedaan. Je hebt keer op keer dingen meegemaakt, positief en negatief. Ze horen allemaal bij jou. Je hebt de wijsheid dat je ze hebt ervaren, dus zitten ze in je Akash, je huidige Akash. Je kunt in je lichaam in een multidimensionale staat gaan waar je Akasha Record leeft en alles wat je ooit hebt gedaan bestaat en de goede dingen gaan halen.

Het ontginnen van de Akash is iets waarvan ik zou willen dat iedereen er nog meer van zou weten en het nog meer zou doen. Misschien helpt de Cirkel van Twaalf vanavond. We zullen zien. Ik ben Kryon, verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

Kryon


Lee Carroll
www.menus.kryon.com 

 
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.