Enthousiasme: De Stem van je Ziel ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland


Kan het ‘volgen van je hart’ echt leiden tot een leven waarin je

 

 1: in elk gegeven moment doet wat jou oprecht roept – terwijl je toch  2: genoeg geld manifesteert (of wat het maar is dat jij daarvoor nodig zou hebben),  3: verantwoordelijkheid kunt dragen voor jezelf, je familie, andere mensen en de Aarde,  en 4: geen dingen onderdrukt, ontloopt of misloopt?

 

Heeft dit voor jou stiekem ook altijd geklonken als een sprookje? Iets wat vooral mooi klinkt maar toch maar voor heel weinigen haalbaar is?

 

 

Arjun geeft in deze 1,5 uur durende transmissie een stap-voor-stap overzicht, rond het concept van ‘het volgen van je hart’. Hij doet dit op zo’n manier, dat niet alleen ons voelen, maar ook onze kritische geest welkom wordt geheten aan boord. De Yahyel bieden ons hiermee een meer holistische manier van kijken, naar het idee van ‘het volgen van je hart’.

 

Hierdoor wordt het moeiteloos toepassen ervan in ons leven – ineens – en misschien voor sommigen wel voor het eerst – een volkomen realistische mogelijkheid…

Met behulp van alledaagse voorbeelden wordt je als luisteraar stap voor stap begeleid in het idee van het volgen van je hoogste enthousiasme.

 

De audio opname duurt 1,5 uur en bevat onder andere:

 

Een uitleg over de kracht van enthousiasme en hoe dit te herkennen én in te zetten in je leven.

 

❥ Een voorbeeldverhaal met personages die bepaalde herkenbare uitdagingen transformeren.

 

 De vier pilaren waarmee het volgen van je hart moeiteloos wordt van dag tot dag.

 

 De 7 punten waarop je een toename van flow in je leven zult (gaan) ervaren wanneer je kiest om deze methode in te zetten in je eigen leven.

 

Dit alles onder de paraplu van de eindeloos liefdevolle boodschap van de Yahyel – die dit principe al leven, met hun complete maatschappij. Zij hebben er geen twijfel over; dat wij dit ook zouden kunnen.

 

De hemel op aarde? Die begint bij jezelf, en je kunt er letterlijk direct mee aan de slag.

 

Note: Voor het luisteren van deze opname – en het genieten ervan – is het niet nodig om te geloven in het bestaan van buitenaardsen (De Yahyel) of iets van die aard. Integendeel; het gaat (hen, en ons – als Lichtwerkers) daadwerkelijk om de essentie van de boodschap zelf – niets meer en niets minder.

Video preview:

 

In deze video luister je naar een willekeurige selectie van audio fragmenten uit: Enthousiasme: De Stem van je Ziel, gechanneld door Wieteke Koolhof.

 

De volledige transmissie duurt anderhalf uur en bevat vele praktische voorbeelden. Deze video is echt maar een snippertje van een veel groter geheel.

 

Wieteke Koolhof
www.design4awareness.com