Oefen om het Licht te zien in iedereen ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Gegroet lieve vrienden.

Ondanks alles wat je hoort en ziet, weet dat alles volgens plan verloopt. Sta toe dat het Goddelijke plan zich zowel persoonlijk als globaal ontvouwt in het vertrouwen dat het niet kan worden beïnvloed of gestopt door degenen die het niet willen, er bang voor zijn of geloven dat het niet bestaat.

De Goddelijke Realiteit die aan alle dingen ten grondslag ligt, wordt op zijn plaats gehouden door de Goddelijke wet en blijft intact ondanks de acties van driedimensionale ‘‘geesten”.

 

Jij bood je vrijwillig aan en werd gekozen om op aarde te zijn tijdens deze intense tijden omdat je spiritueel geëvolueerd, sterk en in staat was om te helpen bij het ascentieproces van de aarde. Voor je komst was je er heel goed van bewust, dat je keuze zou betekenen dat je getuige zou zijn van gebeurtenissen van negativiteit en chaos. Je wilde het ascentieproces van de aarde dienen door Licht binnen te brengen en vast te houden voor de bange en spiritueel-onbewuste meerderheid.

 

Je keuze betekende nooit dat je niet van jezelf zou kunnen genieten of bevredigende aardse ervaringen zou hebben, maar betekende wel dat je - terwijl je het deed - verbonden zou blijven met hogere bewustzijnsniveaus, waardoor het Licht van je bewustzijn de mensen om je heen zou beïnvloeden terwijl je doorging met je dagelijkse leven - niet bewust van jouw invloed.

 

Jullie zijn de wegwijzers, een Licht in het donker voor degenen die niet begrijpen wat er gebeurt en die volledig in de dichtheid van een driedimensionaal geloofssysteem leven. Je kalmte en vertrouwen zullen een voorbeeld zijn voor anderen wanneer dingen nog intenser worden, zoals ze binnenkort zullen doen.

 

Op dit punt is je werk eenvoudigweg toestaan, wat inhoudt dat je erop vertrouwt dat je precies bent waar je moet zijn en ervaart wat je moet ervaren voor je spirituele groei. Zelfs voor de zeer ontwikkelden, zal het Hoger Zelf situaties teweegbrengen die vanuit het menselijk standpunt problematisch lijken, maar die in werkelijkheid opruimingen of leerervaringen zijn die nodig zijn om te evolueren naar een hoger niveau van spiritueel bewustzijn. Dit is waar vertrouwen erg belangrijk wordt.

 

Wanneer een ziel incarneert in de lagere frequenties van de derde dimensie, zijn ze niet langer in volledige afstemming met de hogere frequenties waar ze vandaan kwamen en vergeten ze wie ze zijn. Ze beginnen zichzelf te zien als ‘‘gewone menselijke wezens” en accepteren wat hun ouders, leraren en de samenleving hen in het algemeen hebben geleerd. Veel zeer geëvolueerde zielen hebben hun missie uit het oog verloren, simpelweg omdat ze verstrikt raakten in de geloofssystemen van de aarde en daarom is het erg belangrijk om jezelf te allen tijde bewust verbonden te houden.

 

Onthoud altijd dat je geen mens bent die onderhevig is aan elk geloof in dualiteit en scheiding die in het collectief ronddrijft. Je bent die bewustzijnsstaat in vele vorige levens geweest, maar je bent er voorbij geëvolueerd en je hoeft niet langer vast te houden aan zijn overtuigingen.

Je weet wie je bent en ‘‘moet” dat nu werkelijk en van ganser harte aanvaarden

 

Toestaan, betekent rusten in de waarheid van je wezen en accepteren dat je Hogere Zelf de show steelt. Er bestaan geen ongelukken. Toestaan kan moeilijk - zo niet onmogelijk zijn - voor degenen die ervoor kiezen om op één lijn te blijven met oude energie door uren naar het nieuws te kijken en te analyseren of in nauw contact en overeenstemming met anderen te blijven die volledig verstrikt zijn in het driedimensionale bewustzijn.

 

Blijf boven de strijd. Maar hoe?" vraag je je misschien af. Leer telefoons, computers en televisies uit te zetten. Breng tijd door in de natuur, doe korte meditaties terwijl je aan je bureau zit, de afwas doet, wacht bij een stoplicht, of wanneer dan ook... Ontwaak jezelf uit de verslaving aan de constante afleiding - zoals muziek, sms'en, radio, telefoons, enzovoort. De menselijke geest houdt van afleiding en krijgt er een kortstondig gevoel van voldoening uit, maar als je afstemming zoekt met de Hogere Geest, moet je begrijpen dat het in Stilte spreekt en niet gehoord kan worden boven het lawaai van afleiding.

 

Wanneer dingen als moeilijk worden ervaren, zoals vaak het geval is - omdat je in een samenleving leeft die minder resoneert - stop dan met wat je aan het doen bent, doe een stapje terug en overweeg: 

❥ Ik Ben Liefde. Ik Ben verbonden met al het leven. Ik Ben vrede. Ik Ben harmonie, volledigheid, overvloed, heelheid, enzovoort. Ik Ben Alles wat God / de Bron is, omdat ik God / de Bron BEN die zichzelf uitdrukt in alles wat is. 

Vraag jezelf dan af of je echt gelooft wat je zegt

 

Velen beginnen de waarheid in de praktijk te brengen, maar als de dingen niet onmiddellijk veranderen of beter worden, geven ze het op in de overtuiging dat het niet werkt. Waarheid moet je bewustzijnsstaat worden voordat het zich buiten jou kan manifesteren, want bewustzijn is dat wat het uiterlijke vormt. Het vergt oefening en geduld, zelfs als er niets lijkt te veranderen of zelfs moeilijker lijkt te worden.

 

Naarmate de waarheid geleidelijk integreert en je bewustzijnsstaat wordt, begin je meer synchroniciteit te ervaren, keuzes worden gemakkelijker en beter, levensgebeurtenissen ontvouwen zich gemakkelijk en zonder inspanning en strijd, overvloed van wat nodig is wanneer dat nodig is en vaak van waar het het minst wordt verwacht- harmonie ontvouwt zich in alle facetten van het leven, enzovoort.

 

Verlies de hoop niet, want realisatie is een geleidelijk proces, hoewel het in werkelijkheid al voltooid is. Het is niet nodig om te strijden en te werken om spiritualiteit te bereiken, want deze acties verstevigen gewoon het geloof dat God en jouw welzijn buiten jou zijn. Stop met verder worstelen en rust in Alles Wat Is.

 

Jullie, de ontwaakten, hebben een belangrijk spiritueel punt bereikt.

"Geloof ik echt dat wat ik heb geleerd de waarheid is over mezelf en anderen of twijfel ik nog steeds en beschouw ik de waarheid als te onpraktisch voor het dagelijks leven?"

Dit is jouw persoonlijke reis en je moet accepteren dat geen goeroe, boek, kanaal, ceremonie, religie, of zelfs Jezus of de Boeddha het voor je kan doen.

 

Iedereen heeft alle tijd om zichzelf te verschuiven naar een hogere bewustzijnsstaat, maar nu is het een perfecte tijd omdat de energieën van de aarde snel veranderen terwijl nieuwe en hogere frequenties van Licht binnenkomen. Op dit moment is de tijd waarop jullie hadden gehoopt, waarop sommige van jullie zolang hebben gewacht, en jij koos ervoor om aanwezig te zijn. 

De tijd dringt voor hen die kiezen om de rol 'spiritueel persoon' te spelen - boeken te lezen, lessen te volgen en de 'waarheid'-woorden te spreken - zonder bereid te zijn ze ook echt na te leven.

❥ Alle serieuze studenten van de waarheid zullen spoedig nodig zijn om degenen die geschokt en bang zijn, bij te staan naarmate de gebeurtenissen en de informatie zich ontvouwen.

Je hoeft in deze tijden geen kracht en moed te zoeken, omdat je nu weet dat deze kwaliteiten al volledig aanwezig zijn in jou, net zoals liefde, veiligheid, vrede en al het andere dat je buiten jezelf hebt gezocht zoals leraren en spirituele oefeningen gedurende je vele levens.

 

De tijden van zoeken zijn voorbij, maar alleen als je ervoor kiest


Elke persoon staat op een gegeven moment voor de keuze om te accepteren en toe te laten dat alles wat ze ooit hebben gezocht al volledig aanwezig is in het Goddelijke Bewustzijn van hun werkelijke wezen. Of ze blijven leven vanuit de concepten en overtuigingen van de derde dimensie, waarvan vele soms zelfs goed hebben gediend.

 

De wereld verandert snel omdat haar trillingsfrequentie snel verandert. Leer afstand te nemen en te observeren terwijl je de spirituele realiteit in je hoofd en hart vasthoudt.

❥ Oefen om het Licht te zien in elke persoon, vooral van degenen die verstoringen en problemen veroorzaken. 

 

Soms zie je slechts een klein speldenpuntje van Licht, terwijl je bij anderen het Licht hun hele lichaam ziet vullen.


De erkenning van Licht in ieder mens is liefde en is hoe je zowel van jezelf als van anderen houdt. Liefde betekent niet dat je zonder meer alles accepteert wat een ander zegt of doet, en het betekent ook niet dat je op de één of andere manier een emotionele aantrekkingskracht naar een persoon moet ontwikkelen.

❥ In de hoogste zin is liefde eenvoudigweg Weten en accepteren dat iedereen een Goddelijk Wezen is, ondanks de uiterlijke schijn. Liefde is de onderlinge verbindende energie tussen alles in de Ene.

 

Liefde is geen emotionele gehechtheid zoals zovelen geloven. Liefde dwingt iemand niet uit hun gekozen "diep in de put ervaring" als dat is wat ze kiezen. Liefde is niet niets doen, terwijl je schreeuwt "God zal ervoor zorgen". Liefde is de waarheid kennen in alle situaties, terwijl je je intuïtie toestaat om je te leiden naar gepaste acties die op het eerste gezicht erg driedimensionaal kunnen lijken.

Voor sommigen van jullie zal het leven van Liefde een leven zijn van stil bewustzijn, stille erkenning van de waarheid en getuige zijn van het Licht in alles wat je ziet in de wereld.

Anderen zullen weer begeleid worden om actief betrokken te raken bij bewegingen en groepen waar hun Licht anderen zal helpen begeleiden naar hogere manieren om een betere wereld te creëren.

 

Laat je leiden hoe je het ascentieproces het beste kunt dienen, want er is geen goede of verkeerde manier om Licht te zijn.

 

Houd van jezelf en al je schijnbare gebreken in het besef dat God geen gebreken heeft.

Wij zijn de Arcturian Group

 
Marilyn Raffaele
www.onenessofall.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.